348

НИЩО

преди 13 години

" нищо хубаво не ни очаква, каза премиерът Бойко Борисов."Народът-"матерялът"ще продължи да яде тиквени семки ....!!!!!Нали са Велики пости!

347

българин

преди 13 години

Педерасът Бойко пак се оправдава със световното положение. Абе, ***, когато ти е твоите министри вдигнахте с над 35% цените не всички храни, тока, парното и пр. нямаше нито война в Либия, нито размирици в арабския свят, нито цунами в Япония, нищо нямаше, само изродско "управление" в България, същото като при тройната коалиция, с която се извиняваше преди и също така нагло.

346

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

tuka vsi4ki ste gotovi za poslannici be.ostava da ne ste agenti na ds.kato vi 4eta komentarite vsi4ki do edin ste takiva bokluci s malki izklu4eniq

345

Червената шапчица

преди 13 години

Само след няколко месеца ще видим днес маститите политически ***, да се вайкат и крият, да подават оставки, и да се плюят взаимно, както след войната в Ирак. Пропагандният прах за пране и долнокачествен *** с който си измиват окървавените ръце,няма да им донесе нищо добро освен някой и друг окървавен долар. Измамното клише, че се притеснявали за цивилните е вече толкова изтъркано, че няма кой да му се върже.Просто видяха, че така наречената разбунтувала се тълпа няма да може да осъществи задкулисните им планове за свалянето на Кадафи, Дълбокият колониален нагон на национално ниво,петрол и пари както и домогването до икономическа колонизация чрез изгодни само за тях сделки е основната причина на действията им.Опита още от времето на Лорънс Арабски, до незаконната ционистка сделка и още много други детайли са повече от показателни в тази посока.И кой ще поставят ако Кадафи бъде премахнат? Някой угоден и алчен послушник разбира сене по-различен от Кадафи но може би по-алчен и разбира се послушник.Какво направиха в Косово,възкачиха на престола на властта един от криминалните кланове на местните хайдуци.Какво направиха във Ирак,освен невинните Иракчани, умряха и стотици невинни американци И не на последно място..какво направиха в източна Европа?

344

Червената шапчица

преди 13 години

Когато криминалната мутра Борисов изпълзяла от БКП *** пласира *** си изказвания,то и децата знаят вече за какво става въпрос...за мутренско малоумие разбира се..и лумпенско подлого нагаждачество. Криминалният триумвират попапрестъпник Сидеров,Милиционера измамник Цветанов и мутрата БКП психопат Борисов не са по различни от най-лошата страна на Кадафи а като се вземе предвид,че тези ориенталски *** на злото за разлика от Кадафи са само около година на власт..

343

Анонимен

преди 13 години

***.КОйто нож вади, от нов умира.

342

Pras4o

преди 13 години

Boiko e lud gandoman koito stava po-opasen vseki den,trqbva da go izhvarlim na selskoto buni6te

341

конте

преди 13 години

Е, те го обиждайте! Тоя свят е пълен лудник? Не е лесно да управляваш държава, особенно в такъв объркан и воъйнственн свят. От всякъде те притискат някакви си международни капризи войни. Според мен никак не му у лесно? Мисля че е точен и искренно иска доброто на България, но не винаги можеш да сториш каквото искаш? Да не броим и спогодбите, на които са ни впрегнали наши управници от преди? Направо вече не ми се мисли и на мен? Света е пъкъл от ада. И защо? Защото много хора не си знаят алчността

340

доживяхме

преди 13 години

операцията закъсняла, и вие, г-н премиер закъсняхте, а може би времето бързаше?... не се изказвайте неподготвен, особено когато никой не ви пита! най-много да ни изложите пред цивилизоваия свят за пореден хиляден път!

339

ЗАКЪСНЯВАМЕсГЕРБ

преди 13 години

Защо мълчи Бойко Борисов за Валентин Златев?! Защо мълчи за Гриша Ганчев? Защо мълчи за Котараците?!КЛОУН ! *** !!! Затова му казват и Тиквата ... СМЕШНО ! И ЖАЛКО ...

338

МЕГИ

преди 13 години

ГЕРБ е съставен от ГОЛЯМИ и МАЛКИ мутри и мутрички...То си беше ясно,че е така,защото 65% от тях са БИВШИ комунисти!? А както е известно - БИВШИТЕ комунисти(сега СОЦИАЛИСТИ) са ГРОБОКОПАЧИТЕ на ДЕМОКРАЦИЯТА в България и българския народ!

337

anonimen

преди 13 години

Бат Бойко е страхотен ***......

