40

хохо

преди 13 години

Ако приведем нещата в мащаб - да вземем един средностатистически, че даже и по-добре осигурен българин, който печели 1000 лева чисто на месец. То за един ден ще спечелва 50 лв. За 2 мин при 8 часов работен ден ще печели 21 стотинки. Т.е. Гугъл ще го усети това точно колкото ако вас ви глобят за нещо с 21 стотинки:DСмятайте каква "страшна" глоба!

39

хохо

преди 13 години

"рекордната сума"Вие в кой свят живеете бе?:DЕС глоби Microsoft с почти 1 МИЛИАРД, а Интел с 1,5 МИЛИАРДА...Говорим за компания с около 30 млрд приходи за 2010г и над 8,5 млрд чиста печалба. Тия 100хил се явяват чистата им печалба точно за 6 мин, при това ако смятаме, че всичките им служители работят денонощно. Ако смятаме, че са с 8 часов работен ден, то тази глоба я изкарват за 2 мин.- горе-долу за времето, дето шефа на Гугъл е прочел съобщението за глобата:)Внимавайте с епитетите!

38

Анонимен

преди 13 години

Лицата и номерата на колите са замъглени, така че франсетата няма за какво да се оплакват, а що се отнася до личнити данни от не защитените мрежи те могат да станат достояние на всеки който поиска това и глобата ва гугъл с нищо няма да защити личните им данни.

37

хахаха

преди 13 години

абе учихме нещо по история за некви франки, ама май си остана в историята. Сега там живеят кви ли не

36

Google

преди 13 години

Къде се намираше тая Франция...

35

Килъра

преди 13 години

Е тук мутрите на Цветанов снимат където си сикат и няма глоби защо така?

34

Анонимен

преди 13 години

уахахахаха рекордна глоба :))) ако бяха глобили мен с такава сума може да е рекордна но за гугъл все едно са си платили билетче за някой паркинг

33

thelaw

преди 13 години

Защото, това е държава със закони които предупредиха гуугъл още преди да започнат. Аз съм сигурен, че тези които са ги осъдили също използват услугата но законите са си закони!

32

Юзър

преди 13 години

Тази екстра на Гуглето е невероятна! Ползвам я винаги ,където я има. От нея виждам дали на определен паркинг мога да вляза с буса, че франсетата слагат едни тръби на 1,80 напреки отгоре- само коли да влизат. Преценяват се наклони, изгледи, места за паркиране. Бе ,който си и ситил- браво. Не разбирам защо ще ги глобяват ,като всички номера на коли и лица на хора за обработени и замазани ?

31

Анонимен

преди 13 години

Google map се превръща в супер шпионска машина и това вече не е тайна за никого. Когато претопят и последната алтернативна интернет услуга, и те станат монополисти, всичко тяхно ще стане платено. Помнете го. Илюминати не дават безплатен обяд. И какво са 100 000 на фона на 40млрд.

30

Жана Дарк

преди 13 години

Жутем всички французи и френски ла кроусон и ла Париж Обаче мразим Фабиен Бартез

29

до 25

преди 13 години

25, Коя Америка е това? В тази, в която аз съм бил, е точно обратното :)

28

Анонимен

преди 13 години

21-ви, в Германия доста трудно се измъкнаха и неси прав че никой не е обърнал внимание. Другото което е, че основната цел не е била да се събира просто някаква информация а директно да се хакват ВиФи-тата. Представи си че някой знае паролата ти на ВиФи-то и предлага сървис на друг, и този другият ползва сървиса почти навсякъде. Минава за минутка покрай теб и ползва твоя Интернет без дори да подозира нито той, нито ти...и т.н.

27

Olele

преди 13 години

Хора, внимавайте като снимате магазини и кръмчи, че могат да ви осъдят хахахаааааа, ужас!

26

Анонимен

преди 13 години

Да не са 100 млн. бре?

25

Анонимен

преди 13 години

Айдеее, Гоогле фалираха...Не случайно Америка смята Европа за село и Европейците за селяни..

24

Анонимен

преди 13 години

Де да можеше и цунамито да глобят и него и земетресението щяха...

23

yaro

преди 13 години

100 00....бълха ги е ухапала...

22

linker

преди 13 години

По кои стандарти 100 000 euro e рекордна глоба?

21

Alex Jones

преди 13 години

100 хиляди Google за 10 мин ги изкарват ;) Ajex Jones като обесняваше преди години че Google като минават да снимат с колите събират информация от Wi-Fi мрежите всички му се смееха ама сега и и корпоративните медий почнаха да пишат за това хахах :)Иначе е много добро това Street View найстина кефи че може да се разходиш виртуално само да спрат да събират Wi-Fi данните на хората че срамота !!Тез глобалисти вече *** си праят направо :)