225

ЖИВКО

преди 13 години

САМО 3 В 1 НАЕСЕН МОЖЕ ДА ОБЛЕКЧИ ПОЛОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОДЕЦ. НЕ СЪМ ФЕН НА БСП НО СА НАПЪЛНО ПРАВИ В СЛУЧАЯ...

224

Бл. Благов

преди 13 години

Всички хора ,които познавам НЕ ИСКАТ АЛЧНАТА БСП НА ВЛАСТ! Стига сте крали вие от БСП/БКП/, нямате насита! Колкото и пари да хвьрляте за компромати , за икономически натиск срещу правителството , НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ! Сьсипахте БЬЛГАРИЯ , окрадохте я , ОЩЕ ЛИ ИСКАТЕ?!

223

Валери

преди 13 години

Защо трябва да има предсрочни избори????????????????Ти ли искаш да управляваш???????????????????????????Ама народа не ви иска!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

222

УХА

преди 13 години

Чак до края на годината ли ще чакаме?То ще остане ли някой дотогава?Или чакате ВеликденстатаВаканция после лятната и така, а ение да ли ще оцелем дотогова?

221

Вражалец

преди 13 години

Ке има ке има............тъкмо 2 пъти ке има избори до краят на годината.............*** ще се държите за ду*пета*та, другари

220

ганчо

преди 13 години

ми ще има избори я,то нали народа е прос,ще си ги изберат пак....къв народ-***,*** заблудени помаци които си мислят че са турци,глупави пенсионери които си живеят още в 60-те години.....народ-дръжки

219

Иван

преди 13 години

Аз съм Иван но не 244 - аз съм на другия полюс - имам ортикария от БСП.Може да продължаваме да живеем бедно в продължение на 20 години но откакто ГЕРБ са на власт виждаме нещо да се прави - да се изпълняват инфраструктурни проекти, да се води борба с престъпността.Е вижда се и участието и на БСП - в съдебната система например и нещата зациклят.Чудя се ако има предсрочни избори какво ще правят БСП - ще направят коалиция БСП-РЗС-НДСВ-синя коалиция - АБВ."Голем смех" ще каже царя

218

насо

преди 13 години

абе тия платени форумци от БСП... много се навъдиха тия дни...омразни българи сте ми, ще се колим ако трябва, ама Бие Сие *** - то властта няма да види, вашто семе прокажено!

217

факт

преди 13 години

По-добре БСП отколкото ГРОБ.Преди гербавите чуми си живеехме бедно,но спокойно.Имаше работа,отпускаха кредити,които поне връщахме,защото работехме.Сега кой е сигурен за работното си място?Никой.По-голям ад не е било.Всичко е съкпо,а работа няма.Ужас е.Сега ако искате ме плюйте и ми викайте комунист.Ама истината е,че искам да си храня семейството с честен труд какъвто за съжаление се намира все по-трудно.Искам да си връщам кредитите и да знам,че ще работя.Много ли искам а?

216

Иван

преди 13 години

Изключително верни думи!!! САМО БСП!!!

215

Анонимен

преди 13 години

Миков , не съм фен на ГЕРБ, ама като те видя теб направо започвам да мразя БСП ! Мешко мокра , мазна , некъдърна и плешива !

214

за 239

преди 13 години

ами още имат канали за дрога и цигари..............да не си помислил че някой ги е барнал............

213

Анонимен

преди 13 години

ПУИЩЯУИ МУ СЕ НА МИКА!

212

?

преди 13 години

"26 март в София ще се състои първият политически протест"Аз лично нищо не съм чул за този протест. Някой запознат има ли тук?

211

анонимен

преди 13 години

Рейсовете за пенсионерите са платени и готови, плакатите са написани, екскурзията е организирана, само имам един въпрос - кой плаща всичко в тази криза? А, бате Илко от Пловдив?

210

Анонимен

преди 13 години

Хайде всички!Ръцете горе! Бие Сие Пие!Бие Сие Пие!

209

мими

преди 13 години

михов,михов не те ли е срам и теб и тези от партията ти? какво направихте вие бе ***, два мандата имахте и ми твърдите, че няма нищо лошо да сте милионери. вие ле ще ни кажете какво трябва да направим. всички отрасли са в тази ситуация заради вас *** мръсни,подли и жалки. точно на това се надявате вие,народът забрав и естествено да се възползвате от неграмотноста му

208

Анонимен

преди 13 години

Да ще има ама друг път. Като видят кой ще стане президент, съвсем ще забравят за вота.

207

rumen221

преди 13 години

Приятели,Ето за този "влажен" поглед на Миков, Великият български Народ е казал...:- "Гладна какашка - просо сънува..."

206

xaxa

преди 13 години

БСП - ГЕРБприсмял се царвул на чепик