292

факт

преди 13 години

Десетки приятели и познати които ми идват на гости от чужбина казват - много мръсно (е станалоспоред това дали идват за първи път или отново следгодини. И - голяма мизерия.Пресата в Европа подготвя туристите че ги чака държаваот третия свят затова допускам че някои които идвати са гледали по телевизията само *** гета саприятно изненадани.

291

Анонимен

преди 13 години

Чужденците знаят че бг е бандитска дьржава и не смеят да си кажат истинското мнение

290

ДДТ до 287

преди 13 години

Адел, ти си като известния със заблуждаването на народа наш министър. Моме, и други ходят по Париж, не знам в какъв квартал си била, но аз из цял Париж се разхождах по улици и с дървета .. и с кучета .. а котката просто я обожават. Та твоя "Париж" без дървета е също като Дянковия ДДС - най-нисък бил в България, *** мълчи че във Франция за книги и лекарства е под 5 %, в Испания, Чехия, Англия, други - диференциран за различните стоки. Ама Дянков вика - у нас бил най-нисък, "вервайте ми". Та и ти..

289

барри

преди 13 години

А родителите на родителите ти кореняци ли са? А ти имаш ли си куче в апартамента, понеже не можеш да надмогнеш своя селски произход и държиш да гледаш животно в дома си и всяка сутрин изпитваш неистова радост като го гледаш как *** на тротоара, където после хората минават и газят в *** на товя "любимец"?

288

анонимен

преди 13 години

абе тея болни ли са.ние направихме градинка спонсор ни беше амер.фондация.сина на апостолова кметицата на слатина окраде половината пари.ще е зелена софия ако наистина се сади и не се краде .сега е гадна и ***.нали софиянски и боко разпродадоха земите в парковете които са наполовина вече

287

Анонимен

преди 13 години

Чужденци: София е зелен и чист град!- и изключително грозен!Да не говорим ,че за да посетиш забележителностите са ти необходими не повече от 3 часа.И аз си мислих ,че има какво да се види ,докато не ми се наложи да развеждам приятели из Бг.Трагедия, и историческия музей е на майната си.За туризма трябват инвестиции от страна на държавата ,а не група ентусиасти!Аз съм от Пловдив ,но и там има много да се желае.Проблема е глобален за страната,имаме какво да покажем,но няма организация

286

rosomaha

преди 13 години

Град, в който никой не мие улиците от години, зелен и чист?!

285

ДО LOPY

преди 13 години

ЕПА МЕПА ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ. ИМАМ И СНИМКОВ МАТЕРИАЛ.И КАКТО СИ ИСКАМ ТАКА ЩЕ ПИША.НЕЗНАМ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА СИ. ОБАЧЕ ЕДВА ЛИ СИ ПО ОБРАЗОВАН(А) ОТ МЕН.

284

6OP

преди 13 години

SOFIQ E DARJAVA V DARJAVATA. BALGARIQ I MALKATA BALGARIQ (SOFIQ-6OPISTAN)

283

Смях

преди 13 години

А тези чужденци ако бяха видели София преди 25г щяха да загубят говор и картина.....По време на така наречения преход София се превърна в БУНИЩЕ, не останаха градинки и паркове !!

282

lopy

преди 13 години

Do 289 ... Първо се научи да пишеш и тогава обяснявай къде има попови "лАжички" и какво е Овча купел. Аз такова място като "ендекато" в София не знам да има ...

281

Анонимен

преди 13 години

"Други неща, които привличат вниманието им, са големият брой казина, пълните кафенета и ресторанти, СЛЕД КАТО ВСЕКИ СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ СМЕ В КРИЗА, и т.н." - ето това изречение описва най-точно 90% от българите! Кафета през деня, кръчми и дискотеки през ноща, ама иначе се оплаква, че живота му е тежък!

280

варненка

преди 13 години

Ха-ха-ха-ха кое му е зеленото като бях там на ендекато в шадраваните имаше попови лажички а пак в Овча купел е *** *** хааааа.

279

Адел

преди 13 години

Разхождали ли сте се по кокетна малка уличка в Париж?Има малки кафененца,хубави табели,но по цялата улица ....няма едно дръвче!

278

Хектор

преди 13 години

Да, на мнението на АХИЛ съм.Дъщеря ми е 5-то поколене Софиянка.Съпругата ми е от Кюстендил и той е също хубав град,аз съм ЗА да има работа в провинцията.Варна е приятна,Пловдив е спокоен,Русе е величествен,Бургас е топъл и т.н...Селата ни са живописни и просто трябва да има работа и всичко ще е ок.

277

А

преди 13 години

До 267 ЗА София СПЕЦИАЛНОАбе ти сутрин пиеш ли си хапчетата?В София шопите отдавна вече не са мнозинство. Пък и каква е разликата мужду шоп и майна, например? Все е българин. Айде моля, по-разумно и човешки, а?

276

Ахил

преди 13 години

До 277 Абу АрзТук хейтърчето си ти. Личи си, че не се отнасяш добре към несофиянците.А колкото обективно може да е мнението на едно дете за неговата собствена майка, толкова може да сме обективни израсналите в София по отношение на нейната красота и неповторимост.

275

Пловдивчанин

преди 13 години

Колега, Пловдив е красив, защото в него няма шопи, и въпреки че си изхвърляте *** тук... стига сте мрънкали срещу "провинциалнистите", защото ако не са те няма кой да ви върши работата. Като искате да си седят по селата хората инвестирайте там.

274

Ахил

преди 13 години

Хекторчо, "софиянец", "софиянец", колко да си ти самият "софиянец"? Я погледни назад във времето и виж роднините си до трето коляно поне.Наистина е по-добре да има работа и препитание в провинцията. Щото знаеш ли на колко хора не им харесва да живеят тук, но като няма накъде?Пък и жалко за провинцията - обезлюдява се.И от мен да знаеш - една столица е красива и силна, когато е силна провинцията.И да - СОФИЯ е наистина много красив и хубав град. Многолюдието й придава живост и характер.

273

Хектор

преди 13 години

Все още може да се спаси красотата на София,стига само във провинцията да има работа и столичани да си заминат и останем само Софиянци тук.Столичани НЕ-ЗНАЯТ колко тиха и красива,подредена и спокойна беше СОФИЯ,това можем да го знаем само СОФИЯНЦИ.Пловдив защо е красив????ами много е древен(7 000 години),ами София на колко е????-Тук са намерени поселища(градски) на най-малко 6500-7300 години.