11

Анонимен

преди 13 години

Акциите са изгодни колкото тези на ТИТАНИК, а ама той потънал ли бе, ама няма нищо те са изгодни не се плашете кораба потъва нормално вода има за всички

10

Братчеда до 8-ми

преди 13 години

Приятелю, не си натрапвам мнението, само го споделям...не е смешно, никак, даже... но зависи от това какво те интересува и в какъв филм си мислиш че живееш.

9

До 6

преди 13 години

"До колкото си спомням дори и в двете държави имаше протести срещу тези заеми."Не си спомняш добре знаи. Протестите бяха пртив съкращаването на държавните разходи и вдигането на данъците.Когато държавата няма пари, има само три неща които може да направи: да харчи по-малко, да увеличи данъците или да вземе заем. Протестите бяха против първите две от тези неща.

8

Анонимен

преди 13 години

"някой да се е замислял, дали заемите дадени на Ирландия не са и дадени насила ?"Хахахахахахаха

7

ахахха

преди 13 години

всички да фалират да видят как е :) ние сме така от 20 години.... фалирани банкрутирали.... да ги подгони и тях глада малко да ги питаме как е

6

галактика

преди 13 години

до 5 - Братчеда ---- Точно така бяха дадени заемите не само на Ирландия, но и на Гърция. До колкото си спомням дори и в двете държави имаше протести срещу тези заеми.

5

Братчеда

преди 13 години

някой да се е замислял, дали заемите дадени на Ирландия не са и дадени насила ? Дали Ирландия не дължи пари на големи западни банки ? Много е удобна схемата : тези банки си получават паричките, а тяхните лобита в западните правителства гласуват "помощ". Опа... забравих, на запад не стават далавери, извинете ме за мнението.....

4

анонимна

преди 13 години

Може би Българското правителство се е преместило в Ирландия.Мислят за тях,както и за България.

3

Гошо Тъпото

преди 13 години

Трябват ми нови...тапети за оффиса.Ще разгледам и ирландските...облигации;ако ми хареса...разцветката,ще ги взема - да ги...залепя.

2

Анонимен

преди 13 години

не, там са виденов и бойко, водени от костов, когото пък от своя страна придружава гергана паси. очаква се до часове на летището да кацнат и кристалина с христо стоичков.

1

Анонимен

преди 13 години

VIDENOV DA NE E TAM