76

печалбата

преди 13 години

Ето едно перо от което т,н, държава ще печели - да продава тези деца като няма кой да ги гледа - и ще попълва бюджета си - добре за децата добро за държавата- малко ли млади българи заминаха за чужбина да си продават здравето за да оцеляват

75

Марк

преди 13 години

И още нещо:Не само и не толкова носим *** /имам впредвид хората, които правят нещо реално тук и плащат данъци - ама не данък сгр. и т.смет/!Най вече хрантутим един бюлюк хрантутници - като кинаджиите например!Филмът "Хиндемит" например струва 1 милион /лева или евро не си спомням!Приходите от билети са -около 3000 зр. по 10лв. - 30 000 лв.И т.н. Не съм в настроение да изреждам, но загубите на БДЖ например - милиони пак от нашия джоб!

74

Марк до 66

преди 13 години

Изпитах дълбок душевен смут, че Вие незнайни Г-не или г-жо /даже не се и идентифицирате барам полово/ сте си развалили мнението за мен /макар и мъъъничко/!След задълбочен анализ реших да си направя харакуро /айде да не обяснявам какво точно значи това/!А иначе след като прочетох коментарите отвчера до сега съм удивен!Хайде да не бъда груб, но да кажем удивен съм от неосведомеността на пишещите!Не обичам ***, но факт е че и при тях раждаемостта спада!Сърпрайзът ще бъде броят на турците

73

БТВ

преди 13 години

Защо социологическите агенции не проучат тези (всички цитирани до тук) обществени мнения и да обявят публично резултата. Да се направи референдум - иска ли Българина да отглежда и да носи на свой гръб ***. Резултатите да се пратят на ЕС, барабар с ***!

72

хх

преди 13 години

не можело на *** с 250 лв да се осигури необходимото а българите с 500 лв 4 членно семейство могат ти *** и държавата

71

хх

преди 13 години

мао дзедун е изварявал излишните бебета и е торял нивите с тях така че безполезни няма

70

Българин

преди 13 години

69 е напълно прав - защо не се направи референдум - в който "държавата" да ни запита дали сме съгласни да храним ***, които за благодарност ни крадат и убиват ?!?А не политиците, само и само да спечелят гласовете на гнусните ***, да ги издържат с НАШИТЕ ПАРИ !!!ВСЯКА ГОДИНА *** *** НИ СТРУВА НАД 3 МИЛИАРДА ЛЕВА - БЕЗ ТОЯ РАЗХОД БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ БОГАТА СТРАНА !!!

69

мнение

преди 13 години

карайте по китайските закони : щом не стига ориза,по едно дете -и край ! и не се страхуват нито от ЕС,нито от азиатски съюз какво ще каже за тях ! закона си е закон ! у нас - тръгне ли *** да излиза от родилния дом - стерилизация ! ЕС ако много се пъне да ги защитава,да си ги прибере в брюксел. защо не направите РЕФЕРЕНДУМ - иска ли народа да се раждат по 5,6,7...безполезни,по-правилно е - вредни ***?

68

до 52

преди 13 години

похвално е,което си направил,но не ми казвай,че си българин,осиновил мургавелче !

67

Анонимен

преди 13 години

осигурете 2-3 *** на ани салич...нали много ни агитира -облечена в лъскава рокля !

66

ЕС да не ни се меси

преди 13 години

Малко си развалих мнението за човека с ник "Марк" - изявява се като голям хвалипръцко тук в постовете от 14 до 44. Иначе, впечатленията ми от него бяха доста добри - от други негови коментари.По отношение на идеята,изложена в статията,най ми допадат мненията 15, 63 и 64. Хайде стига глезене и дундуркане на ромската популация!Да се научат да носят отговорност,а държавниците ни да имат мъжеството да обяснят пред ЕС каква е ситуацията у нас и че не е уместно оттам да ни диктуват "толерантност"!

65

Бг - 1

преди 13 години

Подкрепям 64!!!

64

Българин

преди 13 години

А аз казвам друго - търсят се националноотговорни държавници, които да имат мъжеството да предприемат масова кампания за КАСТРАЦИЯТА на *** *** !!!7000 за издръжка на малък маймуняк в дом на година, умножете по 18 години, умножете по 3, 4 или дори 5 (броят на ***, които някои *** захвърлят), за да видите колко щети нанася *** зараза дори и по тоя начин !!!*** захвърлила 4 чаавета, нанася щети от ПОЛОВИН МИЛИОН на държавата - които НИЕ ПЛАЩАМЕ !!!!

63

Българин

преди 13 години

Престанете със сълзливите си кампании !!! ВСЯКО ЕДНО Българско семейство, иска - не иска, е осиновило по един мръсен *** - храни го, пои го, облича го, плаща му сметките и заради тоя *** не може да има второ свое дете !!! Нима мислите, че като осиновите малкото на ***, ще спрат да ви товарят сметките за ток и вода (с които плащате и консумираното от ***), ще ви освободят от данъци и осигуровки, които отиват не за бъдещата ви пенсия или старата ви майка, а за издръжката на ***?

62

Анонимен

преди 13 години

*** не се подава на опитомяване !

61

оп айде нема нужда

преди 13 години

мария блгоева ако има ткава точно ще хукне да си остави "високо платената работа"е мария като е *** и ние да станем примерно министър цветанов има 6 апартамена мой да осинови мвр кам 40 деца и бавни да са ще се впишат около цвъцко и да му ги тури у апартаментите таман раута

60

Анонимен

преди 13 години

а защо в статията не се споменава че така наречените деца са същества от ***(турски)произход

59

Анонимен

преди 13 години

250 депутати още около 4-5 000 хрантутници по общините земат п 5 хъхряка и чао факаната чалгария пак тънко иска дамине д *** за наша сметка ядец

58

ogranichen

преди 13 години

Няма ли накрая да се направи нещо за кастирране на тези безотговорни същества, не хора защото хората мислят, а тези само се плодят и създават нещастници и някой им е длъжен. Докога ще си затваряме очите и само за милосърдие говорим. Тази сутрин по БТВ дадаха как един кмет иска да им прехвърли апартаментите в които са се настанили срещу 100,00 лв. , а *** и това нескат, че ще трябва да се грижат за тях и да плащат вода, ток и данъци. Е докога? А стига вече.

57

имам идея

преди 13 години

Всички крадливи *** които имат замъци по света и у нас - по големи от детските домове - да вземат не по едно а по няколко деца - хем замъците няма да са празни ще се огласят от детски глъч хем ще отгледат за бъдеща България младото красиво поколение - все пак редно е едно добро да направят