242

БоСимеонов

преди 13 години

България може да участва с "Биологично оръжие". Два самолета *** и да видиш как се цепят танкове с брадва за вторични.

241

ves666

преди 13 години

triabva da ychastvat .

240

Не проумявам!

преди 13 години

Божееееееееееее, беларуси в подкрепа на Кадафито - като наемници!Не, не, не! Арийци ли сте бе, ееееееей! Дрогирани ли сте? Или сте като онази "Малинка", забравих нейния работен псевдоним, дето се е омъжила за нашенски шофьор на такси и е горда с това, че е танцьорка на пилон, компаньонка, сводница, бисексуална и не знам каква още (беше се появила в някакво реалити шоу). Ако са такива "белоруси", може и да са се цанили там ...

239

До Кучето, 242

преди 13 години

Куче, ти правиш едно много разумно предложение. Дано Господ да те чуе :)))

238

ku4eto

преди 13 години

////България трябва да участва при мисия на НАТО в Либия////....ДА ПРАТИМ ЦЕЛИЯТ ПАРЛАМЕНТ ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ *** В ЛИБИЯ КАТО ДОБРОВОЛЦИ/НЯМА ЗНАЧЕНИЕ НА КОЯ СТРАНА ЩЕ БЪДАТ ВАЖНОТО ДА СА ТАМ/.......ЕХ МЕЧТИ МЕЧТИ

237

Анонимен

преди 13 години

къде се бутате между шамарите бе

236

j

преди 13 години

Ako ima на НАТО докто ние се натутаме, тя отдаване ще е свършила. С какво ще участваме, самолети- не , армия не няколко батальона и това е та с какво? пари за пенсии нямаме, във войан ще участвам е, аман от *** политици. Тия от ГЕРБ найстина счупиха ***

235

Анонимен

преди 13 години

На някои във форума много им е мъчно за Варшаваския договр и СИВ.За СССР.Няма ги-да им припомня.На някои много им е мъчно ,че родината им се казва България,а не Русия.Същите тези хора са позабравили ролята на Варшавския договор като жандарм на социализма,забравили са и окупацията на Чехословакия.И искат всички да забравят това.На тези хора казват ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ.Безименмните "войници"на партията им.

234

Анонимен

преди 13 години

Защо ли да участваме. Ние българите винаги сме искали да излезем сухи от водата и затова сме на това дередже.

233

Анонимен

преди 13 години

233 - Господине спрете да се излагате! Моите чорапи са по-чисти от Вашата яка на ризката! Вие сте поредното българско първеню, което си мисли, че щом е вън от БГ е източник на мъдрост и знание за българите в страната! Омръзна ми от хора, които имат амбиции, повече от възможности! И да ви напомня, че в българският език изреченията започват с главна буква! Толкова за знанията ви по български!

232

Марк

преди 13 години

231Абсолютно да бъдем сигурни, че 2 часа след началото на възд. удари Кадафито е ***!Ако има някой самолет на НАТО пострадал, то ще е технически инцидент!Лизбийската противовъздушна отбрана ще се скрие в миша дупка и няма да даде нито един изстрел!Бях В Сирия при подобна ситуация, когато сирийските военни се дървеха нещо на Израел! Еврейте пуснаха 3 изстребителя на бръснещ полет над Дамаск/изпопадаха стъклата/ да им набият канчетата! Великата сирийска ППО не гъкна!

231

Анонимен

преди 13 години

Каква благородна цел - Да се преустанови гражданската война! Хайде сега да се обзаложим какъв ще е крайният резултат и дали ще съвпадне с прокламираните цели!:)

230

До № 228

преди 13 години

Предполагам, че Вуте, Нане и Пена мислят като теб.

229

до 225

преди 13 години

господине прекалено сте елементарен, за да разговаряме и още нещо ако вашия английски е на нивото на моя български, тогава може би щяхме да можем да говорим. Федералния резерв е сложна банкова система, влизаща във взаимодествие със вътрешно и външнотърговските банкови операции на Щатската банкова система. а свободното ви боравене с тази материя НЕ Е поради някакви познания или опит, а зариди дилетантския ви ентусиазъм!

228

Марк до 226

преди 13 години

Да бе, да! /Най-характерния бг израз е тъкмо на място тук!/Не може да спориш защото спор се води между равнопоставени индивиди!А ние не сме! Аз уважавам родината си , както всеки нормален човек на тази планета! Ти не уважаваш своята!Извод аз имам родина, а ти не!Чао - бао!

227

Анонимен

преди 13 години

Френски изтребители Рафал са прелетели над цялата либийска територия Начало / СвятПариж. Няколко френски изтребителя Рафал в събота са прелетели над цялата либийска територия на разузнавателна мисия, съобщи АФП, като се позова на френски военен източник.Изтребителите са излетели следобед от базата в Сен Дизие в Източна Франция. Мисията ще продължи целия следобед на събота. Засега изтребителите не са срещнали проблеми след няколко часа прелитане над либийската територия, допълва източникът.

226

до 223

преди 13 години

Ние сме *** ,къде ни бъркаш с другите ?Бях в чужбина и ме питаха ,какъв съм?...Когато им казах ,че съм българин ,ТЕ ми отговориха ,че българите не са ...бели?Искараха ме ,...лъжец?

225

Марк до 222

преди 13 години

222-ри и може Бг трябва да влезе във Варшавския договор! /Ах пардон той се радкапа!/ЪЪЪЪ тогава да се включим в Африканския съюз за самозащита!/ ама има ли такъв?/Що ми се струва , че ти си "написнат" от здравия разум?!?!?

224

Геле

преди 13 години

NATO на теория е създаден с цел колективна ОТБРАНА. Изобщо не ни е работа да се намесваме в Либия. Ако някой иска да я НАПАДА , да си я НАПАДА сам!

223

До Дуло, 68

преди 13 години

Съгласен, обаче "под арест,с белезници - така,както се полага на престъпници",трябва да бъдат докарани в България и съдени тук не само инквизиторите на бълг.медици. Така е редно да бъде докаран и онзи, който е решил беззащитните българи да операт пешкира, та общественото внимание в Либия да се отклони от истинските виновници.И когато го докарат, този *** да върви пеш от аерогарата до Централния затвор, а от двете страни на пътя да се наредят всички българи - да го плюят и замерят с камъни.