9

ФАШИСТ

преди 13 години

за Велик Ден съм приготвил Родопско агне и яйца от кокушарника ! Желая на всеки да има на трапезата си качествена и нужната храна на този ВЕЛИК празник !БЪДЕТЕ ЗДРАВИ и ВЕСЕЛИ !

8

пенсионер

преди 13 години

Пари за агнешко няма да дам. Ега ти 12 лв. за кг. кокали и малко месце. Виж яица 10-тина ще боядисаме бабата - за адета.

7

sik of you

преди 13 години

TUR7ITE MI IZTRIHA KOMENTARA, ZA6HTOTO OTGOVORIH NA 6 4E kato umre TALIBANA 6HTE NAPRAVIM DEN DOMUZ 4ORBA ,,,AMJIK SURATIIIIII.

6

ДПС

преди 13 години

Днес е велик ден,роден е великия политик преди 57г Ахмед Доган

5

ИНСПЕКТОРИТЕ..

преди 13 години

...ПАК ЩЕ НАПЪЛНЯТ ,ТОРБИТЕ !ТРЪГНИ СЪС СКРИТА КАМЕРА СЛЕД ТЯХ ...И ИМ ГЛЕДАЙ СЕИРА....!АКО НЯКОЙ ОТ ТЯХ СИ ПЛАТИ ЯЙЦАТА ИЛИ АГНЕШКОТО.......ТРАМВАЙ СТАВАМ , ОТ МЛАДОСТ ДО НАДЕЖДА!СЕФТЕ , ПРОВЕРЯВАЩИ..........ЗА ВЕЛИКДЕН.

4

Анонимен

преди 13 години

Много са ми смешни като почнат по новините да създават паника, че това или онова ще поскъпва ... Имам чувството, че хората които работят в телевизиите тотално са скъсали с реалния живот и още повече с живота извън София ... Защото ако бяха излизали извън София поне веднъж щеше да знаят, че по провинцията хората нямат пари за хляб, не за аглешко ...

3

консуматор

преди 13 години

И всичко ще бъде отпразнувано по българския вариант.С повишаване на цените, вместо както е в белите държави с по-големия оборот. Как ли да решим и този немаловажен въпрос......Да "линчуваме" алчните търговци които искат да забогатеят за ден два?

2

xxl

преди 13 години

И къде ще са проверките?Аман от лъжи!

1

Митьо Патлака

преди 13 години

Интересно ми е коя точно служителка ще проверява моите яйца?