43

Анонимен

преди 12 години

s vlianie ot droga celia sliven znae i se govori che prodava .

42

Овидий

преди 13 години

Аз съм ***, обичамсливенските камъни големи, ще ви създада проблеми,не ми пука - ГЕРБ стои зад мене!По Ив. Вазов "Аз съм българче"

41

Бай Мангал

преди 13 години

Т'ва наш'то момче голем номер врътна на Сливен и на всички, дето си мислят, че ГЕРБ ще отстоява интересите на обикновените хора. Пъстрата ризка на *** Лечков Ви показва среден пръст и ви крещи: "Знам много неща за ГЕРБ и затова те ще ме защитават"! Сливналии, издухайте го като сливенския вятър - използвана тоалетна хартия! После ще му дойде времето и на *** Лечков. Никой не се е отървал от "народната любов"!

40

Анонимен

преди 13 години

Съда може и да го е оправдал как няма като си е платил на правилното място с парите откраднати от общината за два мандата. Лечков си остава виновен в очите на сливналии и това никой съд не може да промени. Надявам се само на есен да не си купи нови четири години произвол над града.

39

:)

преди 13 години

Изби рибата с тая риза.Ха-ха

38

Стефан

преди 13 години

Ама тоя е наистина ***. То затова е кумир в Сливен там *** до ***.

37

Сержант

преди 13 години

Нека да го попитат този измамник защо делото не се гледа в Ямбол както беше предвидено като разбра кой е съдия по делото и му се дръпнаха фъшкиите ,че направи всичко възможно да го преместят в Ст.Загора. *** държавица сме

36

slivaliika

преди 13 години

hora ne gllasyvai te za tozi izmamnik.........razbi hubaviq grad i celuva zadnika na Iosko...........

35

Атака

преди 13 години

Тук това си беше ясно отдавна, откакто цветаов го защити!Човека със средняи пръст!

34

Пич

преди 13 години

Хахахахах, как ше съди прокурора бе?!:))) Този съвсем не е наясно с целия процес на съдебното прозиводство. Щял да съди прокурора за клевета, хахахахах ..... това е вица на годината.

33

Развеселен

преди 13 години

Е тоя умник изтрепа рибата. Ами да се посъветва с адвоката си за това, че прокурора е с имунитет при упражняването на пряката си дейност, а именно внасяне на обвинителен акт в съда и поддържането му в съдебно заседание. Това означава, че не може да носи никакава наказателна отговорност за становището изразено от него в обвинителния акт. Това е във връзка с принципа на независимостта на разследващия орган при вземане на решение по дадено дело. Ако знае Лечков каква глупост е казал, просто !!!!!!

32

Анонимен

преди 13 години

СЕГА МИ ПОПАДНА ЕДНА СТАТИЯ ОТ 1994 ГОДИНА И В НЕЯ ПИШЕ ЧЕ ЛЕЧКОВ БИЛ ДЖОРЕВЕЦ.НЯКОЙ ИМА ЛИ ИНФОРМАЦИЯ ПО ВЪПРОСА?

31

БГ Съдия

преди 13 години

ООД с управител Красьо Черния

30

:))

преди 13 години

"съдията , съдията , съдията е п.................. по-здрав на всички от СЪД АД и всички футболисти с подобни ризки :)" Не ми било АД, най ми било ООД:)))) Съд - ООД:)))))....

29

СЛИВЕН МРАЗИ ЛЕЧКОВ

преди 13 години

Лечков не е родом от Сливен, а от стралджанските села, Ябмолска област. Да се знае и помни.Освен това жалките БСП-ари да престанат да спекулират. *** като Лечков е всичко друго, но не и партиен човек, в смисъл на ГЕРБ-ер. Те няма да го подкрепят на следващите избори, ако ще и като зависим да се явява.

28

Do 20 - Rudi

преди 13 години

Риди ли си, Груди ли си, ама си доста прос. Това, че си прославил България на футбол, не е основание да крадеш, като разпран. Когато един смещник разсмива народа, това е смешно, но когато *** управлява народа, това е тъжно и пошло. Лечков е пладнешки крадец и е неграмотен *** и не му е мястото в общината.

27

Расъл у Расник

преди 13 години

Шукарена ризка от пясъчна коприна и *** тен - класика в жанра.

26

brat mi

преди 13 години

ЖИВ ***!

25

ауууууу

преди 13 години

абе тоя напълно изтряштя

24

Rado

преди 13 години

Гербавите комунисти и *** им атакисти още не проумяват, че днес не е народният съд от 1944 г. За съда от значение са фактите и обстоятелствата, а не измислените ви милиционерски сводки другари комунисти