71

do52

преди 13 години

Мъжът до8г,е като врабче чуруликанасам на там.до17е като агне мери сили с този онзи.от17 до 40 като жребец само обикаля поляните и търси кобилки.от40 до 65 е като вол работи по цял ден на вън и в къщи а след 65 като остаряло куче където да легне или седне пречи и го подритват и той за авторитет джавне няколко пъти и подвие опашка.

70

иахаха.....

преди 13 години

И на мен ми интересно, кога започват да приличат на тате, кога започват да възмажават?

69

Оле!

преди 13 години

53 номер е направил най-смисления коментар на "новината" :)

68

към д-р Фройд

преди 13 години

Явно не си попадал на тигрици!

67

към №68

преди 13 години

Интересно питаш. И още по интересно в детайли ти се отговоря и на това, ако не си доволен тури му пепел!

66

към №68

преди 13 години

Защото отиваш лягаш на" Магарето" с широко отворени крака и така дълбоко ти слагат от въпросната ***, когато си в овулация. Докато с мъжа, трябва да мачкат чаршафи и да се по целуват малко, преди акта. Разумеш? А, нея я гнус, защото може би не изпитва нищо към него или е много нечистоплътен. Знам ли, какво е въпросите към нея!

65

63 към 66

преди 13 години

И аз това питам бе, зашо да не иска ... А тя в банката за *** тръгнала мъж да избира. Там мъже няма, има *** ... нали затова там отива, щото се гнуси от мъже.

64

Анонимен

преди 13 години

Мале, мале, що злоба се изля тука, що жлъч! Ужас! Щереши човек,че Бог знае за какво спорите, а то за някаква измислена "новина" в рубриката "ако щете, вярвайте"! Де да влагхте толкова плам и енергия и в сериозните неща, ехееее! Ама едва ли. Ама виж, в оплюването и в празните приказки, това българите нямаме равни! Авсичко опира до личния избор на хората, едни гледат деца, други избират кариерата. Какво толкова страшно има? Хората сме различни иимаме различни приоритети в живота.

63

към №63

преди 13 години

Аwe 63, ти родители имаш ли? Че си толкова невъзпитан. Що да не иска някой да прокара ръка по дългия и данетелест чорап, докато сте в гората? И още по- нагоре..... Будала...... ! То с потене не става и изчервяване, като на първа среща с някоя стара любовница!

62

55

преди 13 години

Е на това американците му казват : "lol".На кое да ме е яд и какво да ми се иска, бре душо мила. Хич не ми и пука каква *** ще ти дадат в банката. Смешно ми е и ми е жал за тебе, дето отглеждането на дете го смяташ за биологичен процес. Успех в кариерата и гледането на дете (може и на системи да го окачиш, няма да ти се налага да го кърмиш/храниш).Иначе, да, мъж съм и не ставам за нищо, и вяра не можеш да ми имаш, нищо че съм 15 години женен и с три деца.С здраве и гледай часовника :)

61

Анонимен

преди 13 години

ХМмм, ами, каквото повикало, такова се обадило :)Оная феминисткариеристка хем иска да обиди мъжете, хем да гледа хубаво дете, пък и ако може без някой да я пипа сигурно да стане и се иска.И после, като я заяде някой, вика "айде, че работа ме чака" ... часовника тиктака.Злобни постове - злобни коментари.

60

Apis

преди 13 години

Ахахаха тук пълно с фИминистки :)))) На някой май скоро не му се е отвряло парашутчето ;-) Съвет от мен: довечера си пуснето порно и го гледайте с дясната ръка...ако много ви хареса започнете и с лявата ;-) и утре няма да сте толкова злобни :-)

59

Apis

преди 13 години

Нужно ли е всеки ден да има такава статия? Накрая жените ще се депресират...

58

tatko

преди 13 години

"кариеристка" гледай да не пропуснеш момента в който почва да тиктака часовника, че инвитрото не става от първия път(да не говорим, че детето има нужда и от баща)...нищо лично просто виждам как интелигентни и красиви познати които заслужават да имат деца имат много сериозни проблеми в това отношение....желая ти късмет когато решиш, че ти е затиктакал часовника....другото са общи приказки.

57

кариеристка

преди 13 години

П.П Мъжете сте най-смешното нещо , когато ви се покаже ,че на никой не сте нужни за нещо повече от осеменители. Веднага ви потъват гемиите и почвате да сипете обидни определения и да кълнете като дърти *** . :DАйде оставям ви душици , че работа ме чака . ;)

56

Анонимен

преди 13 години

Кариеристка - каквото търсиш на това попадаш :)))

55

кариеристка

преди 13 години

55 разбирам че те яд и ти се ще , *** не е нужно да си избиваш комплексите тука . Тичкай до банката , може някоя и тебе да те избере хахаха.

54

Анонимен

преди 13 години

до 54и най-вероятно ще получиш нещо ***, гърбаво и трътлесто, най-вероятно ще прилича на чистача в банката за ***. А, да - и ще има склонност към мастурбиране.

53

кариеристка

преди 13 години

Като затиктака часовника отивам в банка за *** и си избирам нещо бяло , русо и високо . Така и така в тоя живот на мъж не можеш да вярваш за нищо , поне да съм сигурна ,че детето ще ми е хубаво .

52

Анонимен

преди 13 години

След 32-та си година жената приличат на майка си след 32-та й година.Преди 32-та си година жената прилича на майка си преди 32-та й година.Изумителното е, че 32 може да се замени със всяко друго число.