104

eet

преди 13 години

свободата Санчо или салама ?....свободата...саламът...саламът определено хах

103

Анонимен

преди 13 години

тук се шере едно много елементарна мислене-всички които не одобряват намесата на "Коалицията" в една суверенна държава били "***.Факт е ,че суверенна държава е блокирана по море и суша,както и че операцията е грубо вмешателство на сувренна територия.Очевадно е ,че е и чисто икономически конфликт.Да помислим трезво,какво би станало ако пиринският край "реши " да възстане и да се отцепи,или "родопите"-и "големите" се изкажат против потушаване на бунта,или ни подкрепят само с думи

102

Mango

преди 13 години

Скончит немедлено!Понятна, американски ***?!

101

антикомунист

преди 13 години

вие всичките тук надолу на партийно събрание ли сте се събрали?изкопаеми,излезли от гроба на комунизма, да се видят и чуят,защото червените им дядовци вече не могат да ходят посъбранията от старческа немощ.но са се погрижили тяхното семе да си остане все така безмозъчно, с мислене отпреди сто години,с аморалността на безродника-комунист, с наглостта на недоучените простаци и азиатска чалга в кръвта.плачете за кадафи-така ви отива,просто ви се кефя,това сте вие,хаха,КОМУНИСТИТЕ.

100

галактика

преди 13 години

до 94 - *** --- До колкото си спомням, Кадафи възпираше бунтовете тогава, не допусна и линчуването на нашите --- Извинете ме, че така се обръщам към Вас, но така сте се кръстили

99

тъп

преди 13 години

102 те така де.След "установяване на демокрацията" Ирак плаща репарации почти 5 г.(петрол 70/30 в полза на САЩ).След това е 50/50.От тази година приходите са само за Ирак(за новоизлюпени олигарси).А като няма от там що да не вземат либийския.

98

Анонимен

преди 13 години

СЦЕНАРИЯТ ЗА РАЗГРАБВАНЕ НА НАРОДИТЕ ПО СВЕТА В ПОСЛЕДНИТЕ 22 ГОДИНИ Е ОТНОВО В ХОД-ПУСКА СЕ МУХАТА ЧРЕЗ МАСОВИТЕ МЕДИИ,ЧЕ НЯКЪДЕ НЯКОГО ЗА НЕЩО ИЗМЪЧВАНТ.А ТОВА,ЧЕ ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ДИСИДЕНТ Е ЕДИН ГОТОВАНЕЦ-МЪРЗЕЛИВЕЦ,ПРАЗНОДУМЕЦ ЛЕНТЯЙ,КРАДЕЦ И ТАКА НАТАТЪК-ТОВА СЕ РАЗБИРА В СЛЕДВАЩИТЕ 22 ГОДИНИ-ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИ СЕ ОКАЗАХА ЯВНИ АГЕНТИ НА ПОЛИЦИЯТА-САМОТО СЕГАШНО РЪКОВОДСТВО ИЗОБЩО НЕ Е ИЗЛИЗАЛО ОТ СИЛОВИТЕ СТРУКТУРИ-ДЪРЖАВНИ И ПОДЗЕМНИ.И ТАКА,СМЕНЯТ ИЗБРАНАТА ВЛАСТ,ПОЛУЧАВАТ 30 ГРОША.

97

Анонимен

преди 13 години

ЛЕСНО ИЗТЕГЛЕНИЯТ ПЕТРОЛЕН РЕЗЕРВ НА ИРАК Е ОТНЕСЕН В САЩ НА СКЛАД И ДРУГА ЧАСТ Е ПРОДАДЕН КАТО ПОСТЪПЛЕНИЕ ЗА НАПРАВЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ РАЗХОДИ ПО ВОЙНАТА В ИРАК!!!СЕГА ЛЕСНО ДОСТЪПЕН-ИЗВАДЕН ПЕТРОЛЕН РЕЗЕРВ ЗА УСВОЯВАНЕ ИМА В ЛИБИЯ-ПОД МОТОТО ЧЕ УЖ НАРОДЪТ НА ЛИБИЯ-РАЗБИРАЙ КРИМИНАЛБНИ ТИПОВЕ И АГЕНТИ НА САЩ,ЕВРОСИЛИТЕ ОТНОВО ВОДЯТ БОМБАРДИРОВКИ ЗА ДА СЪЗДАДДАТ ХАОС-ВЪВ ХАОСА И ВЪВ МЪТНАТА ВОДА-КОЙ КАКВОТО ДОКОПА-НЕГОВО Е,ГЛАСИ ДРЕВНА АНГЛИЙСКА ПОГОВОРКА СЛЕД РАЗПАДА НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ!!!

