137

Иванчо

преди 13 години

Приятелю, много филми гледаш. По- добре почети още малко преди да пишеш

136

ranik56

преди 13 години

Този човек не е бил сам . Който ,каквото иска да си говори .Ако тъпанара не беше стрелял в охранителя и обира беше успял -как мислите този как щеше да излезе от Банката ?! Ще си тръгне пеша по улицата ли ?! Ей така - С двете торби пари в ръце .Не разсмивайте аудиторията .

135

Анонимен

преди 13 години

цветанов е изчерпан, .Б.Б.отиде в Сливен да трупа дивиденти пред народа, те за пореден път се опитват да ни лъжат.На следващите избори ще ги изпратя при царя. Аплодисментите за за психолога.

134

Анонимен

преди 13 години

прекалено много незаслужени похвали за МВР,защото: -те обезвредиха едно глупаво момче, принудено от обстоятелствата да върши глупости,което няма опи и нужните знания-те нямаше да могат да го обезвредят ако беше опитен и добре подготвен, ако беше достатачно начетен и хора на които да разчита-малко са случаите, на обезвредени опитни престъпници-няма хванати магистрати и адвокати, които са проводник на корупцията в съдебната система-в българия присъди имат само кокшкари. мвр не върши работа

133

Ахмак Пишман Стефо

преди 13 години

Къв охранител е тоя? Не може да разпознае компютър от монитор и селски бостан, та тръгнал да граби банка. Добър бил, ама докато не го хванат.

132

вуйчо крум

преди 13 години

не се притеснявай вече ,момче свърши се .сега следствие ,затвор гледай там да не се издъниш ,ИМА ОЩЕ ЖИВОТ ЗА ТЕБЕ ЩЕ СТАНЕШ ЧОВЕК ,СИГУРЕН СЪМ .ПОЗДРАВЛЕНИЯ И БЪДИ КУРАЖЛИЯ МЪЖ

131

Truman

преди 13 години

Какви ги говорите господа от МВР и по -вишестоящи? Как да не е престъпник?Много други с по- леки деяния са престъпници от класа,бандити и главорези според думите ви,а сега когато имаме въръжен опит на банка съпроводен с опит за убийство вие омаловажавате случаят и почти оправдахте нападателя.И пак управляващите трупат активи от акцията...

130

dan4o

преди 13 години

адския коментар :) много кефиш

129

сеещ картофи

преди 13 години

Хора,виждали ли сте по филми,по телевизии,ПО-ДЕБЕЛИ ПОЛИЦАИ от нашите? Уверявам ви,няма такова нещо подобно.Приличат ми селски чорбаджии от романите на българските класици,с тези големи кореми,дебели вратове,ГЛЕДАХ на един,не му ставаше бронежилетката,и двама зад него със сила я опъваха и не могат да му я закопчеят.Похитителя,Стефан,ако беше стрелял няколко пъти във въздуха,поне 5(ПЕТ) полицая щяха да умрат от инфаркт.

128

до Бахур

преди 13 години

*** като теб ще има винаги..... Като не те кефи пича, отиваш и го гърмиш какъв е проблема? Или просто не ти стиска? Очевидно той има по-големи топки от теб. Най-тъжното е че тия като теб дето непрекъснато повтарят че сме овци са най-големите овци.

127

сеещ картофи

преди 13 години

сеБаща съм на две деца,на 50 г.поради некадърност останах без работа,100 процента заставам зад Стефчо,започна глупаво,прострелвайки охранителя,но после с действията си ,показа че е един толкова разумен млад човек,между другото нито един негов приятел и познат не каза нито една лоша дума за него,някой някога да чул,чел,гледал похитител да иска храна и цигари за заложници?За един месец умират дядо,баба,майка и баща му,въпреки това не поема по лош път.Хора които даже не са го виждали,го изкараха на

126

Анонимен

преди 13 години

ХОРА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТИЯ ПОСТАНОВКИ-КАТО ОТИВА ДА ОБИРА,ЗАщО Е БЕЗ МАСКА?НАЛИ НЕЕ ЛУД!

125

не е така

преди 13 години

до 124/бахур/И що ти решаваш кой да живее и кой НЕ?!Всичко освен смъртта е поправимо пич!Много добре постъпи полицията!Евала!Едно объркано момче,дошло му в повече...голяма работа!!!Плащаме на 2 мил. *** сметките и храната та на едно момче от нашите ли няма да платим лечението из психиатриите?!

124

До 110

преди 13 години

Точно така! От която страна и да погледнеш този човек е социопат. Да гние в затвора!

123

Бахур

преди 13 години

Тоя пичТРЯБВАШЕ да го застрелят. Сега десетина години ще му плащаме лечението и яденето в пандиза... Такова общество сме -'овци... не заслужаваме и малкото, което имаме....

122

антиЕС

преди 13 години

а ве пич, сам човек е само за ***,къде си тръгнал банка да обираш.Все пак ме е яд ,че не си успял.

121

colorit

преди 13 години

Чудя се, след като се знае кой е извършителя на това престъпление защо непрекъснато крият лицето му?

120

u4indolskiq skopec

преди 13 години

GRABEJ NE SE PRAVI TAKA MOITO MOM4E.TRQBVALO E DA SE OBARNE6 KAM STANI6EV I KOSTOV TE MNOGO DOBRE 6TE TI OBQSNQT KAK STAVAT TEZI RABOTI.MOGAT DA NAPRAVQT I NARA4NICI.

119

messenger

преди 13 години

People of Bulgaria!!!! (Народе български!!!)Поклонявам ти се дълбоко и уважавам твоята мъдрост! Знам, че понякога грешиш, но .....ВИНАГИ поставяш правилната "ОЦЕНКА" в сюблимния момент! Запитвали ли сте се, чия е истинската драма?Кой, всъщност е "жертвата" и кой е "похитителят"?Не искам отговор, защото не никога не съм се съмнявам в интелигентността на българина!Овации за МВР и специално за P.M:):) А, ние ще живеем още по-зле!!!

118

konspirator

преди 13 години

mnogo mi e 4udno koga go razbraxa koi e , sled kato prez cialoto vreme e bil s ka4ulka i ne si e kazval imeto?????????????????????????????????????????????????????????????????????