355

ГОГО

преди 13 години

Това че всички СМЕ маскари май ще излезе по-вярно от това че всички СА маскари. Определено смятам,че тъпите негодници са по-малко вредни от колкото умните негодници-какъвто е Иван Костов. Помня много добре митингите от 89-та когато Костов пледираше ,че пазарната икономика сама ще постави нещата на правилните им места ,а по-късно като опозиционер пледираше,че упрявляващите не могат да овладеят пазарната стихия. Знам,че сега той ще ми развие 1001 теории за да обясни моята некомпетентност.

354

beonox

преди 13 години

ДОБРЕ ДЕ,КОГАТО БЕШЕ НА ВЛАСТ КОСТОВ ЗАЩО ГО ОПЛЮВАХМЕ!!?? СЕГА СЕ СЕТИХМЕ ЗА НЕГО.ОТ 2001Г. БЪЛАРИЯ ВЪРВИ НАЗАД И САМО Я КРАДАТ ЦАРЕ,ТУРЦИ,ЮПИТА И КОМУНИСТИ,А НАРОДЪТ ЗАСПА.Я СИ СПОМНЕТЕ ДАЛИ НЕ МОЖЕ ДА ПРОТЕСТИРА БЪЛГАРИНА? МОЖЕ,И ОЩЕ КАК САМО.ПОМНИТЕ ЛИ ЗИМАТА НА 1997ГОДИНА?А АКО НЕ ПОМНИТЕ,ВИЖТЕ КАК ГО ПРАВЯТ ГЪРЦИ,ФРАНЦУЗИ И АРАБИ.ЕДНА ШЕПА ГАДОВЕ СА ТЕЗИ,КОИТО ТТРЯБВА ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ ТУК И НАРОДА ЩЕ СИ ПОЕМЕ ВЪЗДУХ.ВРЕМЕ Е ДА НАМЕРИМ ВТОРИ СТАМБОЛОВ,НЕ МИСЛИТЕ ЛИ?

353

beonox

преди 13 години

ТРЯБВА ВСЕК ДЕН ДА БЛОКИРАМЕ РАФИНЕРИЯТА И БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ И ДА ГИ ОБИРАМЕ МАСОВО.КОЙ КАКВОТО ХВАНЕ ОТ ТАМ,ЗА НЕГО СИ Е...ТЕ КРАДАТ ОТ НАС,НИЕ ДА СИ ГО ВЗЕМЕМ ОТ ТЯХ.НЕКА И ТЯХ ГИ ЗАБОЛИ.....

352

мами

преди 13 години

Костов е най умния политик само неграмотните и простите могат да го критикуват . Изведе България от най голямата икономическа криза в която ни набутаха комунистите сега трябва пак той да се върте да оправи нещата.

351

Някой

преди 13 години

Айде пак със тези цени. Няма как да се срвняваме с другите държави, те са с векове пред нас. Заплатите ни са смешни, но някой друг трябва да получава останалото, все пак дворци не се поддържат лесно. За съжаление не сме единни.

350

до българи

преди 13 години

ами като не ви харесва руския петрол , пазарувайте си от другаде )) стига сте пищали ама ... само това го можете !

349

Анонимен

преди 13 години

Бензиностанциите се снабдяват с гориво от там от където е най изгодно. ОМV и другите също зареждат от бургаската рафинерия но си слагат добавки. Проблема не е цената на горивото а заплатите които получаваме

348

НЕ МЕ НЕ ГЛЕДАЙ УМНО

преди 13 години

НА ПРОТЕСТ ХОРА!!! ТЕЗИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ БОРСИТЕ - НАПРАВИХА ВОЙНАТА!!! СТИГА ИНСИНУАЦИИ!! ДА ИМ ПОКАЖЕМ ВЕДНЪЖ, ЧЕ НЕ СМЕ ***...НА АЛЧНИТЕ ***!!!!

347

С. Славов

преди 13 години

Защо на 27-ми, а не всеки ден а ?!?!

346

Абсурдистан

преди 13 години

Газта - руска2 АЕЦА - руски1 рафинерия - руска==================Полза за нас - НИКАКВА

345

1979

преди 13 години

Те сега ще видят на 27-ми кой кого ще погне като се изсипе половин Бургас пред рафинерията!

344

потърпевш

преди 13 години

ЛУКОЙЛ държат монопол с горивата. Качеството на горивата е пето. Да не говорим колко лъжат в количеството. На 10 л - поне литър и половина - до два икономисват. Колонката отчита 10 литра, плащаш 10 л, получаваш 8 л.

343

до SSS

преди 13 години

Колега сигурен ли си, че "Петрол" зарежда от Австрия. И аз съм чул, че бензина им е хубав, но много малко бензиностанции им останаха. А наистена от всички от които съм зареждал, на Лукойл, бензина е най-калпав.

342

megafon

преди 13 години

Тази тема защо е свалихте от първа страница?

341

Сталин

преди 13 години

Целувайте Обама и САЩ ще ви намали цените на бензина като цените на тока произвеждан в "американската" централа Марица изток.Да ви е честито бул-янки :)

340

sss

преди 13 години

който не знае - капитала на Петрол е български, тя е българска публична компания. отдавна не зарежда от лукойл, а внася от австрия, сърбия и гърция

339

Pras4o

преди 13 години

dqnkov,kostov,zlatev,ceco,borisov-vsi4ki v zooparka!

338

герчо

преди 13 години

и кът ги блокиираме кво, няма да ми се дигне заплатата я? ИСКАМ ГОЛЯМА ЗАПЛАТА!!!!! Дянков е виновен......

337

БЛОКИРАЙТЕ....

преди 13 години

..БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ НА "ЛУКОЙЛ"!ТЕ СА ХОРАТА, КОИТО ВИ ВДИГАТ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА В БЪЛГАРИЯ!ТЕ СА РУСКИЯ МОНОПОЛИСТ В СТРАНАТА----ТЕ ОПРЕДЕЛЯТ ЦЕНИТЕ ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ БЕНЗИНОСТАНЦИИ!СМЪРТ НА "ЛУКОЙЛ"!!!

336

ЕОНче

преди 13 години

ЕОН И ЕВН също са монополисти - на Трайков любимците