298

ha-ha-haaaaaae

преди 13 години

SINI I 4ERVENI 4AKAT REDA SI ZA SADA I PATQ KAM ZATVORA

297

Герб

преди 13 години

"Улиците на България днесса по-безопасни отколкото когато и да било през последните 20 години заради работата на Цветан Цветанов и неговия екип. Това заяви посланикът на САЩ Джеймс Уорлик след среща с вътрешния министър."

296

Герб

преди 13 години

Чети бавно и мисли , умопомрачен комунягоГерб е първото правитество което арестува изброените личностидаде ги на прокурор - до тук От Цветанов и полициясвършиха си работата !!! това че прокуратурата е корумпирана ,това че съдът е корумпиран , това че лекарските комисии са корумпирани ,не зависи от ГЕРБ - Корупция е подарък от предишните управляващи за които Ти си гласувал - независимо дали е БСП ДПС СДС - все тая аз някой да е арестувал толкова бандюги последните 20 години не знам

295

Антиидиотщината

преди 13 години

не само на тези мястото им е в затвора, но ще си стоят на вънка, както и досега са правили защото само пушак се вдига .... то и аз мога да пиша статии най-различни а действие никакво... !!! така че умопомрачен ГЕРБЕР... помисли преди да възхваляваш... щото едно време не искахме Тодор Живков, а сега кво прекланяме се пред неговото подобие !!!! хихихи - робски народ сме си, няма оттърване.... :(((

294

Герб

преди 13 години

до 297Ти на Алексей помака дето държи проституцията и наркотиците - Личност ли му викаш? дано щерката ти не попадне в някой от бардаците муТи на Сумиста дето убива за няколко хиляди лева личност ли му викаш ?дано не те застрелят с калашник пред входа за илядо евроТи на Гейзо личност ли му викаш ?Дано не те спрат на магистралата ченгета през ноща че бая бой ще глътнешбая пари ще загубиш и ще видиш жена ти как скърца скърцаТея " ЛИЧНОСТИ " МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРА - ДО ЖИВОТ !!!

293

Антиидиотщината

преди 13 години

Ей Гербче,преди да почнеш да защитаваш една партия като Герб може би трябва да се запознаеш с простащината с която управляват тази държава, дори един патриот може да се отчае напълно... а защо са се събрали и разболяли тези всичките личности, които ти си изброил е защото Герб прецакват не само тях еми Цялата България... или по точно това сигурно е последнат България... в най скоро време вече няма да я има и тогава ще благодарим лично на ГЕРБ... Без Коментар... интелигентните хора виждат и знаят!

292

До 276

преди 13 години

Браво!Имало и българи с ум!Бях се ОТЧАЯЛ!!

291

ГЕРБ

преди 13 години

Мартине Я по добре питай колегата Костов защо назначи Алексей ?Питай Наско Насков кой го сгъна ?Питай защо колегата Костов не иска да се връща назад ? -само да напред иска да се говори напреж и нагоре питай от както ГЕРБ е на властЗащо се разболя Алексейчо ? защо се разболя Сумиста та вдига кръвно ?защо Гейзо крокодила и той нещо болен ?защо Костов гледа притеснено ? Да не се разболее и е готов на всичко Бойко да се махнеЕй *** народ ве - гледа слуша и пак не разбира какво се случ

290

ГЕРБ

преди 13 години

Кой и кога я почна тая централа а ?Да не би ГЕРБ да я почна ? Да не би ГЕРБ да *** комисионни от 300 %много бързо забравят някои хора - до вчера тишина днес скандали Другаря Костов нещо много притеснен напоследък - доживяхме БСП СДС ДПС в един отборСтрах а ?

289

Анонимен

преди 13 години

Ей народе не се заблуждавай!Тази атомна централа не е по силите на изнемощялата ни икономика.Само лихвите по кредититите няма да могат да платят не само децата Ви но и внуците Ви.Милиардите ще се прелеят във фирми близки до олигарсите и ще бъдат оползотворени за окончателното ви поробване защото ТЕ ще бъдат силните.Бъдещите печалби няма да отиват за Вас със сигурност.Виж на евентуални пасиви-много щедри.Вече 20 год. ви клатят не разбрахте ли?Искат пак да си платите затова че ще ви поробят!

