5

Дончо

преди 13 години

Глазгоу вземи научи английски не се излагай пак нищо не си разбрал

4

F22

преди 13 години

И аз се чудя какво още чакат?! Да направят бетонен купол над реакторите, както направиха руснаците с Чернобил. Така поне ще се спре разпространението на радиацията. А сега радиацията свободно си се разпространява из атмосферата, водите, почвите и животните. Колкото повече отлагат тази мярка, толкова по-опасни и продължителни ще бъдат последиците за района около централата.

3

от Глазгоу

преди 13 години

По медиите в Англия казаха, че официално японците са загубили контрол и над четирите реактора и ще започнат отчаяна процедура по засипването им с тонове бетон. С други думи - четири Чернобил-а, с разликата, че японските реактори садържат много много повече ядрено гориво. Казват също, че са предприели отчаян опит да спасят положението като изпращат "ядрени камикадзета" - срещу 1000 долара на ден да работят в електроцентралата.Информацията е от Daily Mail, Reuters, BBC и други.

2

Анонимен

преди 13 години

що си не признаят вече-издъни им се купола и е време да се засипва с метри бетон.капитализъм,комунизъм-все тая,алчността ни човешка няма граници и ще ни затрие.

1

Анонимен

преди 13 години

Искаме резултатите от България! И прогнозите!