76

19036 до #81

преди 13 години

И сигурно на трезви мозъци като тебе ще се разчита да сложиш границата между двете? Please. Тебе са те били и ти ще биеш, не си нищо повече от брънка във веригата на безмислието. А ако не можеш да възпиташ детето си да различава добро от лошо без да прибягваш до насилие значи просто не ставаш за родител. И надявам се повече мислещи хора да имат деца отколкото текезесарски манталитети от твоя вид. Ще е по-добре за всички ни.

75

Bubbles

преди 13 години

Офф я вземи се скрий!Като му бърбориш само та какво, сигурно ше вдене?!Говоренето трябва да го има, но без тоягата нищо не става!То и поговорка си има : Който жали пръчката, не жали детето си!Никой не казва че трябва да го пребиеш, просто го перни 2-3 пъти по ***, толкова!

74

19036

преди 13 години

Всички тия хора които мислите че "боя изгражда, той не да разгражда" - типична българска простащина. Щото е много по-лесно да откършиш един на детето вместо да седнеш и да поговориш с него, но то за емоционално- и интелектуално-закърнялата пасмина която сме това не е нещо изненадващо. Продължавайте да си възпитавате децата по тоя начин - след 20 години, когато те са на сцената ще видим кого ще обвинявате че "държавата и днешното поколение са съкс".

73

AL

преди 13 години

Аве я пиши на български че от това дето си го писал/а,нищо не се разбира.Имаме си писменост стига с това латински букви български думи вземете се съвземете.Народа забрави как се пише 4 вместо Ч,6-ца вместо Ш.Заради това децата стават все по неграмотни.Нямам думи. :(

72

Анонимен

преди 13 години

e vizte si otro4etata balgari! paraziti,zmii,piqvizi,gadini. owe ot razdaneto si sa proizvedeni pomiqri. tatari. kakva naziq! moze bi owe v korema na maika si se e obrazuvalo edin lewoqd.

71

Анонимен

преди 13 години

Тези петокласници може да са събирали за ГОЛФ-че ;)

70

до момиче на 17

преди 13 години

мило момиче, като чета изказа ти, отношението ти към непознати, високите претенции и пенебрежително отношение - как няма да си продавачка.. Очертава се профил на момиче което е ***, куха *** дето е трябвало да изяде някой шамар та да не ръси глупости по форумите

69

crus

преди 13 години

72...опитваш се да водиш спор с 17 годишна???не мисля , че има смисъл ...като гледам то милото ...:))))....те за тва им викат малолетни....:)))))май беше защото до 18-21 се смята ,че не могат да мислят сами ....а отговорност ....:))))нека сега и завинаги се пени :)))))))забавна е :)))))

68

До момиче на 17

преди 13 години

Забравих да спомена за простаците,че са с по 2 висши образования и също са спасили не един живот.И приятелки имам много,навсякъде по света,мила.И може и да съм сдуханячка,но на 35 години изглеждам като на 17.А съм убедена,че от това лекомислие твоето,може би изглеждаш на 35.Ако застанем една до друга лесно биха ни объркали.Не е късно да си помислиш как да направиш нещо с живота си

67

71 до 64

преди 13 години

Моля се Бог да закриля децата на България,защото те са нашето бъдеще...но след коментара ти си мисля,че нищо добро не ни чака.Нямате уважение към по-големите,наранявате родители и учители,създавате деца,а после ги оставяте по домове.Мислите си,че ако не ходите по кръчми е голяма загуба.Може и да ти изглеждам остаряла и сдухана,но аз оставям нещо след себе си.Ти какъв пример ще дадеш.Какво ще направиш с живота си.Имаш ли куража да държиш ръка на умиращи? Имаш ли куража да умираш всеки ден?

66

До 64

преди 13 години

Миличка,аз не мога да бъда жалка или сдухана,докато съм това,което съм.Няма да влизам в пререкание с теб,най-малкото поради неграмотното ти мислене.Радвам се,че без бой си се научила да изказваш така добре и да уважаваш другите.Не полагай клетви,че няма да станеш продавачка..всъщност може и да не станеш,защото се иска култура и за това.Тази лелка сигурно е по-млада от ***,но всеки ден спасява животи,за съжаление не в България.Всеки ден гледам деца умират в страдание и глад

65

crus

преди 13 години

68 .поздрави и на теб от София ....:))))))милото то ....казах ти споко ще пораснеш....дали ще поумнееш е леекинко спорно...професия..като гледам си научила терминологията тъй ,че може да се издигнеш до продавачка в някой МОЛ...бъдеще на нацията.....както казах продължавай с обидите и да не забравиш ...палеца надолу:))))

64

Момиче на 17 до 67

преди 13 години

Пардон,исках да напиша продавачка.

63

Момиче на 17 до 67

преди 13 години

Да ти цъкам минусчета и обиди при положение,че си един ***?! Нямам такова намерение и за това ще ти кажа 3 неща:1-не съм чалгарка.2-в нашето училище няма такива проблеми,а що се отнася до мен,аз ще стана нещо повече от продавач в магазин за парцалки.3-имаш много селяндурски начин на изразяване и сигурно и ти си ял много бой като горкичката 35-годишна леличка.Поздрави от София!

62

crus

преди 13 години

като пораснеш предполагам друга песен ще запееш......я разкажи ко става по училище ?хм начина ти на изказване ми е лекинко чалгарски...подозирам,че и леко писклив...подозирам,че ще/си започнала работа като продавачка в магазин за парцалки...мдам ...манталитет ..маниер и думички за тва ми говорят ....аиде сега цъкай минусчета и обиди :))))

61

gerardo

преди 13 години

tezi sa prestapnici o6te ot sega,ne mi se misli kakvo 6te bade sled nqkoq druga godina

60

Момиче на 17

преди 13 години

И още нещо до лелката: номер 30 е много прав за теб! Много си загубила заради просташките методи на възпитание на които си била жертва!

59

Момиче на 17

преди 13 години

Тия *** и недоносняци,които мислят че боя изгражда са ми много смешни-особено оная 35-годишна лелка,която са я били с точилка,колан и мухобойка.Много си жалка ***!Мен не са ме били и не ме бият и се срещам с приятели и приятелки-това е нещо нормално,но ти явно си много сдухана от селския начин на възпитание по който са те третирали!Има деца,които никой не ги бие,но стават повече хора за разлика от сдуханячка като теб!Иначе съм съгласна,че онези двамата петокласници заслужават затвор.

58

Анонимен

преди 13 години

Хораааа..... пропадаме. Това е ненормална работа.

57

ххххх

преди 13 години

когато в публичното пространство пример за елит са Валери Божинов и Николета, Азис и разни кухи тикви - това ни очаква... А дали боя оправя?! Стига да е в точното време, на точното място ... върши работа..