595

Християнка

преди 13 години

До кога ще пишете глупости в сайтовете без да разбирате нищо! За да си светец, трябва да преодолееш биологичната си същност и да не изгниеш поне 40 години след смъртта си. Мощите на светците не само не гният, но и не миришат на ***!!! Това е биологичен абсурд! Ако бяхме по праведни и вярващи, нямаше да сме на този хал и да не можем да излезем 20 години от кризата!

594

ves666

преди 13 години

vinagi anglia e bila protiv balgaria ,*** triabvashe da gi izgori zaedno s tyrchiliata na vremeto jalko tr.li sa samo oshte 1 2 god i taia zaekvashta paplach i anadolskite *** niamashe da gi ima kakav evrosauz mirizlivi azitski ***.

593

бравус

преди 13 години

и на башибозуците дето са умрели от преяждане няма ли кои да им вдигне паметник---подобно на англичамите дето са загинали за робството на бг през кримската война----и идете ги вижте у варна кво паметниче им спретнаха

592

Ст. Гамизов

преди 13 години

Толкова *** и глупав народ колкото на Балканите никъде няма. Само тук децата гладуват, а бащите им за някаква история говорят и се правят от големи, по-големи, само и само да не се захванат с труд и сполука...Прости и глупави сте! Всичките, които само по историята зяпате и за 2 пари работа не вършите...

591

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

До авс Да,отговорих ти,но щом не правиш разлика между лъжене и "не свидеталствай лъжливо",значи няма нужда да ти обяснявам че има разлика между kill и murder.

590

Анонимен

преди 13 години

Сидеров беше щастлив че осьществи още два дена за проява в годината.

589

Анонимен

преди 13 години

Много правилно решение! Браво, подкрепям! Ще се помоля за избитите българи в Батак и Ново село! Дано се признае и турския геноцид над българите!

588

до 591

преди 13 години

Сега говорим за Батак За дядо ти и баба ми -друг път

587

До ВС , 534

преди 13 години

Сега видях поста ти.Аз СЪМ християнка. Въпросът,за който говориш,е бил актуален преди векове. Другото,което имах пред вид,когато написах пост.530 е близко до нас във времето и още му сърбаме попарата.Разстреляли са човек от моето семейство през ноември 1944,без съд и присъда,без никаква вина,освен тази,че е бил доста заможен и с висше образование.Докато ергенувал,девойка обръщала внимание на него,а не на местен пияница,който я ухажвал,после станал партизанин.Заради това семейството ми изпати.

586

TheMadHatter

преди 13 години

Или Вие сте неграмотни или аз съм ***...Можеби искате да кажете, че ги канонизират като мъченици, а не като светци.Има малка разлика но май май е съшествена ;]

585

анти

преди 13 години

В Батак не е имало турци ,грабежа е направен от разбойници ,хайдути и помашки башибозук,но турците са виновни ,че не са ги спрели.А Маджаров в дневника си пише, че с турски доброволци е спасявал тракийските бежанци от набезите на гръцки и други хайдути.

584

авс

преди 13 години

До !!!!!!!!!!За лъжесвидетелстването не си ми отговорил.Ако греша посочи къде.Аз твърдя, че си готов да нарушиш Божия заповед, когато се отнася до живота ти или живота на близките ти-възразяваш ли.Вече призна, че си готов да убиеш, за да запазиш живота на семейството си.Предполагам, че си готов и да лъжесвидетелстваш затова???

583

as

преди 13 години

Tuka niakakav popski spor li se vodi

582

История

преди 13 години

Как така слев век се сетихте /или си измислихте/ "светци"? Историята май се крепи само на омразата ви

581

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Не знам къде изчезна,но ще взема да хапна.Ако искаш да продължим-пиши.

580

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

За лъжесвидетелсването вече ти отговорих. Преди да ти отговоря и на другата искам да те питам първо. Знаеш ли че първите текстове на Библията са писани на 3 езика и владееш ли чужди езици. Не искам да те обиждам,но искам да преценя от къде да започна с отговора си.

579

авс

преди 13 години

До 581Да няма безброй заповеди-вече и в тях ли се съмняваш?Не убивай.Не лъжесвидетелствувай против ближния си.

578

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

или поне ги започни само,за да съм сигурен че говориме за едно и също нещо.

577

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Няма нужда да нарушавам никакви закони за да защитя живота на моите близки.Моля те бъди по-конкретен. Цитирай 6та и 9та заповед.

576

авс

преди 13 години

До 578Когато трябва да защитиш живота си или живота на близките си, нали ще ги нарушиш?