84

До 78

преди 13 години

А къде да я изцвъкат- в планината ли?, На някой връх и да качват вода за охлаждане с лифта? ***.

83

Анонимен

преди 13 години

аз спестих електричество за 2 часа като не гледах мача. Трябваше да не е от 8 и 30, а от 6 и 30

82

до 71

преди 13 години

Няма ли да питаш къде е батко? Свиквай с мисълта, че ще плащаш 5-6 пъти по-високи цени за алтернативна енергия! Ако не искаш винаги имаш шанса да се самоубиеш ;) П.С. Съмнявам се, че умственото ти развитие е стигнало до каменната ера, в такъв случай ако се върнем за теб ще е стъпка напред ;) Пийс

81

Анонимен

преди 13 години

39 е прав. Има много хора, които по-скоро емоционално пишат тук. Ползвайте търсачките за да прочетете по темата. Положението е много сериозно, логично е в тази ситуация. А много упорито се мълчи. Докато чаках информация, прочетох че бабата на Тутанкамон имала брадавица като водеща новина.

80

птичка

преди 13 години

от всичко до тук става ясно едно-трябва да се търси алтернатива на аец.трябва всеки от нас да намали консумацията на ел,за да може тези алтернативни методи да са достатъчно ефективни!27.03- денят на земята да спрем електричеството за час от 20.30 до21.30 !!!!!да покажем,че не сме толкова зависими и не сме роби на своите вещи!!!

79

ff

преди 13 години

Radiaciata ve4e e zase4ena i v evropa. 6te stane ekologi4na katastrofa.

78

Петре

преди 13 години

Най - после и ние ще си позволим да хапнем риба тон .

77

риба Тон

преди 13 години

Знаете ли колко струва 1 кило хубава риба тон 150 долара сега ще е 15 евро цента.

76

Анонимен

преди 13 години

Да им се чуди човек на япончетата как са я изцвъкали тая атомна централа на брега. Направо казаха -ела , Цунамчо, изяж ме. Отиде цялата мизерия в морето сега. А, добър апетит на хапващите рибка.

75

Анонимен

преди 13 години

не може да го крият вечно,вече всеки може да замери фона с уредав чужбина се продават масово

74

Тодоров

преди 13 години

Никой не знае какво е истинското положение, но едно е сигурно.Ако найстина има неконртолируемо изтичане на радиация това със сигурност няма да бъде обявено, защото ако съобщят такова нещо.Хората по света ще спрат да купуват каквито и да е било японски стоки - автомобили електроника поради страха от радиация. А това означава огромни загуби за корпорациите и икономическа катастрофа за Япония и нова световна криза. Затова каквото и да става ще крият до последно

73

ves666

преди 13 години

e toia pat polonia shte im razkaje igrata ,loshoto e che shte doide i tyka i horata shte stanat oshte po golemi oligofreni.

72

до 71

преди 13 години

Нормалният да си изпие розовите хапчета, незабавно!

71

до 65

преди 13 години

Жалко, че не мога да цъкна 2 пъти + на коментара ти

70

НОРМАЛЕН

преди 13 години

И кво бе екоидиоти ? Да продължим да горим въглища ли бе *** нещастни ? После да минем и на дърва ? Щото това с перките може да е готино, *** не върши работа... Щото сега докато си пишете тука, около вас всичко свети като коледни елхи.. И да - бъдещето е на атомната енергия, не на ТЕЦ-овете "хранещи" атмосферата с милиони тонове отрови !!!За Фукушима не знам, ама вас с какво са ви облъчвали изостанали *** ! Що не се върнете в каменната ера бе *** нещастни !

69

ПРОТЕСТ 27. 03. 11 Г

преди 13 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕТО Я И ИСТИНАТА КОЙТО ЩЕ ДА ВЯРВА ТОВА Е !!! ГОРКИТЕ ЯПОНЦИ НЕ СА ИСКАЛИ ДА СЕ ПОДЧИНЯТ НА ЩАТСКИТЕ ОЛИГАРСИ :/ :/ ей модераторитее не ми трийте линка!!! НАПИШЕТЕ ТОВА!!! -----> " Земетресението В Япония Е Предизвикано От Хора "vbox7

68

до 60

преди 13 години

не ми говори какво не може да стане,а говори,щом искаш да говориш, какво правят йода,стронция и цезия над токио, ако няма пробит реактор?!!!

67

до 60

преди 13 години

не бъркай температурата на водата, загрявана от горивото под налягане в реактора.говоря за "сухо горене" на горивото,което може да стопи всичко по пътя към ядрения взрив-ако не го гасеше кадмия. в близко време реактора ще се окаже една тенджера с чорба от стопеното гориво и стопения кадмий.сами ще го разберем после дали тенджерата ще се стопи също и всичко ще отиде в земята .няма да е чернобил,но ще е лишаване на япония от голяма територия завинаги.

66

NwesonJapan

преди 13 години

Сайта показва снимка на празни рафтове в токийски магазин и твърди, че магазините в Токио са празни.

65

Светльо

преди 13 години

... абе със "добавка зелена енергия", която я има в сметките за ток, нещо електроенергията зе да скача повече...