315

do turchin

преди 13 години

a ve ei riazan kartof nedei znai mnogo ve

314

Стареца

преди 13 години

Не казвам,че този е начина,дано всички са живи и здрави.НО млад човек сега,ако няма панелка от родителите си ,няма работа,ако има работа ,не му плащат как ще живее.20 години се краде постороеното,дори евр.богати държави гледат какво да отмъкнат,ток,парно,вода.Станали сме едно крадливо немислещо общество.Какво толкова се чудим.Аз мисля,че тези обири ще станат организирани,защото политиците не мислят за младите,а за себе си.

313

Защо ли

преди 13 години

По БТВ не могат да разберат какви са причините,а уж ги избират по образование.Причините са долния и мръсен капитализъм,кой строим, а не истинска демокрация.Не плащат заплати,като работиш на богатите.Теглиш кредит,банките те ограбват с лихвите.Кажете ми мили хора,в какво положение е бил Стефан,някой казвали.Всички се чудят.Политиците лапат и ги интересува рейтинга им,никой не мисли за работа на нас младите.Това ли е живота.

312

franki

преди 13 години

А бе тъй ли една банка не призна до сега имал ли е Стефан някакъв кредит или не, поне да знаем имал ли е той някакъв мотив това да се случи. Или това пак е "Банкова тайна". Нека оня *** другарката сервитьорка Петето Славова каже това за нейната банка. Тук става въпрос за кредит а не за това колко си откраднал и си криеш парите...

311

ГЛЕЙ БАЦЕ

преди 13 години

Една от най-пищните, разточителни и лъскави сватби за годината е вече факт. Банкерската щерка Жени Славова се врече във вечна вярност на руснака Алексей Новицки, който също може да се похвали, че е от заможен род.Лично кметът на София Йорданка Фандъкова се превъплъти в ролята на длъжностно лице и бракосъчета двамата млади пред погледа на многобройните гости във Феста хотел София, пише dir.bg.Младото семействоНе една или две бяха ВИП-персоните, дошли да уважат банкерката Петя Славова и да я поздравят, че дъщеря й е направила възможно най-добрия избор. Немалко бяха и гостите, долетели от братска Русия да видят с какво Жени е опиянила до толкоз сина на московския олигарх, че той е предпочел нея сред всички останали хубави жени.След като вече бяха законно семейство Жени и Алексей поканиха всички свои гости да се отправят към резиденция Лозенец, където се състоя същинското сватбено тържество, гарнирано с много лукс и разкош.

310

TURCIN

преди 13 години

DAGO DURIA NA EZIKATI

309

до тур4ин

преди 13 години

наздраве колега :)И ти май си припил, но за разлика от теб, аз не съм загубил езика си :)))

308

буба

преди 13 години

Ей, българска работа пак праим :))Една банка не може оберем кат орта :))Момчето няма смелост да требе. Една шепа народ сме и май всички сме роднини, май затуй ша е.

307

TURCIN

преди 13 години

CAKAM S NEDARBENIE DAKOP UCISTIAT DOZ BURKANIN HAHAHAHHAHAAHAHAH

306

landzhev1

преди 13 години

dokato naroda ne vzeme neshtata v svoi race za da ne mizeruva oniq obirdjii deto 20 god si pravat pa4ki na garba na naroda ne se sprat shte izmrem kato naciq

305

Nobody

преди 13 години

Какво стана, бе, Баце замина за Брюксел, "кризисният щаб" се оттегли и това вече спря да е топ новина, нищо, че изтрещелия пич още е заключен в трезора?

304

Анонимен

преди 13 години

АМЕРИКАНСКИ СЦЕНАРИЙ - напада се банка, взимат се заложници, получават се парите и самолет, успешно се бяха в Парагуай. ШВЕДСКИ ВАРИАНТ - заложниците се влюбват в похитителя, взимат всички заедно парите и се напиват. БГ НАПАДЕНИЕ - ПОХИТИТЕЛЯТ САМ СТРЕЛЯ В ПАНИК БУТОНА, РАЗМЕНЯ ЗАЛОЖНИЦИТЕ ЗА ЦИГАРИ И БЕЗАЛКОХОЛНО И СЕ ЗАТВАРЯ САМ В ТРЕЗОРА И СИ ПРЪСКА МОЗАКА!!

303

landzhev1

преди 13 години

stiga s tiq turski zakoni s kamani bre kade jiveete bre ogledaite se

302

landzhev1

преди 13 години

to e qsno 4e e piqrkoi shte go 4aka da si sedi vatre

301

revlio

преди 13 години

никой не е казал че не трябва да си изтърпи наказанието ами дайте да го затрием тогава с камъни на площада да имате още един сеир утре като ти потропа чси - то на вратата и започне да ти взема всичко може и да си на неговото място ЖИВОТА Е ПАЛАЧИНКА СЕГА СИ ОТГОРЕ ПОСЛЕ ОТДОЛУ

300

Надеждо-№323

преди 13 години

вземи се гръмни у с.и.ата...

299

Анонимен

преди 13 години

Тоя до неделя ще си кюта в банката,за да не обръщаме внимание на БСП и да обичаме ББ иЦЦ.

298

Анонимен

преди 13 години

Нещо взе да ми намирисва тая работа на Пи Ар.

297

Каспичанец

преди 13 години

Ми да! Битият бит, е....ният, е..н! Онзи нека бере душа в болницата. И да си мислят всичките които работят същата работа???

296

хм

преди 13 години

не знам що, но някак много бързо се забрави че все пак е влязал маскиран и с оръжие в банката, задържал е заложници, прострелял е човек, и извендъж стана горкото момче... почти като герой звучи