44

crus

преди 13 години

аз ще попитам тия двамата юнаци ...след като са очевидни рецидивисти ..познати от кражби и хулиганства ....защо са навън ????????или поредния пример за бг "успешно правосъдие"...не мога да го разбера тва правосъдие и тва е .....общоприетата справедливост очевидно липсва.....

43

Анонимен

преди 13 години

4udia se sled kato pianicite sa *** pylen s vyzduh zasto 4engeto ne e strelialo vyv vyzduha na bratocite. naish li kolo prdnia se zbira po vreme na kiutek. sle boksov ma4, systezatelite presediavat w kenefite da prdiat.sledvastia pyt policaiat da celi bandiugata e te v toia vyzdyh. ne e kazano kyde se prasta patrono , u koi vyzdyh. Nekoi ot banditite imat vyzduh w kratunite-celete gi tame be. inace vsi4ki ostnali imat vyzduh w belite drobove. poucaite gi mamka im da eva

42

до №43

преди 13 години

Преди да почнеш да коментираш кои е *** и ***.......прочети написаното от теб.......ужас.....

41

Анонимен

преди 13 години

мното си ***, научисе първо да пишеш и тогана обикаляй по форумите и ръси мозък, ***

40

СЛУЧАЕН

преди 13 години

Четейки голяма част от коментарите защитаващи двамата пияни *** , все повече се убеждавам , че си заслужаваме държавата и положението в което се намираме.......*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА .......

39

belqta

преди 13 години

Не е така... Нашата полиция ни пази. Пази ни и от нас самите. Нашата полиция никога няма да посегне. Напротив, те поемат ударите и само искат да няма конфликт. Не разбирате вие сложното полиционерско мислене!

38

velofan

преди 13 години

И сега този побойник няма ли да "ГО ПОСЪВЕТВАТ", друг път да не удря полицай...

37

=

преди 13 години

Ако полицията не съдейства на монополистите да си приберат взиманията от циганитемонополистите ги слагат на българските сметки и ти се чудиш, защо ако си консумирал за 100 лева ток сметката ти е за 200. Докато законете не започнат да важат за *** ще има негодуване срещу полицията.

36

до 36

преди 13 години

Като видя 10 *** мен, ще изчезна с възможно най високата скорост ! Защото съм наясно, че торбите които изхранвам, които са въоръжени и ИМ СЕ ПЛАЩА да ме защитават, ще изчезнат преди мен ! Дали схващаш трагедията на ситуацията ?!

35

до №31

преди 13 години

Споко бе момко , ще получиш инфаркт от злоба - НЕ СЪМ ЧЕНГЕ.....само да попитам - ти ако видиш 10 гурливи *** , кво ще направиш ...ще се скриеш в миша дупка или типично за българина ще се обърнеш на другата страна..И кого изхранваш точно ти....щом си мислиш , че Общините събират таксите за ток и вода....а за принудително събиране трябва да има съдебно решение.

34

Хайде, хайде

преди 13 години

Щом информацията идва от `пресцентъра на МВР` , на първично, атавистично ниво започвам да изпитвам силни съмнения относно нейната достоверност.За последните години се убедих, че това министерството с най нескопосаните лъжи. Другите поне лъжат по креативно, по интелигентно някак. Ама полицайчетата, нали са си простички, една лъжа не могат да съчинят като хората...

33

ор

преди 13 години

До 31, и аз имам несъбрани вземания и много други от реалния сектор са на това дередже. Има си законен ред! Защо искаш полицията да ти ги събира и то за ток и вода само? То тези сметки са най нереални, с включени в себестойността инвестиции, оттам високата цена напълно незаконно!

32

Граматик

преди 13 години

до 28Простете, но това `случЕя` да не е нещо като `ручея` ?Няма ли изпит по правопис при постъпване в полицията ? А защо няма ?

31

до 30

преди 13 години

Правописа му е като на професор пред полуграмотните торби с пагони.

30

до 28

преди 13 години

А колко случая искаш да ти се цитират ченге гнусно ? Не е ли достатъчен този от преди месеци - полицаи гледат как 10 гуреливи *** убиват човек ?! И после пред съда заявяват че `се страхували за живота си` !!! И са още на работа гадните невестулки !А кой трябва да съдейства да компаниите да си събират вземанията ?! Не полицаите, а ? Ми за какво ви изхранваме въобще ? Това е големия въпрос !

29

до № 17 образования

преди 13 години

Като ти гледам правописа...........не ти ли е малко неудобно да критикуваш другите , бе ***....

28

absulute

преди 13 години

sq da im s4upat tapite glavi predpolagam 6te mu s4upat nosa na 10 mesta moji i nqkoq ot racete na geq

27

до № 23

преди 13 години

Ти колко такива случея знаеш , а ........ какво общо имат Общините със събиранията на сметки за ток и вода........много обичаме да плюем , но и за това се иска чалъм - поне трябва да знаем за какво , а не да пишем по инерция

26

ор

преди 13 години

Шефът на ГД "Охранителна полиция" Милчо Енев е отчел, че : "Трябва да се завиши обучението на спецгрупите по задържане", край на цитата!

25

Абе ...

преди 13 години

Колкото и да го бият полицая, все му е малко. До преди малко е просил по пътищата, сега на рамбо решил да се прави. Бой по фуражката и това е. И без това да се бие полицай по главата е безопасно - не му е жизненоважен орган. Полицай не трябва да се удря по корема, защото там му е живота.