220

Анонимен

преди 13 години

Евала колега само така! И дано се върнете без проблеми от тази чужда война в която ни натикват умните ни началници.

219

Дръзки моряк

преди 13 години

НАЧЕТОХ СЕ НА ГЛУПОСТИ ЗА ГОДИНА НАПРЕД!!!Явно коментаторите са домашни капацитети по всеки въпрос (политика, футбол, военен флот..). Аз служа на този кораб и му знам и добрите и лошите страни. Въпреки всичко си го караме такъв, какъвто държавата може да си позволи - вие що не карате 3-годишен мерцедес?На "добропожелателите" "благодаря" за издавянето, удрянето с ракета и т.н. - НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ, С ЖЕНИ И ДЕЦА; СЛУЖИМ НА РОДИНАТА СИ ТАКА, КАКТО НИ ЗАПОВЯДАТ, ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА НИ ПАЗЯТ ДРУГИ!

218

Лудия

преди 13 години

Ти кът мног разбираш я ми кажи равни ли сме на Хамериканците? Па и друго за къв *** си врем носа дет не ни е работа, всичко в страната е ок, та да даваме пари за операция от която няма да спечелим и пени!!! Да се дадат за нещо друго за лекарства на онкоболни, за някое дете, не да се надава зов по коледа, помогнете помогнете, а сега да се пръскат луди пари на вятъра!!!

217

БУ

преди 13 години

Бре, бре, бре тук много разбирачи имало бре. Може военнен кораб само на картинка или най-много на рейд да са виждали и дават оценки каква ни е фрегатата и колко и струва въоражението и възможностите.Само като се сетя, че 70% от вас са пъпчиви нижкаджии дето и казарма незнаят какво е се изцепват "компетентно".Това да го четеш от википедия (някой и там ги мързи да погледнат) не те прави разбирач и компетентен.Мухлйовци.

216

birata

преди 13 години

dano si zemat povechko techni provizii ...

215

До 220

преди 13 години

разсмях се на новината,че това корито ,ще ходи да ни срами-а не на ниските пенсии

214

анонимен

преди 13 години

до 213...ей малкия..дето се подиграваш с ниските пенсии ...при сегашните лъжливи нови демократи когато ти дойде времето за пенсия.и с това не плащае на осигуровки и заплати..убеден съм че когато ти дойде времето да се пенсионираш..ще имаш години но не и стаж...та едва ли и 100лв ще хванеш пенсия.та не се подигравайте със пенсионерите а се грабвайте и протестирайте .и то ако искате да живеете тук и сега.и тижелая висока пенсия когато ти дойде времето

213

hfjgu

преди 13 години

Преди два часа гледах на живо от варненския залив как тази "фрегата", "*** на ***" да тръгва към майкасипутчина, демек към Либия да помага на хуйовчинчовците от Нато. Колко пари ще струва тази разходка на българите - никой не казва.

212

Bo

преди 13 години

А когато им набихме на тия ....... 4 милиарда долара какво видяхме в отплата? Муамар Кадафи да бръмчи с правителствена кола в София и Тодор Живков и сие да му се свалят а дано пусне нещо. И той кво пусна. Ми един *** пусна. И тука вече народа полудява от щастие в защита на *** и фърля огън и жупел срещу НАТО. *** хора бе, нормални ли сте ?

211

обективен

преди 13 години

питам тези четиримата драскачи тук, ако Бг. не участва в тая мисия за какво ще се дадат тези спестени пари и на кого ще му помогнат. не намесвайте Германия защото дето се вика нито сме и на положението, нито сме на акъла на германците, нито на парите им. още повече, те също ПОДКРЕПИХА опереацията на Съюзниците- техния външен министър специално ПОДЧЕРТА това- Вестервеле - проверете неговото изказване от преди няколко дни.

210

обективен

преди 13 години

на кухи *** с руски петолъчки на очите и Господ да слезе да им ибяснява те ще го заплюят и Него, не само защото мразят всеки, който е срещу тъпата им русия, а и защото са неверници- т.е. за такива Бог не съществува..те си вярват на партийните лъжи и дивотиите на БКП от преди незнам си колко години.

209

До обективен

преди 13 години

Тонът ,който държиш е заповеднически,като на онова плашило,дето ни представлява пред света в момента-ББ-такъв тон ,можеш само вкъщи да държиш,не показвай ниска култура,като на Вожда.Сигурно Германия е по-слаба финансово от нас-затова не участва.....

208

Анонимен

преди 13 години

Леле,как се разсмях....Само да беше толкова смешно и на баба ми,дето е с 200 лв пенсия и 130 лв за лекарства,или пък на онкоболния ми комшия,за когото няма лекарства и терапия...или пък за приятелката ми ,дето не са и плащали от 3 месеца,а от Инспекцията по труда вдигат рамене,или пък на баща ми,дето е от 12 години по-чужбина,щото в БГ трудът му се продав за стотинки.....Карай весело да е-нека се поразходят ,да си поиграят на война-ние на колко други сме платили,та за тия ли ще се стискаме?

207

Bo

преди 13 години

Вижте сега последен модел фрегата може да струва до 1 милиард долара със всичката екипировка на борда. Тая колко пари беше...? Предишния модел с който флота разполагаше беше приблизително 2 пъти по-лош кораб.(Модел 1159). Подкрепяме НАТО защото това е част от договора който е подписан. Относно парите който тези страни (Ирак и Либия) ни дължат считайте че те никога не са били наши."Другарите" им ги подариха.Относно нефта никой не го краде а го плащат скъпо и прескъпо.Бъдете разумни.

206

обективен

преди 13 години

е как да не са "всички" "протиФ" бе другарки, то вие сте останали 3- 4 ***- русофили, дето си драскате тъпотии и простотии, а НОРМАЛНИТЕ хора през тъй време РАБОТЯТ, та и аз така влизам периодично да ви гледам сеира и панаирчето. от загубени хора- толкоз, а като са и закърмени (застаряващи) русофили работата се докарва до сегашната картинка в този "форум"

205

обективен

преди 13 години

вие руските мизерници сте егати тъпанарите, референдум за мисия...?!? ку-ку-ку-куабе какъв референдум ви тресе бе- тоя референдум ще струва в пъти повече пари, отколкото самата мисия.. референдум трябва да се проведе за скапаната АЕЦ Белене, придружен с голяма разяснителна работа за огромната вреда на тази централа върху Бг. (като започнеш със сигурността, суверенитета, огромната цена на проекта и се свърши с крадливата Росатом и бг. олигарси

204

Ани

преди 13 години

барабар петко с мъжете а пенсионерите няма какво да ядат

203

Momo

преди 13 години

Фрегатата не е на 60г, а на 33г. Не, че е млада, но да уточним.

202

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

По-подходящо ще е ако наречат операцията " Обединени крадци" !

201

Анонимен

преди 13 години

С М Е Х О Т В О Р Ц И !