288

Do Pilot

преди 13 години

Пилоте, не се хаби да им обясняваш- родените да пълзят не могат да се научат да летят...

287

Анонимен

преди 13 години

ТВА което е построено от предните ,тия шушляци не могат да го боядисат ,не да го измажат .скапундари

286

Pilot

преди 13 години

Е сега е момента да си изберете Костов ,да затвори и последните два реактора в Козлодуй и да ви питам тогава цената на тока внос каква ще е ? Същото като с бензина ,май забравихте кой хариза и Нефтохима за без пари и сега ревете !

285

Анонимен

преди 13 години

Много сте шашави некои от вас.Турция ще си строи атомна централа под носа ни и изобщо няма да мисли за безопасността ни и ще дойде време тя да ни продава ток.А ние ще си блеем....

284

Анонимен

преди 13 години

до 265 анонимен България беше развита и продължаваше да се развива. Построени бяха и комбината за тежко машиностроене край Радомир, и цимевнтовия завод край Темелково /Батановци/, и строително-монтажния комбинат край Перник, и какво ли още не из цяла България. Почти всичко днес е в руини просто защото България спря да се развива.

283

до 286

преди 13 години

*** ***...сините категорично са били винаги против БЕЛЕНЕ....нещо повече...Иван Костов категорично е заявявал,че ако ГЕРБ започнат да я строят те излизат в опозиция...така че не вкарвай всички в общ кюп...и още нещо...явно Гоце и БСП държат много сериозни компромати срещу Тиквата,щом успяха да го принудят да извърши това национално предателство

282

Анонимен

преди 13 години

ИНТЕРЕСЕН ФАКТ - СКОРО СЛЕД КАТО ДОЙДОХА НА ВЛАСТ, ГЕРБ КАЗАХА ЧЕ НЯМА ДА СТРОЯТ БЕЛЕНЕ ПОНЕЖЕ НЕ Е ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗГОДНО, ТОГАВА ВСИЧКИ РЕВНАХА ЧЕ ТАЯ ЦЕНТРАЛА ТРЯБВАЛО ДА СЕ СТРОИ, ЧЕ БИЛА ВАЖНА ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ И ПРОЧЕЕ И ПРОЧЕЕ, ОК, ТОГАВА ГЕРБ КАЗАХА: ДОБРЕ, ЩЕ Я СТРОИМ..... И АЙДЕЕЕЕ ПАК РЕВНАХА ВСИЧКИ - НЕ ТРЯБВАЛО ДА СЕ СТРОИ, ОПАСНО БИЛО. ХОРАТА СА ИЛИ МНОГО ***, ИЛИ НЯКОЙ ГИ МАНИПУЛИРА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ.

281

1

преди 13 години

Все повече се убеждавам ,че ни управляват милиционери от времето на Бай Тошо, но от най тъпите и опасно прости милиционери. Малоумие и безумие се твори в законодателството. Правата на гражданите са в опасност. Сериозна опасност,това изобщо поставя на карта държавността.Държавата се превърша в инструмент за насилие и репресия,а това не е обществения нов демократичен договор ,който гражданите желаят.Милиционерите, забравят,че България е правова държава,всъщност те не разбират това какво означав

280

И К

преди 13 години

ТОВА Е ПАТЕНТ НА БГ-ПОЛИТИЦИТЕ.СПОМНЕТЕ СИ ИВАН КОСТОВ КАК ДНИ ПРЕДИ ДА ИЗТЕЧЕ МАНДАТА МУ ПОДАРИ ТЕЦ МАРИЦА НА АМЕРИКАНЦИТЕ.

279

Законни крадци

преди 13 години

Абе Вие не разбрахте ли, че това е работа на Борисов? И само си мие ръцете с К.Първанов.