270

Комет Никола

преди 13 години

До 3-те М-а, 175,все безплатни, партийни помощи ви се привиждат бе. Все нещо социално, безплатно да е. Клзсовия враг ви мъчи все. Тези пари той от джоба си ли ги вади Кадафи? Петрола на майка му и баща му ли е? Единия му син има официално обявени 3 милиардя долара инвестиции в Дубай. По 40 години на власт царувят като през 14 век!!! 16 годишни деца грабнаха автоматите- от хубав живот.....Безплатни лекарстава.... тия лекарства с чий пари са внесени в Либия?*** с тъпанарите..

269

Анонимен

преди 13 години

Немци, френци, англичанинаши са враждебници,дружни с нашите тирани,с нашите изедници.Спекуланти са омразни - интерес им покажи,че да виж дела проказнии *** в тях лъжи.

268

Анонимен

преди 13 години

Руский цар е на земятанай-велик, над всички пръв,русците са наши братя,наша плът и наша кръв.Кат Русия няма вторатъй могъща на света;тя е нашата подпора,тя е нашта висота!

267

bg

преди 13 години

Bravo na Putin!

266

Анонимен

преди 13 години

Добре го е казал човека и е прав. Още по-добре ще е и да научи какво значи думата "вето".

265

Анонимен

преди 13 години

*** джудже !

264

Анонимен

преди 13 години

ЕВАЛАТА ПУтИН:)))

263

asen

преди 13 години

do 275 sled voynata se mesty v libiya ako tiya robotini sa istinski koito si napisal az se sramuvam cesam evropeec aza RUSSIA mnogo pasivna cudy se zasto milci za vsicko zasto samo v libiya stana voynata vsicki arabi imaha problem znayat slabosta na kadafi i izbraha tyh zada pokriyat svetovnata kriza sis nykolko miliarda dali koy e nared sega

262

цар'ин

преди 13 години

Браво на Путин...! За кой ли път доказа и показа на всички/и световно известни и неизвестни такива/,че той е номер едно на политическата сцена сега и за в бъдеще. А че Б.Борисов е лидер от висока класа си личи и по плюенето по него от всички червено-гласуващи,а те тук ,в тоя форум - никак не са малко...!Ко ето и му прави чест,че е далновиден,практичен и родолюбец.За разлика от всичкия слугинаж до сега,без изключение и сантименти към никого! Българите ще успее с ГЕРБ,а кучетата да си лаят...!

261

Анонимен

преди 13 години

A ni bili BRATUSHKII ni spasili ot TurciteLieTursyat samo vliyanie i da gospodstvat

260

Анонимен

преди 13 години

Ras-Putin

259

Do 265

преди 13 години

Точно противоречивите позиции на двамата показват, че Медведев ще се опита да излезе от сянката на Путин и да се бори за втори мандат !!! Тези противоречия не са от днес и вчера те са от месеци !!! Предполагам, че Путин е останал изненадан от не-налагането на ВЕТО от страна на Русия !!! Наскоро конгресмени от САЩ посъветваха Путин да не се кандидатира отново за президент !!! Медведев е ЕВЕИН, а Путин Руснак затова не го харесват Американските Евреи !!!!!

258

ммм

преди 13 години

КАДАФИ ВЕРОЯТНО Е МРАЗЕН ЗА ТОВА :19.03.2011 19:17 (UTC)Помощи за безработица - 730 $.* Заплата на мед. сестра - $ 1000.* За всяко новородено се плаща $ 7,000.* за всяко ново семейство- $ 64 хиляди да си купят апартамент.* В началото на частния бизнес еднократна финансова помощ - 20 000 $.* Големи данъци и налози забранено.* Образование и медицината са безплатни.* Образование и стажове в чужбина - най-правителството сметка.* Верига магазини за големи семейства със символични цени на основните хранителни продукти.* За продажбата на продукти с изтекъл срок на годност - затвор.* Част от аптеките - с безплатен дозиране.* По отношение на фалшификациите - на смъртното наказание.* Наем - липсват.* Начин на плащане за електроенергия за населението е безплатно.* Продажба и употреба на алкохол е забранена - "забрана".* Кредити за покупка на кола и апартамент - безпроблем.* Сделки с недвижимо имущество, са забранени.* Закупуването на автомобил до 50% се заплаща от държавата ,а за милицията - 65%.* Петрол "е по-евтино от водата. 1 литър бензин - $ 0.14

257

Анонимен

преди 13 години

путин е прав 4е никои неможе да се меси във вътрешните работи на суверенна държава/просто американските ни братя и европеиските ни сестри4ки решиха 4е е време да ПОДПАЛЯАТ АРАБСКИЯТ СВЯТ НО ТУКА МИ СЕ СТРУВА 4Е ЩЕ УДАРЯТ ГРЕДА.........

256

Анонимен

преди 13 години

Сега разбрахте ли кои стоят и са подбудиъели на тази *** петролна война в Либия ,това са обичайните заподозрени -хазарите ,.Това ясно си проличава в отношението на Путин от една странаи Медведев от друга и докато първия като итински руснак е против ,то Медведев(Давид Мендел ) е за войната ,с една думавари го ,печи го отровната юдейска кръвчица си казва думата ,хубавото е ,че менделчо е никой и на следващите избори Путин отново ще се върне в президенството ,а за ужас на *** са скоро

255

tt

преди 13 години

haide togava putin,prati podvodnica tam i naso4i raketite si kam krastonoscite za da se stresnat.kakvo 4akas?ili iskas da izglezdas slab i zalak s cqlata si velika rusiq.ako bqha zivi stalin,breznev ili andropov,stqha li da dopusnat agresorite da izbivat nevinni hora?

254

БАТЮ до АСАНЖ № 267

преди 13 години

Тъй и не разбрах какво искаш да кажеш.... Аз пък ще ти кажа,че не съм русофоб,но тъй като не от вчера разни мюсюлмански лидери като ги "нагъзят" някъде за нещо веднага почват да размахват байрака на джихада и да говорят за кръстоносни походи...НЕ МУ ПРАВИ ЧЕСТ НА ПУТИН /при положение че толкова пъти "го ядоха" от мюсюлмански изповядващи *** същества !!/ да говори за кръстоносни походи!! НО АКО ТРЯБВА /и както вървят нещата.../ И ТОВА ЩЕ СТАНЕ В КРАЯ НА КРАИЩАТА!!!То бива,бива,ама АМАН!

253

lenta.ru

преди 13 години

Болгарский премьер обвинил Запад в нефтяной агрессии против Ливии

252

poohy

преди 13 години

Кръстоносен поход ли? Брей, брей!!! Суверенна държава, в която народът пъшка и се вдига на бунт. Слава богу, подава му се ръка.

251

oho-boho

преди 13 години

ruskata putnka poludia shtoto 2miliarda dolara izpuska ot dogovora za orajie s mastiata kadafi.