20

Дона

преди 13 години

Господин Котев,не знам на колко сте години,но истината е че 60 и 70 годинисе приемаха деца на" Борци против фашизма" и учителис предимство,а паралелките бяха малки.Така че не е никаква глупост а факт,също беше и при премането в Университета за Вънина търговия,архитектура, и т.н"за нашите деца"винаги имаше запазени бройки.

19

до 10

преди 13 години

Тя историята не може да се скрие, кой какъв е бил преди, а за този 100% щеше да е в редиците няма начин :)

18

Анонимен

преди 13 години

Тоя мърляк грозен ще го обладавам докато умре от зор

17

УХА

преди 13 години

Посланиците с минало в ДС се връщат до края на годината!А после ще назначим такива като консула в Токио-бягат при най малката заплаха за живота си.

16

Анонимен

преди 13 години

до 12За какво му е хубавото Наде? Тя не ходи с ***. Поне по сексуална ориентация.

15

Гейчо

преди 13 години

Младенов е сладък!

14

ано

преди 13 години

***! ***! ***!...................................

13

да замени боклуците

преди 13 години

Целта на марионетката Николчо е да замени *** на ДС с *** на ЦРУ и на Мосад!

12

До № 1

преди 13 години

В името на властта това *** е способно да се отрече от всичко... Включително от Хубавото Наде...

11

До Ив.Котев

преди 13 години

Искаш да кажеш, че при социализма доброто образование беше достъпни за всички? Това са глупости, ти правиш комунистическа пропаганда!

10

Анонимен

преди 13 години

Ако ДС съществуваше сега, той щеше да е в първите редици и член на БКП. Такива хора са без скрупули и срам. Сменя си "убежденията" според посоката на вятъра (интереса). Типичен представител на меките китки.

9

KOTIO

преди 13 години

TAM UCHESE ELITA I ZA DECA NA RABOTNICI BESE TABU

8

Анонимен

преди 13 години

Аз също съм учил в 114 английска гимназия преди 1989г. Баща ми беше обикновен чиновник. С някои изключения, бяхме обикновени хора. Но виж за чужбина, особено извън соц. лагера си трябваше много сериозна подкрепа.

7

POSLANNIK

преди 13 години

GOCE PRIBERI NI V MEZONETA

6

Ив.Котев

преди 13 години

Тук има яко незнаещи които си пишат каквото им скимне.Пълна глупост е, че ако родителите ти не са били членове на БКП си нямал право да учиш в езикова гимназия до 1989-та година. Първо питайте и после пишете. Ако не бил баща му, ако не била баба му. Ако и на мен баба ми бе мъж-щеше да ми е дядо. Всякакви психари има в тези комунистически сайтове.Д са а се отказали от бащите си -само изкукуригал мозък би сътворил подобна тАпотия.

5

Анонимен

преди 13 години

*** от ДС нямат работа на държавна служба.........Браво на Младенов, че намери смелост да ди пипне

4

nestor

преди 13 години

i trite komentara predi moja sa tochni!za mladenov i djankov igrajat rolja i chujdia proizhod na majkite im!da jivee 1-va angliiska gimnazia do dnes?! a moje i v budeshte?

3

служител на ДС

преди 13 години

Ако бащата на Николай Младенов не беше служител на ДС, Николчо никога нямаше да стане министър на външните работи! Само деца на служители на ДС и на ЦК на БКП притежаваха правото да учат в английската гимназия в София и да следват в Чужбина. Николчо беше привилегировано протеже на ДС! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!

2

чужди шпиони

преди 13 години

В Иран е обесен шпионин на Мосад. До кога ние ще търпим многобройните чужди шпиони на българска територия Паси, Калфин, пожарникаря, Младенов, Цветанов, Дянков и други?

1

слуги на СССР

преди 13 години

Абсурд е, деца на слуги на СССР - Цветанов и Младенов - да бъдат министри! Те трябва публично да се откажат от бащите си и да ги заклеймят като мръсни слуги на СССР!