110

anonimen

преди 13 години

Zashto dqnkov doide ot amerika

109

Da

преди 13 години

Taka e Dqnkov vyn!

108

olee

преди 13 години

G-n Dqnkov,otivaite si v USA!Podaite si ustavkata s vsichkite gerberi i chao!Sega pak li vi e vinoven Stanihev !Ama na nekydyrnite vsichki im sa vinovni!Ne razbrahte li che dyrpate BG kym dynoto?Ako imate malko choveshtinka shte si otidete v USA!Ama sigurno i tam ne vi e mqstoto shtoto tam stoyt kadyrni hora!Mejityrkite kato vas sa vyn!

107

clearly

преди 13 години

При положение ,че в чужда медия пише така в новината касаеща доклада на СБ,,He admitted he has not read the whole report, as he tried to get it from the World Bank, but they did not give it to him.''питам на база на какво Монката се изказва??

106

Анонимен

преди 13 години

Хубаво де, докладът бил от миналата година (т.е. отпеди два и половина месеца!) В такъв случай КЪДЕ БЕШЕ ДОСЕГА? Защо правителството го КРИЕШЕ от медиите и от обществото? За да може сега да се оправдава, че бил стар ли? Или защото показва НЕКАДЪРНОСТТА и БЕЗХАБЕРИЕТО на същото това правителство?

105

Анонимен

преди 13 години

Мда... а ТОЧНО *** няма да кажат, че положението им се е влошило. Защо ли? Ами точно преди една година правителството промени наредбата за социалните помощи като ПРЕМАХНА от процедурата декларирането на безработица, а също и проверките на другите членове на семейството - т.е. *** вече МНОГО по-лесно взимат социални помощи, и то без да са заплашени от наказания за неверни данни. Тъй че, Дянков, точно "ромите" щяха да дадат ДРУГА картинка на икономическото си състояние.

104

d

преди 13 години

ми кой я стабилизира , да не би ти

103

Тъпчооооо!!!!

преди 13 години

Беден е българският език за да намерим подходяща ПЦУВНЯ за вази.Ама ака излезе нущо, ваща ..............................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

102

777

преди 13 години

Мръсни комунисти са тези от световната банка

101

анонимен

преди 13 години

покрай вас всички станахме бедни .отивай си в америка да правиш опити

100

ицо

преди 13 години

Ха хахах ахахххаха,а от кога е доклада на св.банка,тоя Дянката тотално вече се излага,но важното е че поне успяхме да стабилизираме икономиката,хахаххахахахахахахах

99

УХА

преди 13 години

Недейте така бе хора-Той Доклада е от миналата година!Пък и изследването е правено в ромската махала!Тя Световната банка не знае как се правят анализи понеже С.Дянков ги напусна,а и стандарта на българина "доста се повиши от както ГЕБР" е на власт.За такива май народен съд трябва!Не го ли е срам да се изправи пред цяла България и да говори пълни глупости.Срам ме е!Ужас какви хора ни управляват

98

Стоянов

преди 13 години

Защо се сърдите на това олигофренче бе хора? То не е виновно, толкова си може изродчето! Виновен е Разбойко Дрисов- умникът. Той е за е..не! Цялата шайка разбойници от герб наесен трябвя да я изметем иначе ни чака глад и смърт.

97

Доволен

преди 13 години

Ей този тип, изяде на детето ми тази сутрин баничката...

96

Анонимен

преди 13 години

Народе ,ти който бе наречен "лош материал",ти който живееш "в ***"по думите на наглец,докага ще търпим подобно отношение и подигравка?.Докога ще "оцеляваме"?Ставай народе,спомни си Ботев , Левски и онези ,които наричаха Родината"Отечество любезно..." Да покажем ,че сме достойни за предците си,пролели кръв по бойните полета,и достойни за децата си-да им осигурим бъдеще тук и сега,не "после и утре"."О, неразумни юроде! Поради что се срамиш да се наречиш Болгарин?...Или не са имали Болгаре царство и господарство?

95

гласоподавател

преди 13 години

герб вие пак ще спечелите на изборите............циркаджии

94

УСИН

преди 13 години

Абе герберите,оня ден фурляяя къчове от соц проучвания за реитинга на цирк,,ГЕРБ'',той не бил верен не бил от тези институций дет дават резултати за 100 процента в полза на ЦИРКА.Да не би Световна банка да е паднала толкова ниско че да си поръчва соц. проучвания,*** и банката,там лие работил нашият фин. министър.Да тези резултати са от 2010,от онова излизане от криза.

93

Анонимен

преди 13 години

Браво Дянков !!!! Ти си най-кадърния икономис ! Нищо , че на Запад бягат от тебе , като дявол от ттамян !

92

Анонимен

преди 13 години

Дянков , събирай си куфарите и бегай в Америка или на Луната , щото после кой те фане , познай кво може да ти се случи ..........В най-добрия случай да ти навре очилата в *** , в отворено състояние !

91

Кирил Софийски

преди 13 години

Ти не си там да ми обясняваш ,че видиш ли то нямало пари и за това да ти виновни комунистите. Там си за да намериш пари! Ако ли не марш обратно от където си изпълзял, некадърнико нииден!Аман от некадърни *** със негарско самочувствие. Като си бил зад океана да не си хванал господ за шлифера ?