10

м

преди 13 години

Кво става с Япония брееее! Направо ги разтресе ама здравата. Жалко за тоз народ. Толкова дисциплиниран народ, а какво имали да преживеят.

9

кукувизъм

преди 13 години

*** народ сме и тфа е! Какво сте ми заревали за радиация бе? А за Чернобил никой нищо не казва - тогава беше информацонно затъмнение и сте яли радиацонни марули и сте разхождали децата си, а ся ревете като ущипани госпожици!!!! Блъскайте йод после се чудете що имате проблеми с щитовидната жлеза!!!

8

хххх

преди 13 години

Имало дупка на последния защитен корпус във втори реактор и открит ядрен процес.Това е било положението и в Чернобил , само че всичко е изтекло наведнъж , а тука полека лека. За сметка на това повредените и заплашени реактори са 4.

7

ЛАЛЕТО

преди 13 години

КОГО НОЙ СЕТНЕ ЩЕ Я ПОГРЕБЪТ ТАЗИ ЦЕНТРАЛА-ТА ЦЯЛ СВЯТ ЗАРАЗИ. КАКВО ЧАКАТ. НО РАДИАЦИЯТА НЕ ПОДБИРА БЕДНИ И БОГАТИ- УБИВА ВСИЧКИ.

6

KYODO NEWS

преди 13 години

В ЯПОНСКИ САЙТ ПИШЕ, ЧЕ РАДИАЦИЯТА Е 100 000 НАД НОРМАТА.

5

Анонимен

преди 13 години

Не сме взели да опадваме като круши, сигурно е в нормата тук. Иначе сме далечко от Фукушима.

4

Анонимен

преди 13 години

У нас съобщават, че има радиация, но е в нормата. Мисля, че за успокоение на хората трябва много по-често да има информация и никой да не се съмнява в истинността й. Не трябва да се допуска недоверие и съмнения, трябва гражданите да са подготвени за по-лошия вариант. Само тогава няма да има паника- всеки ще знае какво да прави.

3

niia

преди 13 години

Някой знае ли какво е равнището на радиация у нас? Според мен информацията за състоянието на радиационния фон у нас не е в нормите. Господ да помага на всички хора по земята....

2

Анонимен

преди 13 години

Мисля, че отдавна не вървят на добре.

1

Анонимен

преди 13 години

Нещата не вървят на добре.