245

Анонимен

преди 13 години

obama hvurlq prah v ochite ima 3 samoletonosacha ne mnogo daleche ot afrika , taka che v momenta v koito vdigne telefona i 20tina F18 shte preletqt nad zadniq dvor na gaddafi

244

хуйя

преди 13 години

тоя *** кого плаши па много си приличат сКадафито

243

мамандрил

преди 13 години

до кога тоя ще се подиграва с всички

242

@

преди 13 години

ZAGOVORNICITE ZA UDARI SRE6TU LIBIYA SLED OKUPACIYATA 6E POLU4AT NOBELOVI NAGRADI .TAKA E BILO VINAGI

241

мамандрил

преди 13 години

ще *** папурката полковника

240

Анонимен

преди 13 години

Истината е че малките държави ,като нашата,и Америка ,и Русия , не ни е*ават за нищо,само ако могат да спечелят нещо от нас, го правят!Това че преди 130 години руснаците са ни освободили , не променя сегашната реалност.Не може да се залъгваме със събития от преди 100-200 години , пък и никой политик няма да се трогне от това какво е станало преди толкова време!

239

Анонимен

преди 13 години

Сашка , ти ако мислиш че Обама дърпа конците , много се лъжеш :) А и аз не споря че американците избиват хора за да задоволят огормния си апетит за горива и енергия,просто им казвам браво , защото и за това се иска да си тарикат...Обама и да го изберат ,и да не го изберат ,ако престанат със тези войни,просто Америка ще се разпадне.

238

САШКАТА РАДЕВ

преди 13 години

СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЯХА ИЗБИТИ В ИРАК И АВГАНИСТАН! В ЛИБИЯ ИЗБИВАТ СЪЩО, НО ПЪРВОИЗТОЧНИКА СА БУНТОВНИЦИТЕ. ФРАНКИТЕ СЕФТЕ НЕ ЗАТЪВАТ В АФРИКАНСКИТЕ ПЯСЪЦИ!?! ЯНКИТЕ ТОЖЕ!?!ВЕДНЪЖ СПРЕШ НЯКОГО, ВТОРИ ПЪТ СПРЕШ ДРУГИГО,... НАКРАЯ И ТЕБ ЩЕ ТЕ СПРАТ! ОБАМА НЯМА ДА БЪДЕ ПРЕИЗБРАН, ЗАТОВА МУ Е НУЖНА ВОЙНА ИЛИ ПРЕДИЗЕНТСКИ АТЕНТАТ :КЕНЕДИ:!?!САШКАТА РАДЕВ

237

SarcasticGrin

преди 13 години

Споделям за тези неща, които написа.Аз затова и почнах с "какво добро сме видяли от други държави"? По тази причина аз не съм нито с про-руски, нито с про-американски възгледи. Същите тези "братя руснаци" - комуниси отредиха България доброволно да предаде на Югославия Западните покрайнини и да спре с претенциите си към Македония и изби елита на България. Отделно, в момента сме в пълна енергиина зависимост от Русия, която когато реши преразглежда договорите за доставка.

236

Анонимен

преди 13 години

Ами именно!Докато ние сме изправени един срещу друг,американците печелят от това и живеят на гърба ни!Но факт е че в момента те са най-силни , може би изключение прави Китай ,но те имат наистина много народ и работна ръка - т.е. там нещата не стоят както при Америка ,а именно да живеят на гърба на другите :)

235

ЕРВИН РОМЕЛ

преди 13 години

Смешни сме защото им играем по свирката, защото ни управляват некадърници избрани от неграмотни избиратели с купени гласове.Защото не спазавме конституцията си - има неконституционни партии като ДПС(с 85 % неграмотен електорат от фесове и роми) ЕТО ЗА ТОВА.Ние сами го допускаме.Всички политици и управници са нагли крадливи комплексари които влизат в политиката за да крадат и защото бес политическо лоби не могат да се наложат в обществото като пълноценни хора.Управляват ни *** това е.

234

Анонимен

преди 13 години

Предполагам тоя преврат е организиран от американците , като целта им е да свалят Кадафи , защото явно е спрял да играе по свирката им , и искат да сложат техен човек.Но какво от това, американците безспорно са най-силните вмомента , няма значение че това е постигнато на гърба на другите държави.Факт ли е?Факт е!Само едно Браво мога да им кажа.Като българите сме такива тарикати,защо имаме супер смешна държава?Замислете се :)

233

ЕРВИН РОМЕЛдо 244

преди 13 години

Не си ме разбрал правилно - първо изтъкнах делото на Левски!Но искам да ти кажа че точно великите сили не признаха Санстефанска България и точно 100 години след това вече няма следи от Българи в Беломорска тракия и МакедонияТочно заради тези велики сили които не искат силни страни на балканите.Това се повтори през 90-те в Югославия.Защо затворихме реакторите в Козлодуй,защо нарязахме SS- 23,защо имаме 20 хилядна армия?Защо подяволите не продаваме оръжие - бяхме на 4-то място в света през 1988г

232

Анонимен

преди 13 години

ВОЙНАТА Е ЕВРЕЙСКАТА ЖЪТВА-ЦИТАТ ОТ ТАЛМУДА!

231

SarcasticGrin

преди 13 години

Не мога да разбера, повечето от вас какво добро са видяли от други външни страни? И да се твърди, че Освобождението ни е дело на руснаците - това е пълно изпюване към светлата памет на нашите революционери. Ако те в рамките на десетилетия не бяха работили и умирали за тази кауза, нямаше да се привлече вниманието на Великите сили. И пак казвам, че Царска Русия е била държава с традиции, а не като скапаното СССР и днешна Русия , която ни е поставила на коление чрез енергииния си монопол.

230

ЕРВИН РОМЕЛ до 236

преди 13 години

Много си зле с историята!САЩ обучиха и финансираха Бен Ладен срещу СССР след което решиха че трябва да се бият с талибаните за да утвърдят 890 милиарда военен бюджет,САЩ насъскаха Садам срещу Иран - после се обърнаха срещу него,САЩ и Англия решиха че трябва да има Косово .САЩ имат най-големия външен дълг в света , а 3 пъти по-евтин бензин от Европа!Кризата с фалиралите им банки заради *** кредити преди 4 години въвлече света в настоящата финансова криза - и хора като теб продължават да им д..

229

До 195

преди 13 години

Разкажи ни ,моля те "коя е америка" хамерикан бой,плииз тел ми аи ем люзер плииз телл ме.Цял свят крадете и ми разправяте че имате пари защото разбираш ли сте големи умове там.Истината е че сте сбирщайн от млади ЕГОИСТИ,скоро ще се задавите верваи ми.

228

ХАЙДЖАКЪР

преди 13 години

НЕГРО,ПРИЦИЛИЛ СЪМ СЕ В КАПИТОЛИЯ И БЕЛИЯ ДОМ!ТОЗИ ПЪТ ЩЕ УСПЕЯ!

227

до 236

преди 13 години

Защото експертите на ООН не намериха нищо преди войната,защото Гагарин е Гагарин както Архимед е Архимед - беспорно .За Катин - убити (са военни по време на война) - не невинни като в Батак,Ирак,Виетнам или в Белград за което никой не поднася извинение!Защото ако не бяха хора като Левски и братята руснаци цялата нация щеше да е изклана одавна - тази част от историята трябва да се помни , а не хора като теб да лижат г.....те на САЩ и да си затварят очите за гаврите които те си правят с нас!

226

Хектор

преди 13 години

Които слага минуси на 229 е СУПЕР ШЕБЕК.