227

?!?

преди 13 години

Еее, браво на автора! откога не бях чел хубава статия в днес бг :)

226

Дошо

преди 13 години

Кръв се лее и смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, *** чалгари прости

225

Дошо

преди 13 години

Я Данчо *** е на първата снимка, а батко ми Стоян *** чак на осма

224

ДА ЖИВЕЕ РОКЪТ

преди 13 години

В държава с министър председател - чалгаджия, какво друго да очакваш? Най-голямата чалга е ГЕРБ!

223

deathwoman666

преди 13 години

подкрепям те напълно за казаното :)) Metal forever! & Смърт на чалгЪтЪ ...

222

върл метъл

преди 13 години

аз си слушам метъл винаги ходя на концерти и какво ли нелекар съм и шахматист няма да казвам какви състезания съм печелил но са над 20 половината от които международни но явно за да съм метъл трябва да взимам наркотици но че чалгата е над метъла не съм съгласен протсто сравни металика и глория(съжелявам че ги слагам в едно изречение)няма да забравя как вокалиста на менолар изпя българския химн на чист български и как кати говореше за секс пред църквата но това е класа какво знам аз

221

...

преди 13 години

Абе събрали се курволяци и ***, които друго освен да отварят уста на плейбек не могат...

220

Щ2

преди 13 години

към 230 ми се струва, че ще бъде по-голямо откритие за учените по идеално глатка повърхност отколкото 222.

219

Васко

преди 13 години

Номер 222 , ти си обект за дълбоки проучвания от страна на нучните среди. Винаги се е приемало , че идеално гладка повърност няма , но ако отворят тъпата ти дървена глава (въпреки че ще е трудно) , ще направят научно откритие , а именно , че кората на мозъка ти е идеално гладка , и че малкия мозък ти е напълно достатъчен , за да съществуваш.

218

deathwoman666

преди 13 години

към 222: това което пишеш са пълни простотии :@ много си далеч от истината , че всички метъли са еднакви и са наркомани и т.н. *** народ - слаба държава ! Аман от простотии и прости хора,вземете и си махнете ограничението , което ви стяга шията ...

217

Анонимен

преди 13 години

Все още не може да се разбере слушателя на тези тояги ли е ***, или самите те са ***

216

Анонимен

преди 13 години

селското удоволствие наречено чалга. Колкото и да е красива една жена, ако разбера, че се кефи на чалга тогава ми става ясно що за чорбарка е.

215

Джулиян Мантъл

преди 13 години

Пайнер Мюзик е една легално работеща организацния за ***! Не ги толерирам въпреки че чат-пат и аз слушам този просташки стил наречен поп-фолк.....признах си го хахаха

214

nemormalen do RRR

преди 13 години

Още веднъж съм напълно съгласен с теб. Просто няма какво да добавя. Кога ли ще се излекуваме от тази всеобща зараза - простотията?!

213

do RRR ot nemormalen

преди 13 години

Принципно съм съгласен с теб, но с една голяма забележка. нама нормална и немормална музика. Всичко е понятия, които ние хората сме измислили. Това с прасето за мен е безвкусица и сляпо подражание на такива като леиди гага.некреативно

212

RRR

преди 13 години

Потрес! Певец с визия на прасе, държи прасе и грухавичи в нещастния си опит да пее. Жална и тъжна гледка. А най-жалкото е че 90% от публикат са им деца.

211

Анонимен

преди 13 години

А кои ти слуша метъл бе? По-добре чалгар, от колкото метъл. Всичките метъли са наркомани, поне чалгарите са чисти и не развалят градинките или бъдещето на България! И с какво лейди гага е по-нормална от тоя с прасето? Няма нищо ненормално! И пак казвам - дистанцирам се изрично и от метъла и от чалгата, но ако трябва да класирам метъла е 10 класи под чалгата, която е отново 10 класи под нормалната денс музика!

210

Trash Metal

преди 13 години

Ще вляза с АК -то и ги почвам наред само да има кой да ми подава резервните пълнители! Защо ги има, защооооооооооооо..... нетърпим съм към тия. Музиката не ме дразни толкова, колкото всичко останало което са!

209

Дони

преди 13 години

Така ще е докато има кой да ги слуша тези промивачки на мозъци.

208

Анонимен

преди 13 години

Явно селянията и простотията на псевдозвездите ни не е свършила.