50

измислена история

преди 13 години

Това е изцяло измислена история

49

до 25 и 29

преди 13 години

съжалявам, човече, това ни е БГ родината, тъжно е и е жалко, че полицаи ти казват това!По-лошото е, че ти не си изключение...

48

до 29

преди 13 години

ами пич, пишеш една жалба до началника на управлението ( или прокуратурата)излагаш точните думи на полицая и това е ....в полицията си има вътрешен отдел за тая работано ти си предпочел да хленчиш, тоест едва ли не нямаш интересда ти бъде намерено отнетото ...

47

Анонимен

преди 13 години

Има и възпитани таксиметрови шофьори, освен че карат на нормални цени. Но има и мошеници, и простаци.

46

Анонимен

преди 13 години

На мен пък един такси-метров шофьор ми звънна и ми вика: "Братле много искам да ти подаря лаптоп, ей тъй на, щото си *** пича". Ни бакшиш съм му оставял - ни нищо.. ама на свестен и дащен български народ. Не мърдам от тая държава ей !

45

Анонимен

преди 13 години

какво значи споразумение между престъпник и прокуратурата?!?мани мани

44

Анонимен

преди 13 години

Бакшишите са долно племе като ***.

43

PPP

преди 13 години

После защо ги колили и стреляли??? Защото са бакшиши (ниска проба "човек")... Не разбрахте ли, че никой не ви е длъжен да ви дава бакшиш бре?!?!! Както и на келнерите. Ако искам ще дам ако искам не! За какво да ви давам а? Че ми надувате главата с пошла чалга в омирисаното ви такси ли? И ми се държите като че ли сте ми шеф или звиси от вас живота ми ли? Пк и ще ми се правят на мутри и ще ми се събират да бият клиенти които не са доволни, че трябва да платят за 2 километра 8 лева например. ***!

42

не винаги

преди 13 години

на мен пък един таксиметров шофьор ми се обади за да ми върне лаптопа. аз понеже съм доста разсеяна на моменти и се изнасях от една квартира в друга, бях с много багаж и на слизане просто си оставих чантата с лаптопа на седлаката. 15 мин по-късно от таксиметровата фирма ми позвъниха - човека ме чакаше пред блока за да ми върне чантата

41

една

преди 13 години

То бива бакшиш, ама чак пък толкова...........

40

Аз

преди 13 години

Е кво споразумение бе, *** тъпата държава. Отрежете му ръката, с която е прибрал лаптопа да му е за урок. Мамка ви ***- гадни и долни ***.

39

Анонимен

преди 13 години

Поздрав за всички свестни бакшиши - трудно се вирее в такава среда, но бъдете силни!

38

Анонимен

преди 13 години

26 , те нарочно ги слагат тия прости заглавия, за да се цъкат коментари.***, какво да ги правиш

37

Анонимен

преди 13 години

ХАХАХАХАХАХА малеее........ аре ПРОДЪЛЖЕНИЕТООО

36

Продълж. на 38

преди 13 години

Шофьорът излезе,с поклон ми отвори вратата на таксито откъм външната страна и пожела "Лек ден".Аз обаче се питам: Дали случайно вратата не можеше да се отвори откъм вътрешната страна?Или бакшишът е имал пред вид това,че не всеки клиент обръща внимание какъв му е ценоразписът (все пак количката му беше малка,стара,дрънчаща - едва ли някой очаква цената да е луксозна).И не всеки пита"За колко ще ме закараш до еди къде си?" Та ако се възмути от крайната цена, да не може да излезе преди да си плати?

35

Анонимен

преди 13 години

Аре бе, колко време ще чакам продължението?

34

Какво ми се случи

преди 13 години

през февруари:Много бързах,в делничен ден,трябваше бързо да стигна от пресечката на "Дондуков"и"Раковски" до пресечката на "Патриарх Евтимий"и бул."Витоша".За беда,свободно такси не минаваше.Накрая се зададе едно,раздрънкано,но на вратата му пише,че взима 5.90лв/км.Това все пак бе възможност.Шофьорът каза "За 7лв че те откарам".И наистина сметката излезе 6.90.След като платих обаче,не мога да сляза - отвътре вратата не можеше да се отвори.Той вика "Чекай, я че ти отворим",излезе и (Продължение)

33

до 36

преди 13 години

Хапиш хихихи

32

Анонимен

преди 13 години

С връзки ще да е била.Иначе кой ще и цепи басма.В България е гордост да отхапиш ръката,която те храни.Всеки ден гледаме излъгани и измамени клиенти и купувачи.В зависимост от бранша,едни крадат хиляди ,други стотици.А крадците на дребно се задоволяват с левчета.

31

Анонимен

преди 13 години

Един бакшиш наскоро ми се оплакваше, че клиент му свил цитирам "И-ФОНА' :D Може да е същия да си отмъщава