152

korleone

преди 13 години

Ти пък от къде се пръкна бе компетентен руснако,като сте ни освобождавали да не сте ни плакали на рамото или не сте имали интереси някакви към нас,ти специално от какво си ни освобождавал... предлагам ти да четеш история,но в трезво състояние и без обиди,ние не обиждаме руския народ,не обиждай и нас...

151

vladimir medvedev

преди 13 години

кой предаде левски ботев.Toва сте вие българите продажници и некадърници.За това турците са ви клали и пак ще ви колят,но моята страна повече няма да се намесва,ще чакате помощ от америка

150

иван

преди 13 години

Гриша Ганчев един от българските мафиоти!!!

149

АВАТАР

преди 13 години

ЕВАЛА НА БАТЕ ГРИША. САМО МАЛКО МУ Е ТРЯБВАЛО ДА ИЗВАДИ ЕДИН ПИСТОЛЕТ И ДА ГИ ЗАПУКА В ЗАЛАТА. АМА СПОРТИСТ Е ЧОВЕКА, ИЗДЪРЖАХА МУ НЕРВИТЕ. НИЩО БАТЕ ГРИША ДРУГИЯ ПЪТ.

148

Asen Petrov

преди 13 години

...Magdalin4eva Magdalin4eva...vsi4kite ste za stadiona..,dve karte4nici da rabotqt denono6tno na st.Vasil Levski...sledva6tiq sled Boi4eto 6te e takuv da znaete..

147

GMG

преди 13 години

Тя, тази работа, е като свинските черва... Бащата - Боян Магдалинчев съди за престъпления във ВАС, а Виолета Магдалинчева, на тати дъщерята, съди, по-точно оправдава отявлени престъпници в Софийския градски съд!Тя пренебрегна 7 обвинения за тежки престъпления към Трактора и го освободи от домашния арест. Пак тя работи заедно с адвокатите в полза на Наглите, отвлекли немалко богати хора или техни деца с цел откуп. Поне да премине на заплата от престъпния свят!

146

Жорж 11

преди 13 години

Не смятам,че заплахата към свидетел с глоба в максимален размер, е подходящият начин за всяване на респект в него. По-скоро тя ще го накара ако е със слаби нерви да блокира, а при по-волеви хора ще предизвика силно раздразнение, вкл. избесняване,както се получи при Г.Ганчев. Струва ми се, че съдия Магдалинчева не водеше умело процеса, оставяйки адвокатите направо да провокират свидетеля, както се и получи, и отговорът беше подобаващ ?? И дали съдийката не играеше комбина с адвокатите? Една от основните задачи на съдията е да води процеса, недопускайки адвокатски изстъпления. Тези юристи не учат ли като студенти педагогика и не ги ли обучават практически на водене на дела; не проверяват ли кандидат-съдиите за пригодност за такава работа? А може би някои съдии нарочно допускат такъв начин на водене на възложените им дела!

145

Венелин

преди 13 години

Не му се сърдете - нашмъркал се е...

144

ДИВ СЕЛЯНИН

преди 13 години

Много е отворен,ама като отвлякоха Бончев се скри в кучия ***

143

Анонимен

преди 13 години

Някои елементарни хорица си въобразяват, че след като в една сфера им е потръгнало, това им дава право да се държат просташки навсякъде и с всекиго.Та и Гришата така ...

142

ПЕНАТА

преди 13 години

пуснетеги НЕМЕДЛЕННО АМАХА какви са тези садии мадии те хората са безработни

141

Анонимен

преди 13 години

prost narod ei prost

140

софиянец

преди 13 години

това *** ловешко селянче заслужава да умре със съдийско чукче в задницата

139

ppancho

преди 13 години

Ганчев никак не ми е симпатичен ,но ми се ще,анонимното л*айно което го плюе,да се изправи пред него и да му гокаже в очите....Всички пишат като "Анонимен"и искат да са като"наглите"ама ги е страх да не ядат дървото...партизани с партизани...

138

Петър

преди 13 години

Да ги отвличат това заслужават тези крадци.

137

Анонимен

преди 13 години

За всеки отрязан пръст от отвлечен наказанието е само едно: отрязана глава със завряна оная работа в устата. За всеки убит отвлечен по една изгорена къща и всички роднини избити и набити на кол пред нея. За всеки заловен продажен прокурор, полицай, съдия - избита цялата фамилия по горния начин. Нама съд, няма присъда, няма комунистическо/дс лобиране (защото тези престъпници са с членски карти там). Неслучайно бивш вътр. министър е ходил на срещи с мафията.И да не забравите да гласувате за БСП.

136

Анонимен

преди 13 години

Това се случва, защото българина има гърди, няма топки. В момента, в който имента на предполагаемите хора излязоха, роднините трябваше да извадят тежките картечници и снайперите и да помелят де що има по пътя до предполагаемите престъпници. Помелват се както техните бодигардове, така и подкупни прокурори, съдии, спец. полицаи и на всички им се набиват главите пред вътрешното министерство. Като там се набият 30-40 глави нещата от самосебе си ще си дойдат на мястото.

135

гост

преди 13 години

След време, когато съдията ОПРАВДАЕ Наглите или им даде по 2 години условно, всички Вие които плюете по Гриша Ганчев ще почнете да плюете по съдът. Само това ви е останало - да плюете и да завиждате. То за друго не ставате! Нещастници!

134

Анонимен

преди 13 години

този малкия *** няма ли кой да го разследва.страх ви е,а.

133

До 127!!!!!!!!!!

преди 13 години

Какъвто народа такъв и съда. Даже в момента съда е доста по напред отколкото е народа. Съдия мъчно се става, а недоволни кравари и ливади като теб с лопата да ги ринеш.