235

Анонимен

преди 13 години

Варна е с ГЕРБ, 10г. червените управляват, не сме мръднали напред. Един завод няма, само молове, който вече са полупразни.

234

пф

преди 13 години

полекааа полека размахвай тая ръчичка... паляче че току виж ти се е цепнало сакенцето..от наяждане..

233

хехе

преди 13 години

Веднъж Чък Норис пръднал в общественото пространство и така Боко се пръкнал на бял свят!

232

Въпрос

преди 13 години

Няма ли някой УМЕН И СМЕЛ човек около Бойко и Цветонов да им каже, че това безкрайно появяване по телевизии и други мероприятия дразни хората. КОГА РАБОТЯТ, КОГА МИСЛЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ И ХОРАТА ?

231

xu-xu

преди 13 години

Варна ще остане откъсната от света ???

230

гжо

преди 13 години

да водиш битка ама с народа си бе

229

нтг

преди 13 години

Скрии се накрая че стана досаден вече бе

228

bah

преди 13 години

A az vodq bitka za ocelqvaneto

227

Анонимен

преди 13 години

"Водим битки", народа пита с кой? Че как с кой - с вятърните мелници...

226

еэеэ

преди 13 години

Докато държавниците водят битки, Боко Компира ги води на думи

225

Petrov

преди 13 години

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невижда*но досега п0*рн0 с, *АНДРЕА* вз*риви България. П0.рн0то е снимано на 23март , няма го качено на друго място. Линк:goo.gl/1IWin (натисне.те Sl.ow D0w.nload отдолу на страница.та) Приятно гледане! П.П. до няколко дни видеото ще бъде премахнато, тъй като е незаконно, така че ако ви трябва го изтеглете сега!

224

Данчо

преди 13 години

213,Риторично:-И каква стана тя с родната "де мо Крадция"?Та то по зле от латино и афробантустаните!20 години се краде и граби олимпийски и никой обесен за назидание!Някой ни бил виновен?А бе ааланковци,Сами сме си виновни,че още хабят кислорода ни!Сопата има двакрая!Тънък и дебел,зависи кой си захванал или кой те е подхванал!Сърдете се на себеси,че още дремете и чакате Годо!

223

Анонимен

преди 13 години

г-н премиер, ако не възразявате......поговорката е "хляб и зрелища", а не "магистрали и зрелища".Зная, зная.....подвели са Ви и така Ви е било написано в наръчника. Зная, че вий не сте виновен. Ония са гадове.Целувки!Покорен Ваш слуга.

222

българин

преди 13 години

Брей - снимката му баш като на Тошо едно време. Само оня беше ПЪПЕШ пък тоя КАРТОФ. Иначе са от един калъп. Да не са си роднини:))

221

Борисов...

преди 13 години

..честно казано, щеше да ми е много по-приятно, ако се води битка за увеличаването на доходите на българите....ама...като си рекъл магистрали...

220

Анонимен

преди 13 години

"Борисов: Водим битка за магистрала Хемус" - *** лъжлива , предател мръсен

219

до 223

преди 13 години

Прав си ,но това е само според теб и мен,тук един *** беше писал,че сме - "велика нация"!

218

DO GOCE I BOCE

преди 13 години

AMI NE6TO ZA PURVANKATA????ILI TI NE SI DOSTATU4NO KOMPETENTEN I NE RAZBIRA6...AMI ZATOQ GROZNIK DETO OT ZATVORA TA NAPRAVO ZA KANDIDAT PREZIDENT ALEKSEI PETROV...[PWELAVAM TI GO TOI DA TI STANE PREZIDENT TA TOGAVA NQMA DA TI STIGAT I NETA DA SI PLA6TE6 I 6TE SE NALOWI NA ONAQ RABOTA DIREKTNO DA XODI6 DA MU SE OBQSNQVA6....

217

Нокомент

преди 13 години

Хемус е започната да се строи 1956г.За 55г. някъде биха построили нова държава , у нас е проблем 1 магистрала като хората да се направи.

216

Битка

преди 13 години

да направи платени магистралите в полза на някоя фирма дето ще ги взема както винаги на безценица и ще почни да дере хората дето пътуват