520

xqtlmkommh

преди 13 години

519

ор

преди 13 години

С десетки години, по време на соца, кифла с мармалад беше шест стотинки, а малка боза - пет стотинки. Не ще защитавам Живков, ама Ваньо ни взе за ***, за това не му вярвам. Като каже, че е нощ, все поглеждам, къде е слънцето.

518

ор

преди 13 години

Иван Костов лъже, като дърт ***, че Тодор Живков, е водил политика на често повишаване на цените, напротив, Живков беше против повишаване на цените, което влияеше негативно на икономиката. През 80-те години, при едно от редките повишения на цените, дори беше измислен виц: "Благодарим ти партийо любима, за повишаване цените на бензина, за повишаването, на цените на млякото и яйцата, ще ти благодарят децата".

517

Анонимен

преди 13 години

***! Разсипа и ограби българската индустрия с бандитските РМД и криминални приватизации, а сега има очи да са се показва пред хората и да дава акъл. Комунистически наглец, една от най-вредните фигури на прехода.

516

Петър Стоянов

преди 13 години

"Иване, кажи си!"

515

534 ?

преди 13 години

В най-черния петък за Свищов 4 март 1977 г. точно в 21, 24 ч. започва най-убийственото земетресение в историята на България. Свищов-Белене = 20 километра

514

megafon

преди 13 години

Защо скрихте статията с глупостите на Костов от Лукойл?

513

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

ti4ai pri stani6ev be sme6nik!!! predade sinqta ideq mekotelo takova.teb moga da te sravnq samo s qne qnev gei mrasen

512

Литератор

преди 13 години

То и в любимата на българския народ книга "Под игото" само един си позволяваше да казва истината , ама всички казваха, че е луд.....Вярно е че Костов е компрометиран като политик, ама си мисля, че и ангел небесен да слезе, пак няма да му повярвате, че управлението на Бойко Борисов разсипва държавата!?! ....Вероятно, защото за него не са прекроявали лафовете от сайта за Чък Норис.

511

да

преди 13 години

А ако Белене се строеше от хамериканците-щеше ли да има толкоз смърдели тук-хахаха-***

510

muri

преди 13 години

***......то и на турски проговори,хайде, гн Костов ти ни кажи?НЕРДЕ КОСТОВ НЕРДЕ ДОГАН

509

Българан

преди 13 години

Костов отново лъже безсрамно!"Само преди дни шефът на Агенцията за ядрено регулиране Сергей Цочев обяви, че през последните 600 000 г. в района на Белене не е наблюдавана сеизмична активност."Защо бе Костов лъжеш така безочливо?!

508

цецо

преди 13 години

Е тоя апш е за бесене.

507

Друг Левскар

преди 13 години

Като чета коментарите,виждам че на българина малко от малко му идва ъкъла.Дано вече да мислим като европейци.Политиците,колкото и да ги убиждаме те са поели не малка отговорност да управляват държавата,хубави или лоши са си наши,но който се интерсува малко от малко от политика знае,че Иван Йорданов Костов е най-успелия президен на прехода,жалко че 2001 народа се заблуди така лошо,но един истински политик трябва да поеме своята отговорност,че промени живота на хората чрез реформи.

506

История

преди 13 години

Костов ,----бащата на корупцията и приватизацията за собствена сметка !Заминава за Либия след като падне Кадафи ,за да преподава :"Корупция и приватизация" на новите ...."ДЕМОКРАТИ" в Либия!

505

Анонимен

преди 13 години

Аман от крадливи *** ей, а тоя отгоре на всичко е и нагъл.

504

Даниел

преди 13 години

Костов е толкова ***, че хариза цялата рафинерия на руснаците са смешните пари 105 млн. лева при условие, че е единствената в страната и можеше да си работи като държавно предприятие цял живот. Костов е продажник и трябва на всяка цена да не се допуска до управлението на страната.

503

Анонимен

преди 13 години

Да, нещата, които казва Костов са истина. Големия въпрос е защо изведнъж започна да говори?! Всеки с някакво икономическо образование може да изведе подобни изводи. Едва ли е обхванат от любов към многострадалния народ. Аз мисля, че недоволството става много голямо. Поне на мен наистина ми писна от глупостите на Бойко. По некъдърно управление не сме имали, да не говорим, че щетите, които нанася ще плащат и децата на нашите деца. Арабите се вдигнаха, а ние - европейци - докога ще търпим?!!!

502

десо

преди 13 години

Дреме ми на ............ . Имам си каручка имам си и кон. Ще му мисля като се вдигне цената на сеното дето си го събирам по общинските и частни ливади. А ТОЯ ПОЛУБЯЛ *** ДА СИ ЗАМЪЛЧИ. Той продаде Нефтохима на Руснаците и още си получава дивидентите за това. Идете и вижте колибката му в Синеморец,Да не говорим за схлупените барачки по черноморието.

501

ds-agent

преди 13 години

boiko da si kaje na balgarskiat narod kak vliatelen deputat ot gerb izdarja s darjavni pari zara modelkata koiato mu e liubovnica i metresa.a ot edna godina deputatat ot gerb ia e ispratil v amerika-niu iork da uchi aktiorsko maistorstvo sas darjavni pari,a te sa parite na mizerstvashtiat narod.sashtiat deputat ot gerb e obeshtal na zara modelkata za v badeshte da i podsiguri rabota v amerika prestijna i dvamata da si jivurkat s darjavnite pari svaleni ot kojata na balgarskiat narod-cialata isti