343

Българин

преди 13 години

След 2014-а - това може и да значи - 2214-а !!!Тоя е същата работа като господаря си - едно празно пърчене само. До моментът само преказки, а нищо не е построено.

342

gogo

преди 13 години

Аз погледнах след 2014 година и видях: Плевенлиев го няма!

341

до rumen221

преди 13 години

По-големи глупости не бях чел! Нали не мислиш, че високата, про-европейска данъчна ставка, обвързването на външния дълг с БВП на бедна страна като нашата и факта, че повечето хора не доживяват до пенсия, не е за радост...освен ако не си пълен ***?

340

harakiri

преди 13 години

поредната циркаджийка! сега сигурно след гафовете на предишни медийни звезди, дойде време на тази! скоро обаче и тя ще залезне, понеже от пръстчетата и се стича мед. бъркала е и тя в кацата! има ли все още облъчени, които вярват на подобни мутро-елементи?! много често взе да се появява по медиите! чак ми става вече гнусна!

339

rumen221

преди 13 години

Приятели,Какво накара котка и куче, червени и сини, да спят в един полог Защото подписа пакта за Евро+!!!1. Държавите да координират политиката си при определяне на обща данъчна основа:Браво:- Съотношението непреки към преки данъци у нас е 8 : 1, сега ще се нормализират около 2 : 1 до 1 : 1, или бедните ще спечелят богатите ще загубят, но ПЕЧЕЛИМ ВСИЧКИ - ще плащаме приблизително по равно2. Страните, които участват в него, приемат законови забрани срещу натрупването на дългове над 60% от БВП. У нас този показател 15%...Браво:- Сега правителството ще има законно право да вложи милиарди в инфраструктура и икономика ПЕЧЕЛИМ ВСИЧКИ, губят частните инвеститори вампири!!!3. Да обвържат ръста на заплатите с производителността, а възрастта за пенсиониране - с продължителността на живота. Браво:- Производителността на труда в Германия и България е 3 : 1, а заплатите са 10 : 1, Ако заплатите в Германия са верни, заплатите в България ТРЯБВА ДА СЕ КАЧАТ 3 ПЪТИ!!! ПЕЧЕЛИМ ВСИЧКИ, ще загуби монополистичната олигархия!!! Могат да застрелят Бойко, но не могат да разпуснат ЕС!!!Средната продължителност на живота в България е с 10 години по-ниска от тази в Германия, Франция и АнглияПЕЧЕЛИМ ВСИЧКИ,- Европейците ще се пенсионират на 67 години, а българите на 57 годиниБРАВО БОЙКО, БРАВО ПИЧ!!!

338

ааа

преди 13 години

Пръстите му в контакта....

337

марко-1

преди 13 години

Росене,като се събуди какво видя,я кажи на народа

336

Анонимен

преди 13 години

Видяли сте вие мизерстване. Идете за 3 месеца в някоя Африканска държава или в Бангладеш и като се върнете ще целувате *** на бойко. Вместо да се оплаквате бачкайте. Под бачкане разбирам истинска работа а не пиене на кафета и сладки приказки.

335

Анонимен

преди 13 години

Заплатите не ги плаща правителството а бизнеса. Социализма си отиде преди 20 години. Българина винаги се бори за грешна кауза. какво му е виновна цената на бензина че му е ниска заплатата.

334

do 365

преди 13 години

съгласен съм.......но отиди и кажи на шефа си да не кара S класа и да ти 200 лв повече...и да си намали малко печалбата..( затова сме зле ,защото всеки те помпи колкото може повече)...това него правят управляващите а ние самите

333

до 364

преди 13 години

Неми казвай каде и какво да пиша !Не съм от БСп а ме е яд 4е щените са като Евро пейските по магазините а заплатите са като на държава от 3-я свят.в гЪРЦИЯ ЦЕНИТЕ СА ЕДНИ И СЪщи като при нас само 4е там са във евро но колко заплата взимаТ ТЕ?кОЛКО ПЕНСИЯ взимат хората за примерно 35 години трудов стаж ?

332

до 362

преди 13 години

аз тоя коментар на всяка статия ли ще го гледам бе червен драскач....я вън....такива гнусливи и лъжливи сте само БСП

331

Смехурко

преди 13 години

След 2014г. където и да погледнеп само *** . На индианците честито !

330

Мирослав 33

преди 13 години

Искам само да попитам Г-Н Борисов едно нещо!Кога българите ще могат да се хранят нормално?Пове4е от 2/3 от българите мизерстват и Вие го знаете !Стига със тези магистрали и Метро станций ,не 4енени трябват но мизериоята е много голяма .Аз и моето семейство гласувахме за Вас.Но сега ве4е се 4удим защо го направихме и Вие ще излезете катои предните управляващи ,за жалост!!!!!!!

329

Анонимен

преди 13 години

къде бре в плейбой бара на стъклото ако броиш линиите може

328

Анонимен

преди 13 години

пиян е!!!

327

Анонимен

преди 13 години

Хора цял ден няма новини от Бойко !Свършиха ли лентите за рязане Тоя човек къде се затрида не е в Брюксел

326

son

преди 13 години

до 2014 аз ще съм потрошил още няколко пъти колата а ТИ роско няма да си в БГ за да караш по пътищата защото няма да сте на власт и ще харчиш НАШИТЕ пари по европата - мишок

325

Killuminati

преди 13 години

Аз виждам много по-надалече от 2014 и мога да ви кажа братя и сестри, не че съм песимист ама нещата няма да бъдат никак розови ако не се действа ударно, ще вървим по течението и накрая падаме от водопада

324

Анонимен

преди 13 години

Светът вече не е в криза!!! БЪЛГАРИЯ е в криза и с НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ - НЯМА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА!!!