301

jxptdcjmjvh

преди 13 години

b6vDpw , [url=rgkorsphvpyi/]rgkorsphvpyi[/url], [link=dlznqquerdld/]dlznqquerdld[/link], xvkkgnyuqsgm/

300

ssdhwpbw

преди 13 години

r3l6qd , [url=smmukhndyhkz/]smmukhndyhkz[/url], [link=gdzovqoddytw/]gdzovqoddytw[/link], yiarytujgtwf/

299

Peerless

преди 13 години

IMHO you've got the right awsner!

298

Анонимен

преди 13 години

Е няма ли 20 годишно ирландско месце за мезе или вече не внасяш?

297

Анонимен

преди 13 години

OХ,ТАЗИ *** ГНУСНА НЯМА ЛИ СПРЕ НАИ-СЕТНЕ?И ОТ ХЛЯБ ЛИ РАЗБИРА МИРЧО ЛАИНОВОЗА?

296

ХЛЕБАР

преди 13 години

ЩЕ МИРИШИ НА ПО ХУБАВО АМА АКО Е НАПРАВЕН ОТ СРЪБСКО БРАШНО- ЗАЩОТО Е ИСТИНСКО-А НАЩО Е ФУРАЖНО.

295

uladislau

преди 13 години

Някакси по-малко ми пречи това, че хляба ще поскъпне със 40-50 стотинки от това, че кашкавала е поскъпнал със 2.50 от нова година досега.

294

ВРАЧАНСКИЯ КУЧКАР..

преди 13 години

...ВИ ЛЪЖЕ!!!ХЛЯБА МИРИШЕ НА .....1,50 ст.!ВЕРВАЙТЕ МУ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

293

Анонимен

преди 13 години

daze v germanija go usetihme mirisa, goljamo 4udo...))

292

аха

преди 13 години

на лято цените ще са както следвахляб-1.5захар-4,5олио-5 цените са в бг лева и са за единица стока яжте лапат и коприва

291

20-годишно месо

преди 13 години

Човекът, който внесе 20-годишното месо от Ирландия, сега прави стандарти за качество на храните..... просто без коментар...... ВЕРВАЙТЕ МУ!

290

Анонимен

преди 13 години

"Този хляб е пълноценен, от него не се пълнее"Като ти виждат хората тлъстата муцуна, как да ти повярват, че не се пълнее? Ох, вярно, ти си напълнял от 20-годишно ирландско говеждо....

289

Анонимен

преди 13 години

Това за хубавата миризма го знаем още от Хитър Петър, който си държал хляба над скарата. Другарю *** Найденов, вземи се кооперирай с още 3 *** и си купете заедно едно агне. Да видим колко ще остане за тебе!

288

анонимен

преди 13 години

винаги съм мразел политиката.и за жалост всичко в живота е политика.нов хляб ново чудо.дрън дрън.демек сега ще правят по хубав хляб.ноооо видите ли правенето на хубав хляб е скъпо.хм..и каква е разликата бе господа? че до сега ни продавахте хляб от фуражна пшеница и печалбата ви беше супер.а сега трябва да го правят от хлебна пшеница..но пък ви се ще да гушнете по висока цена използвайки момента .нещо примерно като спирането на цигарите АРДА.бяха евтини.но им смениха името и цената най вече

287

ДА ДА

преди 13 години

КАКТО ВЕЛИКОДУШНО ПРЕДЛАГА НА НАРОДА ДА ХАПНЕ ВСЕ ПАК АГНЕШКО КАТО СЕ "КООПЕРИРА",ТАКА И ЩЕ НИ НАХРАНИ КАТО ПОМИРИШЕМ ХЛЯБА.ТОЛКОВА НАГЛОСТ И АРОГАНТНОСТ В ЕДНА ЕДИНСТВЕНА *** НАЙДЕНОВА МУТРА, ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ.АМА ТОЙ ЩЕ СИ ПЛЮСКА САМ ЦЯЛО АГНЕ- ДА МУ ПРЕСЕДНЕ ДАНО НА НЕГО И НА ВСИЧКИТЕ "ОБИЧНИ" ГЕРБ-МИНИСТРИ.

286

М.Найденов

преди 13 години

новата ми идея:ново йе стандарт,***-фръгаш

285

щирлиц

преди 13 години

Поредната простотия-стандарт по желание!Кои патрони ще гърмят-стандартните или тези дето са ПОЛУстандартни?ВСИЧКИ трябва да произвеждат по БДС,а който се прави на хитър да се сбогува с"бизнеса" си в полза на държавата!

284

Хлебния бос

преди 13 години

Стандарта е само един- минимум себестойност, максимум цена и после съответните отчисления за управляващите, които и да са те.

283

Анонимен

преди 13 години

Да попитам мухлясването след два,три дни показател ли е,че в хляба има брашно??? питам,защото ми се случи за първи от не знам колко години такова чудо!!!дай Боже да почнем да ядем нормална храна,изгниха ни зъбите на нас на по 30 години,на децата ни на по 10,а дядо ми почина на 93 години с по-здрави зъби.Аз лично не държа да имаме 33 вида хляб,а само три ,НО ХЛЯБ, и сега за Великден-ВЗЕМЕТЕ НАПРАВЕТЕ КОЗУНАЦИ КАТО ХОРАТА ,пък нека и да не са по 3лв.килото!Добре,че майка ми умее да меси!

282

Дупета

преди 13 години

Този хляб сигурно много ще върви с 20 годишните меса и изрезките от колбаси (дупета), които внасяше Мирослав Найденов преди да стане министър. Тези меса се купуваха по 10 цента (20 ст.) за кг и се продаваха на народа по 10-15 лв. за кг. Слава на частния бизнес и ГЕРБ.