294

ves666

преди 13 години

pysnete choveka na svoboda,vinata e vasha izmenicite na rodinata v parlamenta koga shte gi sadite vie ste za tam i vajeto ,amerikanski slugi podlogi lakei predateli dolni izmennici na rodinata otkadeto minete treva ne nikne paplach hodeshta po zemiata da ia marsite.

293

dragunov7.62

преди 13 години

Никакво съчувствие ,а на дръвника , да знаят следващите изперкали психопати какво ги чака.

292

биби

преди 13 години

Всички ще изперкаме.Може ли едни да взимат невероятно високи заплати други да взимат 200 лв.пенсия или 300лв.заплата.Когато човек няма какво да яде сигурно не разсьждава,Затова причината трябва да се тьрси не в този човек.

291

никра

преди 13 години

Значи ако някой не си вземе книжката ,а и няма пари и аз в този момент съм в банката може да дойде да ме гръмне понеже е слабохарактерен и беден?пък ако гръмне сина ми познайте как ще му извадя червата лично на животното.то пък толкова лесно да може да ви настрои човек....овце ли сте да не мислите със собствените си глави,а всеки да може да ви насъсква,че и затова мекотело дето няма грам мозък и убива невинни хора ви е виновно правителството??ама смешни сте много....роднини и деца нямате ли бе??

290

lan

преди 13 години

Хора, осъзнайте се! Какво съжаление? Следващият път, затова че не си вземе пак книжката може да ограби вашата къща и да стреля по ваш роднина! Трябва ли невинни хора да страдат понеже той имал "неуспех" ( и то какъв)! Когато започна драмата и се разбра, че е стрелял по бодигарда тогава кого съжалявахте? И после медиите ви промиха мозъците, описвайки го като най-добронамерения човек. После пак ще писнете, че престъпниците били на свобода и каква държава сме били!

289

milena

преди 13 години

Толкова PR си направи бг милицията,стига вече,защо толкова време занимават цялата общественост с този случай,а не казват,че цяла България е в стачки....до кога ще слушаме колко са велики управляващите като разпънат на кръст това объркано момче,което не е откраднало нищо,а онези безнаказаните,на които цяла България знае имената,но са недосегаеми и за тях съд няма...какво да кажем за това...?

288

Анонимен

преди 13 години

ТОЯ НА СНИМКАТА Е МНОГО МНОГО ***!!!!!!!!!!!

287

Каменната

преди 13 години

Ще съчувстваме на похитителя и още как! Той е един от нас, отчаян от мизерията и безпаричието човек, на който му е писнало да бъде търпелив и да чака да изгрее слънцето, което обещавахте! Тук вече става въпрос за физическо оцеляване, ценностите са лукс, когато нямаш залък, с който да залъжеш глада! Пък вие си се бийте в гърдите с магистралите, който ще построите и с макроикономическите си показатели за икономическа стабилност и растеж от 0,2 %! Съпоставими сте само с Виденов!

286

сливен

преди 13 години

До 273. Ако този ***, некадърник и хладнокръвен убиец мислеше като тебе просто щеше да отиде и да стреля в парламента, но той явно искаше лесни пари на всяка цена. Долен ***, дано изгние в затвора. там ще му вкарат акъл в главата, а и други неща

285

баш

преди 13 години

престъпниците ни управляват в момента, останалите, вкл.и въпросния похитител са просто бледи сенки на фона на управниците... един краде, друг не спира да лъже, третия си пробутва фирмите, бе хвани единия, блъсни другия...няма един свястен за цяр

284

стефан

преди 13 години

анархия му е майката,ако искаме да се оправят нещата те трябва да се скапят тотално преди това.за това юруш с колове,брадви и автомати по улиците...

283

clearly

преди 13 години

Не само за Цвъковите далаверки си мълчат ,ами и на Фидосковите.Преди дни излезе съобщение от НАП ,но незнайно защо ,,независимите ''медии го пропуснаха в което пише,че НАП е готова с данъчната проверка на Искра Фидосова, информацията е конфиденциална?

282

а какво

преди 13 години

стана с проверката за имотите ? кой и за какво плаща на Цветанов консултантски ? и кой дава пари на тъстовете за да му ги подаряват ?похитителя ясен, използваха го малко да си поизмият физиономиите, ама си мълчат за далаверките си

281

clearly

преди 13 години

Цвъки вместо да ръсиш "умни" приказки, се замисли, че и ти си виновен за случилото се.Ако има човека 6 апартамента - дали ще тръгне да похищава банка?!?

280

ор

преди 13 години

В един вестник, от 28.03 т.г. пише, че една майка е осъдила държавата ни, за убийството на сина й, от полицията, на 38300 евро обезщетение, от тях 10000 евро имуществени вреди, 25000 неимуществени и 3300 за разноски по делото. Може би заради това Стефан е жив.

279

Анонимен

преди 13 години

Добре че Ц.Ц. не беше тука по време на операцията в Сливен, кой знае какво щеше да стане. Полицията много мъдро постъпи. Трябва да се прави разлика между углавен престъпник и начинаещ.

278

гоце

преди 13 години

До 273: читательо-*** това "горко момче" застреля човек който все още не се знае дали ще го бъде.Така че не вади на яве комунистическия си промит мозък моля те....***

277

вай вай вай

преди 13 години

Започнах,нека продължа!Неудобните за "държавата"се оказаха пенсионерите и болните.Даже нарекох преди години баща си червен фашист защото беше партиен секретар на квартал на огромен град.Лека му пръст ,но луканов и БКП се оказаха по страшни и от фашистите!Цирка свърши господа другари,нека всеки си понесе поне заслуженото.Тези псевдо частници отчитащи се по явочните квартири на ДС вече са ясни.Сега ми хванете от трите най дългото!;):D кода е точен,но май не е удобем за някой?;)

276

Ishmael

преди 13 години

Разбира се, би трябвало да съчувстваме на горкичките полицаи, дето им се развали рахата покрай заложническата "криза".

275

антиЕС

преди 13 години

де да беше някой изпечен бандюга играта щеше да им разкаже на ченгетата и даже щеше да избяга,да не говорим колко кръвчица щеше да им пусне на онези намазани кукони