131

тОЯГАТА

преди 13 години

Е,131,СЕГА ЩЕ ТИ ПИСНЕ ДА ЛЕТЯТ НАТОВСКИ САМОЛЕТИ НАД ГЛАВАТА ТИ,КАТО ЗАПОЧНЕ ВОЙНАТА В лИБИЯ-ИМАМЕ 4 БАЗИ!!!

130

до 123

преди 13 години

Е, като беше толкова хубаво що не си го пазихте и не се бихте за това? Щото сега е много лесно да лъжеш хората, които не са били родени тогава. А тогава ни беше писнало от простотии и съветска колониална система.

129

галактика

преди 13 години

до 38 - Бай Йордан ---- Благодаря Ви и приятен ден ----- Въпросът ми съдържаше и подтекст ---- Чрез абревиатурата исках да подчертая, че ТЯ не съответства на предстоящата операция в Либия ---- Пак Ви благодаря за сериозното отношение

128

Анонимен

преди 13 години

zzzzz

127

Комунист

преди 13 години

Китай-й-й-й-й-й!Там е истината,а нашите политици са за Белене-свинете да ги ядат!!!

126

Антихрист

преди 13 години

Жилищата се оказаха устойчиви,а не като днешните да се рушат за година-две...Храната по почивките беше почти безплатна...

125

но комент

преди 13 години

Не че тогава беше много хубаво.Сега е много лошо!Главите им са за счупване на българските политици!

124

Анонимен

преди 13 години

Мисля че е дошъл момента в който както казват старите хора, че чашата прелива. Този свят загива с този грешен модел!

123

Антихрист

преди 13 години

Всички си построиха жилища и си ги изплатиха...Всички ходеха на почивки по 15-20 дена...

122

Анонимен

преди 13 години

При "оня режим" нямаше банани и портокали всеки,имаше 2 години с режим на тока,чакаше се за кола години и то само соц.возила.Да,така е но на никой не му спираха тока защото не може да си го плати,никой не ровеше по кофите,*** не вилнееха безнаказани,родителите не се притесняваха,че детето им може да бъде отвлечено я за органи,я за *** или да го зарибят с наркотици.Хората не бяха като сега 80% с неврози.Спокойствието не се заплаща с никакви лъскави вещи.

121

Осъзнай се, Кадафи

преди 13 години

Аристократизмът - истинският, е състояние на духа! Дори да загиваш, не посягай на народа си! Умей да губиш.Не проливай кръвта на либийците, Кадафи!

120

АНТИХРИСТ

преди 13 години

Така е!сигурност,работа,хляб за всички,достъпно лечение и здравеопазване...Някой беше писал,че е имало режим на тока...Имаше,но токът беше жълти стотинки,а сега колко хора стоят без ток,независимо,че няма режим?!

119

до 110

преди 13 години

На фона на днешният ни ден онова време все повече и на все повече хора им се струва рай !*** сега си хапни бананчето.

118

До 115

преди 13 години

"Парен каша духа",но дано да не ти се налага на теб или н аблизките ти да имате нужда от лечение!Хиляди хора умират без лечение и лекарства по време на ДЕМОКРАЦИЯ!!!

117

Анонимен

преди 13 години

tishko, а аз имам спомен ,че този режим го мразеха най-вече айдуците и тези, които сега са реститутки.

116

Анонимен

преди 13 години

Като в Афганистан. САЩ охраняват една трета от територията, тази с опиумните полета.

115

Анонимен

преди 13 години

Няма страшно сега демократите ще вземат властта и в Либия и там ще стане както в България след 1989-та, когато на властта я взеха демократите. САЩ се си охраняват само нефта, както в Ирак, а останалата част от Либия ще се радва на демокрацията, ако не успее да избяга от нея някъде в по-нормални държави

114

tishko

преди 13 години

Само ще ви припомня, че народ който избира загуба на свобода заради повече сигурност (било то икономическа или физическа) не заслужава нито едното нито другото... някой доста умен човек го беше казалСмехотворни са опитите ви да изкарате режима на Т. Живков като нещо едва ли не прекрасно... аз имам спомен от това време и не искам да се връща НИКОГА!

113

дО 108

преди 13 години

и ТИ СИ ПРАВ-КОМУНИСТИТЕ ВЗЕХА ВЛАСТТА ЗА СЕБЕ СИ И ПАК СА ТЕ,НО ПОНЕ ПРЕДИ 10 НОЕМВИР ДЪРЖАВАТА Я ИМАШЕ,СЕГА Я НЯМА!

112

До 107

преди 13 години

Брей,имало умни хора в България,останали умни хора!!!Така е,107-имахме блестяща образователна система,добро и достъпно здравеопазване и добра за малката ни страна икономика,а днес всичко е пълна разруха.Гробищата се пълнят,лекари и лекарства няма,образованието е достъпно за една щепа хора-до там ни докара ЗАПАДНАТА ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ!!!