68

Георги

преди 13 години

Отне ми по-малко от 60 секунди за да проверя тази " Новина " . Просто проверих в сайта на Президента на Маршалските острови , оттам отричат тази " новина " , като я наричат лъжа , и се заканват със съдебно преследване срещу СBS като вече са ги предали на Главния Прокурор на САЩ . Това е истината . А " Днес " просто препечатват , без изобщо да си направят труда да проверят подобна сензация . *** шараните тук , пък просто се захласнаха от възторг , и вече бяха готови да тръгнат на митинги и демонстрации с искане за последване на примера даден от Маршалските острови .

67

Alice

преди 13 години

Поне от Dnes.bg да бяха попрочели чуждестранните си колеги ,за да не пишат непроверени глупости.Това са само слухове,официално отречени от република Маршалови острови.

66

1

преди 13 години

Много е тъжно!

65

Г

преди 13 години

"Данъкът от продажбата на кокаин ще помогне на страната да създаде защита от издигащия се океан или да купи земя на по-високо в други райони на Тихия океан"Това е общото между кокаина и океана четете ги малко тия статии, а не само да кометирате, за да има нещо там

64

Анонимен

преди 13 години

"Държавата търси спасение от повишаващия нивото си океан"Кво общо има кокаина с океана, само журналята от днес.бг могат да кажат...

63

Анонимен

преди 13 години

Сега САЩ ще вземат решение чрез ООН,че трябва да нападнат Маршаловите острови за да спасят света.А всъшност за да не им се месят в бизнеса.

62

Анонимен

преди 13 години

За защитниците на демократичният капитализам на сащ и европа : Маршаловите острови бяха район, в който са извършвани ядрени изпитания, преди да станат независими от САЩ. Според местното население последиците все още се усещатИ после как свободомислещият човек да не мисли за революция .....

61

Анонимен

преди 13 години

TOIA PREZIDENT GO E UDARILA RADIAZIATA TAM U

60

чичко Ушев

преди 13 години

Всички лица, коментирали тази статия, да се явят в тридневен срок в съответното поделение на МВР по местоживеене!

59

Българин

преди 13 години

" Като суверенна нация обявявам правото тази страна да легализира всички вещества, които пожелае, каза Зедкая. "Ето, някакви смешници - 60 000 на някави смешни островченца, заявяват, че са суверенна страна и ще правят каквото си щат... а на мухобойко мъжаката, каквото му заповядат от Брюксел или от американското посолство, той само се покланя ниско и изпълнява.

58

До 61 от Емо

преди 13 години

Я ми прочети пак коментара, че май нещо не си го разбрал! Аз да съм казал нещо друго?

57

До 53

преди 13 години

Аз пък познавам хора, които не пушат а трябва. Съвсем ще превъртят, гледайте го оня с банковите заложници. Ако му бяха дали една тревичка щеше да заспи като бебе още първата нощ. :-)

56

Анонимен

преди 13 години

Оооооо Емо 58Да не би ООН да пропагандира ядрени опити. Стига с този изкривен морал. В крайна сметка всички сме хора на тази планета и имаме право да използваме ресурсите й. Кокаина и тревата не са ничий те са дадени от природата и щом ги е имало значи така трябва. Кои сме ние, че да стоим слещу природата, по този принцип защо не изтрием от лицето на земята повечето животински видове щом не ги ядем например.

55

Анонимен

преди 13 години

Това е бъдещето, ако не искаме по улиците на Европа да стане като в Мексико - да има по 10-ки хиляди убити от войни между картелите, трябва да се легализират наркотиците. Хората започват да стават все по-бедни, по-озлобени и готови да правят все по-големи глупости за малко лесни пари! Но хората са прекалено слепи да усетят накъде духа вятъра.

54

нЕма лошо

преди 13 години

Да го направят новата Ибиза. Да отворят някоя и друга дискотека и всичко ще им се нареди.

53

Емо

преди 13 години

Това е в разрез с хартата на ООН. Такива "неразумни" действия са много заразни и много държави могат да им се отворят очите, че това е начин да се елиминира голяма част от средствата на мафиотските структори и да се облекчат данъкоплатците със свежи приходи в хазната. Ще има последствия от международната общност - нищо чудно да ги потопят преди океана да го стори. А за евтина работна ръка - всеки е готов да помага после и Европа и САЩ и Австралия - всички са щедри :)

52

Coke

преди 13 години

Е кво излиза сега ? ЦРУ ще си продава кокаина на маршаловите о-ви ! Найс а ?

51

Анонимен

преди 13 години

до 53-а тия дето не пушат трева,те в ред ли са ?? :)))

50

прасчо

преди 13 години

Цена дайте.........и да палим

49

Анонимен

преди 13 години

търся спонсор за малка ескурзия до маршалови острови :)