51

Анонимен

преди 11 години

Прочетете тази тема и ще разберете защо децата отрано имат диабет: mikroferma/forum/index.php?topic=1318

50

миличка

преди 13 години

аз съм с 49! и към това добавям, да пият повече вода, а не измислени газирани напитки!!! Да върнат и лекарския и зъболекарския кабинет, за да се проследява здравословното състояние навреме и намясто!

49

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

По-добре да отворят ученич. столове с качествена храна и спортни площадки,а не болници!

48

Celestian

преди 13 години

"как се предава информацията през поколенията???"Чрез полевите структури разбира се. Всеки си носи кръста.

47

Какво

преди 13 години

Господ няма да ви даде здраве. Здравето е последствие единствено и само от действията на нашите родители и нас

46

ХАха

преди 13 години

45, крътиш мивки братострахотно благо е болестта, хайде *** го кажи на някой с хепатит или рак не генетична, а информационно наследствена, как се предава информацията през поколенията???

45

Celestian

преди 13 години

Диабетът може да си отиде. Доколкато разбирам причината не е генетична, а информационно наследственна. Болестта не е наказание, а благо. Тя е защита на самите нас от самите нас. Ако разберете къде сте грешили и се промените, необходимостта от тази защита ще отпадне, тоест болестта ще си замине.

44

koko

преди 13 години

искат да забранят билките?Защо?Ами да могат да си продават лекарствата.Дядо беше билкар и живя до 90 годинибез да знае що е болница и лекар. Отиде си от старост

43

диабетозависим

преди 13 години

мв моята фамилия почти всички преставители са с диабет! аз съм на 50 години и от 35 (!..) години не съм хапвал сладки неша, бонбони, локуми ..; но ето, че преди четири месаца и при мен се прояви диабета, който е генетичен; водя изцяло природосъобразен начин на живот ..; една от примините където осиновихме дете беше поне то да бъде здраво, и това се оказа така ..да ни е живо и здраво!няма чужди деца!няма значение с какъв цвят е детенцето ми ..

42

човек

преди 13 години

Нека Господ да се смили над горките деца и да им дари здраве. Нека Господ дава здраве на всички деца и на техните родители.

41

ааа

преди 13 години

ами като във всичко има захар и глюкозо-фруктозен сироп и като се набляга на fast food, много застояване пред компютъра или ТВ така ще е.глюкозо-фруктозния сироп е измислен от японците през 70-те. прави се от царевица. от тогава и американците имат проблеми с диабет тип 2 и затлъстяването.

40

Oparena

преди 13 години

Sprete da biete vaksini i shte namalite diabeta pri decata sus 60%!!!!!!!!!!!!!!!!! Sprete da lekuvate veche poiavilata se bolest i vzemete da ia predotvratite vuobshte vie mrusni licemerni lekarski pesove!!!!!!!!!!

39

до 36

преди 13 години

По кое си личи, явно не познаваш много лекари.Още през 2002-та, мои приятели студенти по медицина си правеха сметка, че вместо да ходят на стаж е по-добре да берат ягоди в Англия.Същата Англия, многократно улесняваше процедурите за приемане на чужди лекари последните години.Германия също я последва.В Европа, като цяло има недостиг на инженери и лекари.Когато тук болниците са ООД-та с лошо управление, и милиарди да налееш, полза няма.

38

до 37

преди 13 години

"духаш супа","да сучеш" - чалга изказа не те прави по-интелигентен. Ако можеш да четеш и ако помниш малко, лекарства бяха спирани по времето на БСП, заради ненужно дълги процедури за "одобрение", т.е. те всяка година одобряваха едни и същи лекарства но през фирмата, която снесе повече ;). Такъв регламент вече няма и лекарства не са спирани.Но пропагандата с факти не работи, нали! А моите работодатели си закриха офиса в Бг, защото един червен кмет се опита да ги рекетира.Успех на изборите!

37

Анонимен

преди 13 години

35 - И всичко това искаш да го направи човека, за да може ГЕРБ да отчете, че лекува хората и не им спира лекарствата и то с такива дарения! Че той да не е луд! Плаща си и като такъв изисква! Сега крадците от ГЕРБ да отговарят! Всеки плащаш иска отговори! Като не ти харесва ще духаш супата скоро, барабар с работодателите ти! Хайде върви да сучеш, че ти е време!:)

36

Анонимен

преди 13 години

33 - То си личи от това с каква скорост бягаха лекарите от БГ при 3-ката и сега при Бойко Мухобойко, наречен така, съобразно критерийте на коалиционния му партньор Сидеров, велик патриот-бияч на жени! И да ти кажа сега какъв узаконен рекет има:)))))))

35

32

преди 13 години

32-щом си "загрижен" за болните деца, аз предлагам да си продадеш колата, апартамента, да спреш да плащаш винетки, данъци, комунални услуги, да не ходиш по кръчми , да караш на мяко и хляб, да спреш кабелната, и т.н. и да си дадеш парите за БОЛНИТЕ ДЕЦА.Т.е. нека цялата държава да живее на палатки по поляните, за да лекува болни деца.Това е популизъм.Виж бюджетите за здраве през 2011 и 2008-9 и тогава коментирай.

34

Анонимен

преди 13 години

Който има достъп до интернет, знае английски и има малко сиво в главата си, ще знае, че диабет не се лекува както казват лекарите.

33

до 30

преди 13 години

И при Бойко и при предишните болните се лекуват еднакво.При царя и Станишев се "узакони", "дарението" в болниците.Т.е. това си беше платено здравеопазване, рекет, който не отиваше за здраве а за лекари и чиновници.ББ искат да махнат тази практика и виж какъв отпор имат от болниците и лекарите!

32

Анонимен

преди 13 години

не ме интересуват болните деца ще строя магистрали Парите са за там