96

Смях

преди 13 години

До 86 РАЗБИРАЧА !!Тъй като си от най умните и разбиращи световната политика ще си позволя да те поправя леко ;) През 1982 потреблението на петрол е било далеч от днешните нива, запасите тогава са изглеждали като безкрайни...Но днес ситуацията е различна Саудитска Арабия най големия производител на петрол е стигнала пик на производството от тук нататък добивите ще намаляват !!! И точно във този момент някой се сеща за Либия която е сред 9-те държави със най големи запаси и почти неразвити кладенци вследствие на ембаргото !!Случващото се във момента е вследствие на тези запаси !!!Печалбите ще са огромни а дела на Американските компании разработващи полетата ще е малък...Американците щяха да бъдат изместени от Китай който определят Северна Африка като приоритет на външната си политика !!!

95

тъп

преди 13 години

А спомняте ли си изявлението на един от старейшините на племе в Бенгази след помилването на сестрите, че ще дойде в България и ще ги избие.Що си мисля,че тоя сега е от първите бунтовници.

94

Саркози лъжец

преди 13 години

СКаркози е лъже героят за освобождението.ЦЯЛАТА МИСИЯ БЕ ХРУМВАНЕ НА ФРЕНСКАТА ФЕМИНИСТКА И БИВША ВТОРА СЪПРУГА НА сАРКОЗИ-ТЯ ПРЕКАРА 1 СЕДМИЦА В ШАТРАТА НА КАДАФИ И ГО НАВИВАШЕ ДА ПОГАЗИ РЕШЕНИЕТО НА ЛИБИЙСКИЯ СЪД ЗА ДА ПОМИЛВА НАШИТЕ МЕДИЧКИ!ВНИМАНИЕ-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА СЪДА И ДРУГИ НЕГОВИ БЛИЗКИ СА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА СЕГАШНИЯ БУНТ!!!МЪЧИТЕЛИТЕ ОТ ЗАТВОРА И ОСВОБОДЕНИ КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА СРЕД БЛИЗКИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА БУНТОВЕТЕ.РОЛЯТА НА СЕСИЛ САРКОЗИ ДОНЕСЕ СВОБОДАТА НА НАШИТЕ

93

Анонимен

преди 13 години

Току що съобщиха по БНР, че САЩ са готови да финансират военните действия в Либия "ако се наложи и НЯКОЛКО ГОДИНИ".Искам господа войнолюбците и *** на заокеански непредни части да коментират това."Свободата" на либийския народ или ПЕТРОЛА, все пак ?

92

Анонимен

преди 13 години

Моля всички, които защитават арабите видят това интервю, телевизията е арабска, така че може да и вярвате.. И си помислят после за дъщерите си, за сестрите си, ако не за българките изкарали 8 години в арабски затвор.

91

Той припомни, че Рус

преди 13 години

Той припомни, че Русия изхожда от това, че мандатът на резолюция 1973 на Съвета за сигурност на ООН предвижда само мерки за защита на гражданското население и недопускане на ескалация на конфликта.

90

Анонимен

преди 13 години

Тази война не е официално открита! Трябваше да изчакат да дойде наш човек там да среже лентата и тогава да започват военни действия!

89

тъп

преди 13 години

84 с едно уточнение-сищите,които сега наричат бунтовници са сред свидетелите,мъчителите и обвинителите на сестрите.Май някои забравиха демонстрациите и Бенгази и заканите за линч.

88

Анонимен

преди 13 години

Автомобилите вървят с петрол, не с човешки права...

87

Анонимен

преди 13 години

Не зная дали е време да честитим демокрацията на либийците. Едно е сигурно, че от тук нататък няма да сме сами в мизерията.

86

Анонимен

преди 13 години

Ако и Русия реши да се намеси, тогава наистина 2012-та ще дойде твърде бързо

85

@

преди 13 години

ЛИБИЙЦИТЕ ЩЕ ТЪРСЯТ КАДАФИ ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА ...А НЯКАКЪВ ЛИБИЕЦ КОЙТО ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ .ВЧЕРА СЕ ИЗКАЗА ПО Б,Г РАДИО ЧЕ БЛАГОДАРИ НА ПАДАТЕЛИТЕ ДЕТО СА БОМБАРДИРАЛИ ЛИБИЯ ...ТОЯ ЩОМ ОБИЧА ЛИБИЯ ЗАЩО СЕ РАДВА НА БОМБИТЕ КОИТО УБИВАТ НЕВИНИ ХОРА