336

Анонимен

преди 13 години

Нека идат терористи на талази, дюнера на ъгала ни пази! Не ни трябват ни Мосад, ни ЩАЗИ, нас Осамата не може ни нагази! Хапваме си дюнер със салати, затова не ни засягат атентати!

335

ЗАКЪСНЯВАМЕ...*))

преди 13 години

Да,няма такава държава,в която дс бандитския ъндърграунд да руши непрекъснато държавата и да има медии и слепци,които им пригласят. Валентин Златев - Васил Божков - Красимр Гергов - Георги Гергов - Петър Манджуков - Николай Банев - ***-аджиите - Тодор Батков - Христо Ковачки - Средногорската минна мафия - КЦМ-арите - Иво Прокопиев - Николай Гигов - Коко Динев - Титаните - Цветелина Бориславова ЗАКЪСНЯВАМЕ...*))

334

$$$$$$$$$$$$$$$$

преди 13 години

МАЙ И С ТЕБ ЗАКЪСНЯВАМЕ!!!!!!!!

333

Анонимен

преди 13 години

Премиерът ще продължи да потъва,:)) 1.Защото не може да избяга от миналото си .. 2.Защото има ограничен Ентелект и неподходящо образование - меко казано .. 3.Защото е грандоман и самовлюбен *** , които не иска да слуша по-0 умни от него .. 4.Защото не направи коалиция със сините , а е с психопата Волен.. 5,Защото е руски агент или са му слаби ангелите - пред руснаците . 6.Защото им кляка - с АЕЦ-а, -началото на края му ..) 7.Защото е по- посредствен популист , дори от Тошо..)..Мачлета и простащина ...)))Държане -интервюта и прочие ..) 8.Защото НЯМА идеи и не идейно убеден... в това , което иска и прави - днес едно , утре- друго..) 9.Защото все повече ще "цъфти' посредствеността му - театърът е до време ..) 10.Защото НЕ изпълни обещания - за Доган и мафията , за олигарсите и 'съдебната' власт , за корупция и връзкарство..) 11Защото в края на краищата е поредния дубликат , комуно продукт , червен,които излуга много граждани ..)) 12. Вижте му дС-другарите , олигарсите , приятелчетата, езика , номерата , ...))))))

332

Анонимен

преди 13 години

Тук поне няма смисъл на ни избиват ,ние ще си умрем от глад и така

331

Анонимен

преди 13 години

колегата от куба също но за жалос там нямат петрол така че ще чака доста време

330

Анонимен

преди 13 години

бодигарда на кадафи е повел размириците ще сформира нова партия

329

rumen221

преди 13 години

Приятели,Не можем да участваме в блокадата на Либия, защото вместо армия имаме ГРУПА КЛОУНИ???Винаги съм твърдял, че Националния предател си е Национален предател!!! - Според М. Димитров, например, подходящи за отлагане са разходите за модернизация на армията..."- Според фелдфебел А.Ангелов, трябва да купим бракуваните още преди 30 години американски самолети-*** Ф-161. При превъоръжаване на коя да е армия, най-важното е "офсета"..., при сделките с оръжия. Това са обратните инвестиции, които продавача на оръжие прави в държавата купувач, чрез военни (преки) и цивилни (не преки) обратни инвестиции... Националния предател не признава понятия като Държавна изгода, защото превъоръжаването на армията, чрез офсетните(компенсиращи) сделки, може да прерасне в технологично превъоръжаване на Българската индустрия!!! Пример:- Закупуваме от Швеция (страната в Европа с най-висока производителност на труда) универсалните тактически изтребители Грипен, за 1.0 милиард Евро, като при 120% офсет ( какъвто предложиха на Чехия, Полша и Унгария), с техни пари Шведите построяват в България цивилни (или цивилни и военни) заводи и подаряват технологии, за 1.2 милиарда Евро...!!!- Системата Грипен, е комплексна система за Въздушен, земен и морски суверенитет. На самолета са интегрирани всички най-нови Американски, Европейски и Израелски ракети, включително противокорабни с обсег до 200км., за земни цели с обсег 80км... - все "Супер технорогични оръжия"... Освен това - Шведите комплектоват самолета с Въздушни командни пунктове (тип АУАКС), земен команден пункт за Въздушно-морски и земен суверенитет, което автоматично превръща армията ни в една от най-модерните натовски армии..., а заедно с това ще се контролират и външните граници на Е.С!!!Ех-х-х... Де го специализирания съд за корупция и национални предатели... Де го...???