168

ivan

преди 13 години

Ежемесечните проверки от страна на ДНСК са прах в очите, или не са видели лошото качество на инертният материал влаган в строежа, какво проверяват? Ако експерт Борисов, каже, че нещо не е така Милка Гечева тича да доказва, че генерала е прав защото е на изпитателен срок, а нейните копой не искат да свършва "рая", който са си създали при управлението на Иван Симидчиев и продължен от нея.За такъв гаф да си отива истеричната госпожа, а новият Началник да изрине тази скраб, вкопала се тъй дълбоко.

167

KAKA QNKA

преди 13 години

az pak probvah na stani6ev vibratora.toi ne e 4erven a e zelen.ne e golqm i e mek.predlagam dolu pi6e6tite komunisti da go izprobvat i da dadat profesionalna ocenka.

166

harakiri

преди 13 години

за пушека и огъня... след като се окаже, че магистралките на бб са шлакови, как мислите, какво ще последва? някакви предположения? чий джоби ще понесе последствията? не дай боже и ес да разберат!!! меркел не само ще спре парите, но и ще си ги поиска обратно, всичките. естествено разликата мужду стойността на положен чакъл и тази шлака е прибрана от властимащите, не от хората. а за да бъде пусната в употреба, магистралата трябва да се построи отново. бб строи двойни магистрали! конгратюлейшънс!

165

ШОПЪТ

преди 13 години

КОГАТО СЕ СТРОИ С ЕВРОПАРИ, ВСЯКА ТАКАВА ЗАМЯНА НА МАТЕРИАЛИ СТАВА С МНОГО СЛОЖНА ПРОЦЕДУРА,ЗА ДА МОГАТ ДА СЕ ПОЛУЧАТ ПАРИТЕ. СЪМНЯВАМ СЕ ,ЧЕ ТУК ПРОЦЕДУРАТА Е СПАЗЕНА,НО СТРАННО,ЧЕ НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗАТОВА. А ИНАЧЕ -ШЛАКАТА ОТ ВЪГЛИЩА Е КОВАРНА РАБОТА.ЗНАМ ГО ОТ ОПИТ.

164

Дград

преди 13 години

Абе хора какви Кремиковци , какви Тец-ове, тия хора за 2 месеца изравниха със земята табаните на рудник Миньор... това е магистрала Тракия. Кой бил пратил снимката и т.н са просто дрънканици.... и отклоняване на вниманието .

163

тъп

преди 13 години

173 ти фин прах виждал ли си да се валира и да се уплътни?Виждал ли си шлака от МДК Пирдоп, а от Кремиковци?Не сравнявай тая пепелШЛАКА с другита шлаки.

162

До ДИМИТРОВГРАД

преди 13 години

Всичко е точно така, както го казваш, приятелю!Само дето не се нарича пепел, а ШЛАКА!В действителност, това е *** от сгурия от промишлените парогенератори на ТЕцовете. При тях въглищата се горят под формата на прах и с висока температура. Полученият *** от изгорените въглища представлява фин прах който се отвежда във специални открити води басейни, и в тях се утаява! След като изсъхне, представлява плътен здрав инертен материал, но който едва ли удачно да се използва за магистрала.

161

Анонимен

преди 13 години

Мда, тия крадат по-здраво и от триглавата ламя. И ще има да си трошим колите по техните пътища..... ако има, разбира се, с какво хората да си платят горивото.

160

ДИМИТРОВГРАД

преди 13 години

Не знам кви експертизи са правени , но елате да видите как един грамаден куп от сгур го изнесоха към тази магистрала ! И какво съдържа? Всеки който мине по пътя Димитровград-Ст.Загора ,на 1 км от Димитровград,ще види за какво става въпрос - за материал или за ПЕПЕЛ . Ще видите камионите които го транспортират и пътя в какво състояние е ,и си вадите веднага собствена експертиза ПЕПЕЛ ли е или не ?! Колко години се строят пътища и никой до сега не се сети за този "материал" ? Или сме били глупави

159

мда

преди 13 години

то лятото наближава, ама няма през това да го усетим, а през следващото, адотогава много вода ще изтечесещам се как се нагъна Цариградско след един такъв ударен ремонт, докато беше кмет Бойко строим като за мяколко месеца...

158

Анонимен

преди 13 години

Абе да духа пепел тоя станишев :)

157

Анонимен

преди 13 години

Е, *** са си *** още от време оно: за тях кредото е: колкото по зле, толкова по-добре. Тях никога не ги е интересувала България, винаги са гледали собствения си интерес и този на партията си, били са и винаги ще си останат жалки ***.

156

Анонимен

преди 13 години

И тая комунистическа миризлива партенка ще се окаже за пореден път една лошо скроена лъжа, но това са си ***, те никога няма да се променят, непрекъснато лъжат и разчитат на късата памет на народа.

155

инж.Иванов

преди 13 години

От пепел е основата на магистралата.От табаните на димитровградските рудници за въглища е материала, който се полага в основата на пътя.Това е евтин отпадъчен материал.Строителят влага евтини материали, защото цената за строителството е изпилена под себестойност.Най-важна е основата.При строителството на път тя се полага на пластове, които задължително се валират и вибрират, което се прави епизодично при строителството на нашите пътища и оттам идва ниското им качество.

154

Анонимен

преди 13 години

"Пепел" на Тракия. Снимка: БСПСериозно ли?...

153

Анонимен

преди 13 години

Крадливи български ***! Те не крадат, като *** железа и реколта от нивичките, те крадат милиони от изнемогващия народ... не убиват безпомощни страци, убиват бъдещето на България! Мръсни, крадливи, ***, не се оядоха за 65години вече!!! Пукат старите, вместо тях идват синове, дъщери, братя... няма оправия, толкова да мразят собствения си народ!!!

152

Пепеляшков

преди 13 години

Прави ми впечатление, че повечето хора не правят разлика между пепел и згуря/згур. Ми как ше правите като цял живот на ТЕЦ в апартаментчето! Хе, хе, хе! Градски чеда, трагични сте!

151

Анонимен

преди 13 години

Прочетете статията във в.Труд от днес на страница 9 и ще разберете как е правена пробата.Поредния червен балон.Явно Я.Янев и БСП намират псевдо далавери във всичко което се прави от другите.Явно по този начин целят да прикрият собствената си некадърност.

150

Анонимен

преди 13 години

Стига глупости. От УАСГ казаха че не е пепел, а сгур. Освен това, зависи на какви качества отгововаря и къде точно се влага, така че може да е съвсем легален материал.

149

Анонимен

преди 13 години

Комунист за бой се стяга