10

Pepi

преди 13 години

няма по-голям клюкарник от FB.

9

Анонимен

преди 13 години

до номер 2Пич, това, което описваш, е вирус. Почна да се предава по facebook на всеки, който отвори едни видеа с голи каки. Като си *** да не се сетиш - твои проблем.Много хора правят грешката да използват facebook като сайт за запознанства - за мен е малоумно да добавяш абонати,които дори не познаваш. Аз намирам сайта много практичен начин за комуникация. Живея в чужбина и благодарение на него съм в постоянен контакт със семейството, моите близки, нови и стари позабравени приятели :)

8

The Mesiah

преди 13 години

1 y 09m ! Бъдете по-добри ,обичайте враговете си и ще ще преминете прехода, ако ли пък всичко се окаже глупост - поне ще станеме по-добри !!! Прав съм нали!!!

7

Анонимен

преди 13 години

И аз си изтрих фейсучието вчера! Това май е най-умното нещо, което съм правил от доста време насам!

6

Анонимен

преди 13 години

"Друг съосновател на Twitter - Биз Стоун, казва в интервю за CNNMoney, че отдавна е имал интерес към демократизацията на информацията, така че хората да могат изразяват себе си, особено на местата, където нямат право на глас." - ей, аман от такива "алтруисти", дето искат да дадат право на глас на всеки, който би им помогнал да си напълнят джобовете. Баси лицемерието!

5

Анонимен

преди 13 години

Не си прав за изображенията - има десетки такива !

4

Пеев

преди 13 години

Абсолютни еврейски *** са Фейсбук и Туйтър!Всеки нов абонат пълни джоба на наглите евреи!Някой ще ми намери ли изображение в Гугъл-Аз мразя Сащ и Израел!?Успех!!!

3

..

преди 13 години

Не ме интересува, ама хич!

2

фъкър

преди 13 години

Фък Туитър, Фък ФесБук!Преди 2 дена си изтрих *** фесбук акаунт, понеже има някви супер нагли приложения и като цъкнеш да гледаш някво видео, то ти го маркира автоматично, че го харесваш (без да те пита). И ми писна някви да се *** за моя сметка.ДГД и на феса и на бука!

1

ined

преди 13 години

След 5 години, я хамилата я хамиларя... може и да са 140000000 туита може и изобщо да няма Twitter.