122

ивелина

преди 13 години

Радиацията от Чернобил е виновна - толкова мутанти има!

121

е

преди 13 години

Ами "Лорчо"(бащата )къде е? Хванали сте се с детето и майката, ами майничката-педофилче? - сигурно сте му подготвили награда"Оскар"за най-добра мъжка роля.

120

Лора

преди 13 години

Сори, не аз, а някой от *** дето спят по тукашните форуми е влязъл с моето име и е вкарал коментара за кюфтаците...Скапани ***, заслужавате си участта в жалката България! Ще изгниете в мизерията там!@Амстердам: Аз съм си много добре там, където съм. Дори и не съм си помисляла за друго място. Така че, всичко е ок.

119

Анонимен

преди 13 години

Лора, ти блъскай кюфтаци а тук ще блъскат дъщеря ти

118

Амстердам

преди 13 години

Лора за едните кюфтаци ли работиш в чужбина? За едни кюфтета ли остави дъщеря си в България при баба си? Ако е така те съжалявам, кажи поне къде бачкаш щото и аз съм в чужбина и може да си помогнем взаимно, земляци сме все пак

117

до 113

преди 13 години

Ти ненормален /ненормална/ ли си? Щял да контролира детето си относно секса , щял да го учи на морал и нямало такова нещо :такава му е природата!Че кой родител казва на дъщеря си: Дъще ,върви и се чукай ! Ти се моли ,ако имаш дъщеря,да не и се прииска доста от рано!Момичетата вкъщи говорят и обещават да са послушни,но като излязат с приятели са съвсем различни! Дори и на гинеколог да я заведеш,ще каже ами някакви непознати ме изнасилиха на улицата,но от страх не казах,оправдания се намират!

116

Турчин

преди 13 години

България над всичко, смърт за предателите, смърт за педофилите, смърт за политиците

115

до 118

преди 13 години

Сигурно е в Албания или Румъния хехехе

114

Ramones

преди 13 години

"За такъв вид престъпление законът предвижда лишаване от свобода от 1 до 6 години и глоба до 10 000 лева."ebahti neshtastnata utaika sa bulgarite. ot 1 do 6 godini samo...vsichki ke umrete be!

113

Момиче на 17

преди 13 години

Лора,много си месоядна с тия кюфтаци.Жените ядат по-малко месо от мъжете,а някои изобщо не ядат. А ти в коя държава живееш,ако си в чужбина?

112

Нинко Кирилов

преди 13 години

Лора, питай довечера по скайпа дъщеря ти дали знае какво е "шморц". Ако не знае, значи най-вероятно печатът още стои...

111

Тарикат

преди 13 години

Лорче аре спри да разсмиваш хората с глупостите си и се върни в действителноста, ако си нашмъркана пък ти препоръчвам да пишеш след около 4-5 часа

110

Лора

преди 13 години

Важното пари да има, с мъжо у чужбина да блъскаме кюфтаци!

109

Момиче на 17 до Лора

преди 13 години

Хайде да не се връщаме по времето на инквизицията-окей? Тоя,който те дразни не заслужава такова сурово наказание-той просто те дразни нарочно,защото вижда че много се вживяваш,но се съмнявам дали е педофил.По скоро е някакъв анонимен зевзек и нищо повече.

108

АЗ до 109

преди 13 години

Пълни глупости!!! Как няма да можеш да контролираш детето си относно секса?!?! Ако имаш истински и близки отношения с него, ще седнеш и ще му обясниш отрано, ще го научиш на морал и ценности, които имаш. Няма такова нещо като "природата му е такава". Както и ако го възпиташ - такова ще бъде.

107

Якудза

преди 13 години

Лора, давай скайпа на дъщеря ти да видим дали е "дащна"! :) Тамън и ти ще си спокойна, че знаеш истината! :)

106

Киро

преди 13 години

Да бе! Тая Лора и тя нещо ми е съмнителна. Оставила си детето, пък за два месеца, пък ще си го взима...Санким в чужбинско педофилите няма да го топорчат. Ама нали трябва да са ни виновни управниците...Кой знае по коя магистрала ще се наредят и двете, ама айде.

105

АЗ

преди 13 години

Лорче, не се ядосвай напразно. Това са някакви хлапета, които те дразнят - очевидно зле възпитани и коплексирани. Жалко е за тях... ;-)

104

до Лора 85

преди 13 години

Скъпа,вземи си детето при вас в чужбина! Ние така направихме,сега са пред очите ни и се стремим да контролираме някои неща уж !Да ти кажа честно,мисля че особенно за секса не можем да наложим волята си!Всеки човек когато сметне ,че вече му се искат някои работи,намира начин да ги осъществи!Просто на нас родителите ни остава само да се надяваме,че това при децата ни ще бъде в по-късен период напр. 18-20 г. възраст,но уви на някои деца им се прави секс още на 14-15 г.,особено при момичетата!

103

Лора

преди 13 години

За такива *** никаква жал - това не са хора!!! Не може да говориш така за детенце на 9 години. Най-вероятно без дори да са и родители. А ако са - тежко им на децата им, да не дава Господ да имат и дъщери...