50

Dr. Love

преди 13 години

According to the CDC, 100% of seasonal H3N2 and 2009 pandemic flu samples tested have shown resistance to rimantadine and it is no longer rmended to prescribe for treatment of the flu Информацията е копната от wikipedia . orgCenters for Disease Control and Prevention или CDC ( американската агенция за контрол и превенция на заболяванията ) твърдят, че 100 % от сезонните H3N2 и пандемичните за 2009 вируси са резистентни към Ремантадин.

49

Младеж

преди 13 години

За хората изобретатели държавата трябва да се гружи. Имам предвид когато попаднат в такава ситуация, трябва да им се отпускат държавни пенсии които да им дават единдобър живот! Познавам хора които се занимават с наука - те не мислят за бизнес или за това как да си осигурят старините. Те имат много по-възвишение проблеми и идеи - просто искат да правят наука! Нито този човек, нито както някой по-долу спомена Тесла не трябва да има такава съдба.

48

Бахур

преди 13 години

Да гладува мезерува учен с такова изобретение може да се случи само в комунистическа или социалистическа държава или в техните наследници... Такава е логиката на червените маси - "солидарност - щом пролетариата гладува и мозъците ще гладуват"... Просташки народ....

47

Тра-ла-ла

преди 13 години

до 47 КабулиАма много ви е лесно някой друг да ви е виновен за идиотските постъпки - в случая прехвърляте вината на Създателя.Ако претендирате да сте разумни същества - постъпвайте разумно и човеколюбиво.Ако твърдите, че "така сте създадени" - мислещи човеци или инстинктивни скотове сте?

46

Кабули

преди 13 години

Не е само той, който ще умре от глад и мизерия. Преди него стотици умове са умирали така. Това доказва, че светът, в който живеем е ***, защото Бог със сигурност е бил пиян, когато ни е правил.

45

До Доктур иксперт

преди 13 години

Драги д-ре! Някои мислят, че последната вълна гърци са дошли от Балтика, били са руси, синеоки, едри. А езиковедите намират, че латвийският и литовският пазят някоинай-архаични индоевропейски думи. Във Вилнюс има кръчма "Таурас"(Бикът). Минотаур, тауромахия...Лиетовос ауксас - литовско злато (кехлибар). Ауксас... Едно време тук се продаваше "Ригас мелинаис балсамс"(Черен рижки балсам). Меланос...Беше чудесен, като добавиш от него във водката! Спомени...

44

До 43

преди 13 години

Или по-скоро никога не си чувал латвийски имена и затова не ги разпознаваш.

43

Анонимен

преди 13 години

Синовете на химика също не подкрепили баща си.----------------- Не е ясно какъв *** е бил извън лабораторията, така че не бързайте да го съжалявате. Трябвало е да си възпита децата, а не да спасява света.

42

Доктур иксперт

преди 13 години

Янис Полис ми прозвуча като гръцко име,кво става тука,гърците ли са латвийци или латвийците са гърци,или може би латвийците са прапраправнуците на хиперборейците?

41

Анонимен

преди 13 години

Жалка история. И Никола Тесла е починал беден като църковна мишка. Но целият съвременен свят се крепи благодарение на негови изобретения.

40

Анонимен

преди 13 години

Аз не знам кога точно е било изобретено това лекарство, но ако е било още през съветско време, ясно е, че не би могъл да го патентова, както това се случва в нормалните държави и вследствие на това да прибира част от реализираните печалби на фармацевтичните компании.

39

Анонимен

преди 13 години

По темата - Просто има и хора, които не мислят комерсиално, работили са, защото наистина са били учени и са го правили за доброто на хората, не като онези, чиито "открития" четем тук - за формулата на филийката и че дългият съпружески живот убивал секса. Те си вземат хонорарите редовно, предполагам.

38

Хм

преди 13 години

Да - те в Канада и Щатите определят политиката за Input Languages в Regional and Language Options по географските си познания!! :-) Боже, колко си задръстен! Хайде - отивай да си домиеш чиниите, че господарят ще е много недоволен от тебе...И аз не съм злобен - няма защо - за кое да съм злобен? За апартамента, двете коли и вилата, които имам в България ли? Заради висшето си образование, заради задоволеното ми с всичко семейство? Че вече съм си уредил морето ли? А ти докъде си по тези въпроси?

37

15 do 37

преди 13 години

Aide stiga si si podhranval zlobata, nqma smsial. Ne se pritesnqvai za mene. V Shtatite i Kanada neznaqt kade e Balgariq i zatova sigurno nqma problem xaxaxax

36

Хм

преди 13 години

до 33Хаха - фирмена политика :-). Ти да не си счетоводителка, та ще ти налагат такава политика?! Нали си високообразован и уважаван софтуерист - за тебе не трябва да важи - справи се. Имам колеги в Щатите, Канада - пишат си на кирилица - явно при тебе въпроса е в желанието..Аз ли занимавам някого с проблемите си? Ти си този с проблема със себеуважението! На кого и за какво да помагаш бре? Да затворим България ли? Като искаш - върни се, работи, плащай данъци и давай добър обществен пример!!!

35

do 31

преди 13 години

Tochno kato shofior raboti v softwarenata kompaniq hahaha, basi kyv si balyk. xaxaxa

34

Анонимен

преди 13 години

"Можеш да съдиш за едно общество по старците и по затворниците му."'Andromeda Ascendant'

33

15 do 31

преди 13 години

Ima firmena politika. Are stiga zanimava vsichki s problemite si. Opitvah se da pomogna.

32

Detektiff

преди 13 години

"Nishto dobro ne ostava nenakazano"

31

Хм

преди 13 години

до 27Ало - софтуерния разбирач - ами, че вземи си инсталирай една кирилица на компютъра - всяко хлапе от "дупката" България ще ти каже как става - не се срамувай :-)И като какъв работиш в компанията? Шофьор, чистач? Лошо няма - срамен труд няма.Интересно, как бързо превключваш на обиди - много бързо ти свършиха аргументите... Липса на "акал", а? :-)