466

k0ce

преди 13 години

От полицията потвърдиха, че това е 27-годишният Стефан Стефанов.Стефан Петров е от новозагорското село Кортен......

465

Асанж

преди 13 години

Този случай ако не накара управляващите да ограничът субкултурата нахлула от САЩ у нас и подобрът условията на живот у нас ще е само началото на протеста на отчаяните у нас.Самоубийството е карай на американските филми но тук е България и това се доказа,все още не е късно да си останеме българи.Майната им на САЩ и тяхната "демокрация".

464

никой

преди 13 години

А ти *** даваш ли си сметка за последствията върху хората с власт да употребяват оръжие при една акция ? Знаеш ли какво е да стреляш по човек било то и престъпник ? Истинската цел на специалните части е да запазят човешкия живот, а не да стрелят по хора като в екшъните с които си си промил съзнанието и разсъдъка.... Глупаво е да се разсъждава че е необходимо да се стреля пои положение, че може да се преговаря и убеждава.

463

+

преди 13 години

Щом държавата отделя такива пари за полиция,а се видя вчера какви са ни и жандармерията,и баретите,и спец-службите които не можаха да се справят с едно момче с пистолет,значи стигаме до извода,че всичко пак ни е пълен **шак...

462

Анонимен

преди 13 години

Втрещен съм. Наистина, както каза Цецко - няма грабежи :) Човека просто се е барикадирал в банката, защото там се е чувствам удобно.

461

patron

преди 13 години

разбрал е 4е бодигарда поибава приятелката му и затова става скандал между двамата на входа на банката

460

patron

преди 13 години

вси4ко е заради жена,една от касиерките

459

patron

преди 13 години

полицията му я дава

458

дидо

преди 13 години

Поискал я е от полицията, в замяна на един заложник.Не следиш новините :)

457

RT%

преди 13 години

Интересно този Стефан откъде взема бронежилетката?

456

outsider

преди 13 години

Беше истински сапунен сериал. Ако не бях го видял, нямаше да повярвам, че е възможно 25 минути от новините по първа програма вчера да се говори, как един човек с един пищов седи в банка в Сливен и полицаите го пазят отвън. Ако така ни е подготвена полицията, не дай боже някой да влезе с един пищов в Народното събрание или друга институция и да вземе заложници - излиза, че може да блокира каквото си реши и за колкото дни иска

455

sas

преди 13 години

Аз ужас не видях през тези 39 часа не видях. Ужас са идиотските правителства, които ни направиха психари.

454

Профи

преди 13 години

Еййййй язък и един банков обир неможаха да направят като хората..... аматьор

453

Гафа

преди 13 години

Голям гаф за политическата клика ГЕРБЕРАСТКА...

452

alieno

преди 13 години

До 450- Супер!Много си стабилен!

451

alieno

преди 13 години

Абе тоз Стефан дали е оня Стефан или треторазряден артист? Все пак избори идат а на някои много им омекнаха...рейтингите. Защо си мисля, че истинските банкови обири не ги дават в реално време по телевизиите.

450

alieno

преди 13 години

Банковият обирджия от почти 48 часовия сериал,излъчван от повечето наши телевизии дали не е радичковото "мюре", дивите патици-полицаите а баш авджиите в това време да се ослушват и да си водят записки някъде по кюшетата."Седя и си мисля, седя и си мисля...по едно време гледам че само седя:-)"

449

Димитар

преди 13 години

Един такъв тип трябва да влезе у парламенту и да ги вземе за заложници всички депутати... докато не си признаят кой колко е грабил държавата да не ги пуска.... май няколко години никой няма да излезе от народното ни събрание...

448

Джо Бързия

преди 13 години

И полицаите са пичове

447

Джо Бързия

преди 13 години

Тоя Стефко е *** пича