296

чужденец

преди 13 години

прав си Кирчо, лъжат безочливо, защото независими, ненаказуеми, недостъпни и неконтролируеми. Иамаме пазарна икономика и в съда.

295

КИРЧО

преди 13 години

Всички, които са се изказали против посланика, нещо не са в час за какво става дума, ама чешат простотията. Аз повече от 10 години водя имотни дела и да ви кажа, мога да издам брошурка, в която да опиша как могат да ви прецакат и съдии, и вещи лица, и адвокати. Когато доказателствата са много ясни и немогат ги прескочат, тогава директно най-нагло лъжат. Пет членен състав ми отмени спечелено дело с 5 лъжи в мотивите, а след жалба до ВСС ми отговориха, че съда решава делата по вътрешно убеждение.

294

Анонимен

преди 13 години

301, познавах един нашенец от сой. Преди години отиде там за да се поразтъпче и да види ще ли се прихване. Върна се с подвита опашка и на всеослушание заяви, че "немало такава полицейска д'ржава"!Защо ли? След време призна, че не можело като у нас - да си кара с колкото му скимне; да се "оправи" с полицаите; да пикне край магистралата, като е на зор и други разни такива ежедневни. Трудно му било да се аклиматизира...Та, любознателен съм, да не си и ти препатил за подобни нашенски изцепки?

293

DO 301

преди 13 години

tyahnata moje da ne e perfektna, ho e v za6htita na grajdanite im.STISKA LI TI DA VLEZE6H TAM V 4ASTNA SOBSTVENNOST:),,6HTE BUDE6H GRUMNAT NA MOMENTA ,;NALI. I have spend 10 years there, and please dont try to brainwash people's mind, couse You are wrong.

292

Българин от БГ до301

преди 13 години

За нас най-несправедливата си е нашата! Защото сме тук и си патим от нейните решения. Често не можем да сме обективни, поради липсата на достатъчно информация, емоционалната ни пристрастност или глад за поне малко обществена справидливост.Но ако трябва да сме обективни - всеки имащ достатъчно пари, винаги може да обърне обстоятелствата на разните етапи в своя полза. Дори когато много е загазил и всички очакват да го опандизят и изхвърлят ключа.Стига да познава правилните хора!

291

до 301-ви

преди 13 години

Ами казахме го - Уорлик е много прав.Всички Българи живеещи в България го знаем.Само Борис Велчев и Лазар Груев "недоумявали за какво ставало въпрос".

290

БЪЛГАРИН от САЩ

преди 13 години

НАЙ-НЕСПРАВЕДЛИВАТА съдебна ситема е тази на САЩ. Българи-американопоклоници не се самозаблуждавайте. Това което гледате по филмите и телевизията за Американската Съд. система е много, много далеч от истината. То е пропаганда. Казвам ви го като човек препатил, от дълги години живея в САЩ.Затова критиките и нравоученията на Американския посланик ми изглеждат не само несправедливи, но и безочливи и нагли. Те явно целят друго, а не подобряване хала на българите. Какво, вие ще кажете, там сте.

289

Опааа

преди 13 години

Прав е посланика.Президента Първанов, Велчев и Сие да не се правят на обидени, защото това си е истината. Затова Г. Първанов назначи Велчев на поста главен прокурор за да си остане положението такова. За всичко това са виновни комунистическата (социалистическа) партия на България и Русия. Тяхната кауза е системно да се тормози населението за да се отврати от демокрацията и свободата и отново да замечтае за тоталитарния социализъм по завета на другаря Путин.Добре че някои посланици се обаждат.

288

номер 5

преди 13 години

Навремето комунистите закратко приеха закон, позволяващ на ченгетата завършили школата на ДС в Симеоново да станат адвокати. Така повечето станаха адвокати, сега са съдии и прокурори. Те никога няма да искат да има правосъдие в България.Ако няма натиск от други западни държави нищо няма да се промени.

287

Анонимен

преди 13 години

Много точно казано.Така си е защото всичките *** бивши комунисти се намърдаха в правосъдната и правораздавателната система. Такива хора не раздават правосъдие а генерират само корупция.Борис Велчев се обиждал.... Ако се обижда от истината значи е много голям ***. А всички хора в България знаем, че Уорлик е прав. Тогава цялата социалистическа съдебна *** начело с Борис Велчев трябва да бъде изметена от правосъдната система. Алчни социалистически мекерета.

286

1

преди 13 години

Борис Велчев беше настанен на поста главен прокурор от Георги Първанов точно за да си остане това статукво на беззаконие и корупция.Всички си го знаем положението.Никой да не се прави че няма такова нещо. За същото и на сцената сега се опитват да ни пробутат "АБВ".

285

ами да ,

преди 13 години

те и от Еврапа ни го казват ,ама нашите си мислят ,че се отнася за други народи .А Велчев и Груйчо Дочев са си направо ОЩИПАНИ МОМИ ,за толкова години ,все проверяват ,анализират, отлагат ,и накрая освобождават ,.......кой ти разбира ?

284

Дона

преди 13 години

Това което е казъл американския посланик е истина,която знаем но нищо не се променя.Това че Велчев и Груев "недоумяват",говори много лошо за тях.Те май не са в час,или се правят на ощипанигоспожици.Факт е че богатите имат специални наказания илиги оправдават.Няма какво да гледаме какво правят в Америка,ние живеем в България.

283

да бе

преди 13 години

Уорлик не е посланик,а гастролиращ кънтри по изтока...

282

нали

преди 13 години

Тоя Уорлик ни пробва ,до колко можем да търпим ,...някой!

281

Анонимен

преди 13 години

Най-сетне някой ясно и точно характеризира правосъдната ни система. Че сме и обидени. Американският посланик не си гледал държавата, ами се месел в нашата. Ами като си мълчим и като овцете траем да ни стрижат /народа де/ кой ни е виновен. Прав си е човека. И Велчев и Груев поне да си мълчат, а да не се правят на ощипани моми. Къде им са осъдените министри, депутати, бизнесмени? Все ги оправдават, все са вода ненапита, горките. Остава и да ни съдят за нанесени морални щети.

280

Анонимен

преди 13 години

От казаното от посланикът да разбираме, че в Америка не е така?Посланикът е тук от доста време, а чак сега ги вижда тез неща или му е трябвало време да ги сомисли ?

279

бай Колю

преди 13 години

Добре че е неговоро превъзходителство, за да ни научи и да ни отовори очите...

278

да бе

преди 13 години

Не знам как е ,но все бедните го ,...отнасят!

277

анонимен

преди 13 години

Целият народ знаем истината а Борис Велчев и Лазар Груев "недоумявали"...Егати и мръсниците са тия двамата + Първанов, който ги уреди.