178

Нинко Кирилов

преди 12 години

Към *** на коментарите в Dnes.bg: самозванец, използващ чужда самоличност и представящ се за Нинко Кирилов, пише обидни коментари в сайта ви и умишлено уронва чуждо име. Моля, вземете мерки (бан по IP или каквото там решите). Благодаря ви.

177

Почитател

преди 13 години

Велика актриса със запомнящо се присъствие! Няма да забравя прекрасните й виолетови очи, които можеха да гледат (според ролята) прелестно-пърхащо-замечтано и, в други моменти - тежко, "режещо-пронизващо" и безкомпромисно!...С лекота играеше и женствени, и властни дами с тежки характери. Няма друга такава...Велика! Почит и смирение пред таланта й!!!

176

@@@

преди 13 години

Почивай в мир!до 179-С какво ли? Е.Тейлър е оставила голяма следа в киното,а ти ще си умреш като оФца без история!

175

Анонимен

преди 13 години

Велика! R.I.P.

174

dkhe.-m,rsje.s

преди 13 години

Със какво е велика тази баба - защото много пари са вложени в ракламите с нея, ли?

173

Елена

преди 13 години

ПОКЛОН ЕЛИЗАБЕТ! ПОЧИВАЙ В МИР!отиде си последната ГОЛЯМА ЗВЕЗДА на Холивуд и световното кино. тя бе моето детство. още веднъж поклон.

172

миротворец

преди 13 години

Поклон, пред една звезда! Почивай в мир!

171

Дрън Дрън

преди 13 години

Поклон пред паметта на тази велика жена! Отиват си добрите актьори, без които киното никога няма да е същото. Прекланям се пред таланти от ранга на Елизабет Тейлър, защото именно те са истинските кино творци за мен и превърнаха киното в изкуство. Нейният професионален път започва когато още не са познати комп. анимация и др. Един актьор е велик когато без анимации и добавени графики може да пресъздаде героя си толкова истински и чувствен! Поклон!

170

lp

преди 13 години

Уникална актриса и жена ! Поклон !

169

Анонимен

преди 13 години

подозрителна работа, клоуните не умират толкоз лесно

168

Анонимен

преди 13 години

Beshe hubava jena ! Poklon pred choveka s talant!

167

Килъра

преди 13 години

Каква Клеопатра бе патри това да не ви е Египет!

166

Анонимен

преди 13 години

ГОЛЯМ ПРАЗ

165

RRR

преди 13 години

Беше велика и ще си остане такава

164

дядо Матейко

преди 13 години

Всъщност всеки, който е роден, рано или късно умира. Този естествен ход на живота е абсолютно валиден и за големите звезди, от величината на Елизабет Тейлър! Вместо да бълваме глупости и нелепости, нека се поклоним за последно пред големия талант на тази уникална жена! На непросветените и незнаещите препоръчвам първо да се информират за какво става дума и после да формират мнението си, а не да се държат като самозабравила се тълпа от ***. Поклон, Елизабет!

163

..,

преди 13 години

А към тези,които днес "повръщаха" под статията във форума да гледат ОРИГИНАЛЪТ на Ocean's Eleven /За него просто се сещам. Не че ще ме разберът, ама ........./

162

..,

преди 13 години

Това, което тя/ и дузина още имена/ е изиграла в ЕПОХАТА на киното е ОРИГИНАЛЪТ. Последваха много римейк-ове /и видеоримейк-ове, и CD-ри..., и пр./ на филми, правени преди това с участието на такива имена като нейното . Много артисти, постигнаха СЛАВА/и пари/ в киното и утвърдиха ОРИГИНАЛНИ филмови заглавия, учейки се именно от ТЕЗИ имена! ...за това ПОКЛОН!

161

светли

преди 13 години

поклон пред една велика актриса лека и пръст

160

gala

преди 13 години

Поклон,Клеопатра!!!!

159

Анонимен

преди 13 години

Поклон!