68

Анонимен

преди 13 години

А така, верицата ви читашка, крайно време беше и вие да се хванете за гушите!!!Давайте, избодете си очите взаимно!

67

не-Доган

преди 13 години

Вън Доган от ДПС ! Махнете този *** от върха на ДПС ! Докога ще му лижете г_за ? Малко ли ви лъга, че ще "защитава" вашите права и свободи ?

66

tur4in

преди 13 години

gospodin dal kade be6e 20 godini ne krade li zaedno s dogana sega ve4e za ideali prikazva *** vi da eb a

65

стини,за да седна

преди 13 години

Целта е властта,но Дал е с ГЕРБ.Затова ще получи подкрепата им.

64

TR

преди 13 години

Що се отнася до Касим Дал Доган е създателят му, а Дал никога не успя да се освободи от силата на своя учител. Той вероятно има някакви качества, но глобално погледнато си остана на интелектуалното ниво от времето на комунизма въпреки парите, които направи, въпреки властта, която имаше чрез Доган. Сега говори манипулативно в името на негови лични цели. Вярвате ли, че за 25 г. Дал не е успял да прогледне кой е до него. От 18 години се знаят истините за миналото на Доган. Те най-добре си знаят вътре отношенията в партията и доколко са били чисти, и защо са ги търпели? Защо Дал стои 20 години до Доган, той не е от идеалистите, които напуснаха ДПС първите години, а е от хората, които най-много се облагодетелстваха от Доган. Той е сред най-богатите турци в страната. Касим е болезнено честолюбив, но не успя да преодолее комплексите си от Доган, а те са много и страшни.

63

do 60

преди 13 години

az 6te zamina za anadola,ama 6te vzema nqkolko edri mustakati balgarki,i pomni istoriqta

62

Анонимен

преди 13 години

Браво на такива хора, като Касим Дал.Морала на този човек заслужава адмирации, за да бъде изчистена страната от такива хора, като Доган- ояли се комунистически креатури и ченгета управляващи вече 21 години тази изстрадала страна....

61

87

преди 13 години

Макар,че съм турчин никога не съм гласувал за таз мушеническа и крадлива партия и не мисля да гласувам!!

60

87

преди 13 години

Всичко това е политически трик,защото наближават изборите и на предиборните събрания в малките села кучетата на Доган започват да заплашват хората,а този път заплахата ще е Виждате ли искат да ни разделят и ние да си изгубим правата,ето на това се стреми Дал,дайте гласувайте на нас ние ще Ви защитим колко му трява на един безпомощен селянин,който е прекарал целия си живот на нивата! Това е масовата практика на ДПС преди ибори и осигуряване на безплатен транспорт от Турция по време на избори!

59

Turk

преди 13 години

Тази зала 6 на НДК колко човека събира ? Защо не се споменава факта че там са присъствали едва 150 души ? Къде останаха мнимите 4000 от фейсбук, май много са фалшивите профили там..Според него ДПС станало синоним на далавера, корупция, лъжа-А бе касимчо кога стана това,когато преди една година ти спряха кранчето и те свалиха от зам. председателското кресло ли ? А на Енвер Хатипоглу ще му купим един камиьон та да се върне към стария си занаят от преди да стане представител на ДПС..

58

bg

преди 13 години

abe ei razaci marsh v anadola. ku4eta nqma mqsto ve4e za vas

57

ДАЙ ВАР

преди 13 години

До тук хубаво.Ами,защо не освободиш депутатския стол бе, чоджум? Така ще ДАДЕШ повече на твоите привърженици,но няма да ВЗЕМЕШ нищо.......

56

korleone

преди 13 години

Дал ,наистина ли си Дал за какъвто се представяш или толкова много си Взел,че много ти се услажда и искаш и още и още.Както пишат тук твои аркадаши,ако е така опровергай го,ако мълчиш значи е истина !!! И с четене ще разберем...

55

Анонимен

преди 13 години

Много ми е чудно защо толкова хора си прехласват по Касим Дал.защо никой не си задава въпроса как е станал мултимилионер?Чисто и просто Доган омръзна на американците и на Турция.Докато Дал е много по тясно свързан с Турция.

54

Дедо Гаджа

преди 13 години

Аркадаш, вървите по пътя на СДС през 90 години. Няма как да промениш пътя на ДПС-то на Доган, освен ако не ги изколиш, което не препоръчително. Направи си добра преценка, дали една нова формация ще получи 50% + 1 гласа повече от "доганистите" или не. Ако не си сигурен - търси политическото си поприще при друга, доказана и отворена за твоите идеи формация.

53

korleone

преди 13 години

Изобщо не съм им фен,но мисля,че Дал иска наистина да промени нещо и нещото е служителя на ДС да си заминава.Аз бих го подкрепил ! Колкото до Волен.... първо на преглед в психиятрията... казва истини,верно е,но начина по който ги казва този хитлерски подход,да извинява.Мисля,че има много над което трябва да поработи... !!!

52

Анонимен

преди 13 години

Небих казал че не ме интересува защото става в България Но този беше дясната ръка на Доган когато заплашваше с едническо напрежение при предишното правителство И Борисов сложи точка на това Товаса вредите от КОМУНИСТИТЕ можеше да няма ДПС

51

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Разликата между този и доган е колкото между БСП и БКП.

50

аватар

преди 13 години

ВСИЧКОТО ТОВА Е САМО БОРБА ЗА ВЛАСТ И НИЩО ДРУГО.ТУРЦИТЕ ПАК ЩЕ БЪДАТ ИЗЛЪГАНИ !!!!!!!!!!!!НЕ ПАРТИЯ,А ГРАЖДАНСКО ДВИЖЕНИЕ НА ЕТНОСИТЕ ДТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЕыТОВА Е ИСТИНАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!

49

Анонимен

преди 13 години

дпс-най демократична партия в страната,в нея членуват от всички етноси,включително и българи