56

Cinefish.bg

преди 13 години

Такъв PR ни спретнаха - като по учебник :-)Цял свят коментираше "драмата" и сериала. Евала в USA знаят как се прави PR.

55

Криводол

преди 13 години

Напълно подкрепям 55. Твърде много лукови глави-резултат от необразователната система в България.

54

Анонимен

преди 13 години

Този е голям пич.

53

Анонимен

преди 13 години

GanewНали знаеш, че митовете, че богатите са нещастни са създадени от беднит, за да се успокояват? Истината е, че хората имама животински характер и за това подивяваме като видим малко повече пари. Как ще се промени това не знам, но не е вярно, че само известните са такива. Обикновените хора сме точно толкова жалки, колкото те, просто нямаме капитала да се проявим..

52

Ganew

преди 13 години

Всички вие привържениците на тъпите американски звезди сте балъци и ***.Издигате ги на пиадестал и им подражавете по-отношение на дрогата алкохолизма,простащината,безразборния секс и т.н.Ако искате да сте като тях вие губите,защото какво от това ако имат незнам си колко милиони а нямат щастие и радост в живота.Нямат нормални семейства, деца,постоянно се развеждат и женят.Това хорали са питам аз?? За мен това са най големите НЕУДАЧНИЦИ на света и когато вие им поддражавате ставате като тях!

51

дО 55.... А ЗАЩО

преди 13 години

НИКОЙ НЕ ГИ Е ЧУВАЛ ТАЯХ ????

50

Анонимен

преди 13 години

Това не е най-гледаната комедия в САЩ. Най-гледаната комедия на CBS-да, но иначе Glee и Modern family са най-гледаните комедий.

49

Темерут

преди 13 години

До анонимен 48: Е, как да не е звезда? Навил си е над масрафа и си прави, каквото си иска, не цепи басма никому... Хонорара му само за един епизод на "Двама мъже и половина" възлиза на 2 милиона долара... Защо да не ги прави луди, щом може? А, сериала без него щеше да умре. Милионите зрители на сериала не могат да грешат, щом е най-гледания явно е, че има защо. А, и Джоуи от "Приятели" също има проблеми с алкохола, и това прави ли го по-лош актьор?

48

boby

преди 13 години

дано го върнат, иначе сериала отива в историята

47

Alex

преди 13 години

Чичо Чарли е супер пич :)а продуцентите най добре знаят, че 2/3 от успеха на сериала се дължат именно на него.

46

nina

преди 13 години

mnogo si go haresvam - dobar aktior (za6toto i v deistvitelnost e takav), ne mu puka ot ni6to, presledva si zelite. MNOGO LOSHO za zdraveto mu - drogove i alkohol!

45

Анонимен

преди 13 години

Това са "звездите" на които се възхищава простолюдието...Наркомани, алкохолици и шафрантии...Има къде къде по-забавни сериали като "Приятели", Как се запознах с майка ви и "CSI"!

44

миротворец

преди 13 години

ми то без Чарли, филма трябваше да спре!

43

Smaiki

преди 13 години

До 44, аве 4овек ти кви сериали гледаш, само такива снимани в латинска америка и турция ли, че викаш, че тая класициа била за скучни сериали, все пак най хотов си остава АЛФ, няма мърдане, класацията си е добре направена

42

Анонимен

преди 13 години

ВСИЧКО Е ПАРИ... ОЧАКВАШЕ СЕ ...

41

linker

преди 13 години

До 40: Тази класация за най-скучни сериали ли е?

40

zoroaster

преди 13 години

Който не се кефи на Чарли Шийн е тесногръд лицемер, който се взема твърде на сериозно

39

Ал Бънди

преди 13 години

Женени с деца е на първо място .

38

класация

преди 13 години

класация на комедийни сериали:1..Бар Наздраве :АЛФ2..Бекър : Как се запознах с майка ви : Двама мъже и 1/2.3.Обвързани : Да мило : Уил и Грейс : Приятели : Царят на квартала 4. Само за снимка : Стъпка по стъпка : 8 прости правила: Женени с деца : Сестри по неволя

37

Голям Праз

преди 13 години

Топър да ходи да бомбардира Либия, и без това Кадафи каза, че враговете му са друсани и пияни.