42

Def

преди 13 години

НЕ СА ВИСОКИ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА, ЗАПЛАТИТЕ НИ СА МИЖАВИ. ПРОТЕСТА ТРЯБВА ДА Е ЗА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА - 1000 ЕВРО.

41

до Bs №22

преди 13 години

Ти от Марс ли падаш или лунното привличане ти действува.Няма и не може да има картелно споразумение за нивото на заплащане в България.Та ние сме в Европа , а там всичко е почтенно .Заплащането на труда Ти и печалбата на фирмата са взаимно зависими - колкото по- малко ти плащат на теб ,толкова повече печели собственика.Затова работи повече , за да печелиш по-малко.Така ще излезем от кризата.

40

ДО КЗК

преди 13 години

ИМА АМА НА 100% КАРТЕЛНО СПОРАЗУМЕНИЕ, ОМВ ДИЗЕЛА - 1.53ЛВ, ШЕЛ ДИЗЕЛА - 1.53ЛВ, ЛУКОЙЛ ДИЗЕЛА - 1.53ЛВ, ЕКО ДИЗЕЛА - 1.53ЛВ. Е ТОВА УВАЖАЕМА КОМИСИЯ АКО НЕ Е КАРТЕЛ, ТО АЗ ВИ ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ РАЗПУСНЕТЕ И ДА НЯМА ТАКАВА КОМИСИЯ, ЗАЩОТО НАПРАКТИКА НЕ СЪЩЕСТВУВА А САМО *** ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ!!!!

39

Стамболов

преди 13 години

КЗК няма да каже истината а ще направи каквото и наредят. Истината е че от ЛУК излиза най - некачественото, но същевременно най-скъпо гориво в Европа. А държавната бюрокрация му помага да не може да се внася по-евтино и качествено гориво от други страни. Лъжат ни и ни се подиграват,

38

прав е ИПО

преди 13 години

Като карам с вносен бензин аспуха е БЯЛ, в БЪЛГАРИЯ всичко е черно отзад седе ,че е дизел .задължително слагайте добавки!!!! а за КАРТЕЛЪТ Е ЯСНО--МИ НЯМА И НЯМА И ДА ИМА ПРОСТО ЗАЩОТО СЕ ПЛАЩА ЗА ВСИЧКО И НА ВСИЧКИ...мамицатавикоромпирана

37

Сион

преди 13 години

Не бе..Как ще има картел??? Те цените се различават коренно навсякъде..Просто дума да не става за картел..Мамка ви ***!!! Като се почне от горивата , моне се през храните и се стигне до мобилните оператори картелите са ОЧЕИЗВАЖДАЩИ..*** *** - заради някой лев дето ви дават по време на предизборните кампании цял живот *** им правите след това..А идиотизма ви го плащаме всички ние!!

36

Ипо

преди 13 години

до t666Не съм го измислил - то е факт.Зареди на някой от големите вериги бензиностанции в туба и след отва занеси бензина за изследване в лаборатория (най-добре в БАН) и да видиш какво ще излезе. Естествено, че и веригите си плащат като ги проверяват и тестовете са ОК.Заредих от такава верига и колата не можеше да вдигне повече от 80 км и гаснеше на празен ход. Резултат - стопена платинена решетка в системата на инжекциона.Ремонт - 860 лв. Причина за повредата - наличие на керосин в бензина!

35

333

преди 13 години

Е ясно е , че има картел - никъде в ЕС няма еднакви цени на горивата при 99% от бензиностанциите, както е у нас.

34

t666

преди 13 години

до ИпоТова с разреждането пък откъде го измисли? На бензиностанцията на чичо ти Пенчо може и да го кръщават, но в големите вериги кой ще ти рискува.

33

Анонимен

преди 13 години

Protest!

32

Ипо

преди 13 години

Питали ли сте се някога, защо автомобил каран с гориво от БГ "върви" много по-слабо - скорост, мощност и т.н., а същия автомобил ако го заредишс гориво в Германия или Австрия примерно си увеличава мощността, а очернената тръба на ауспоха отново става бяла, а не черна?!Защо като си сменяте маслото в БГ си сменяте и горивния филтър, а в Европа се сменя само при повреда? Ами защото освен, че от рафинерията вадят горивот с по-малък откан, на бензиностанциите го разреждат допълнително с др. гадости!

31

do koce mamata

преди 13 години

neshtastniko kato ti e kef ihu ahu i si prost kato galosh kade da te vodq a? i kato dojda da te poveda dali shte tragnesh poserko? hodi si na protesta toj bate ti bojko deto glasiva za nego umniko shte go premesti ot ediniq v drugiq i shte udari edna nazdravica za tova kolko si prost i kak kuchetata si laiat kervana si varvi. ajde koce mama varvi pri mama sega i ihu ahu ti si znaesh... neshtastniko.

30

www

преди 13 години

как да се действа бързо след като всичко в България се движи със скороста на КОСТЕНУРКА

29

цар'ин

преди 13 години

Рай е сега за производителите на менте-готива,особено на дизел!Ама те винаги са били от друго "тесто" ,щом при всички сменили се правителства за 10 год. - все няма кой да ги спре и окошари?!Да не калкулираме пък - колко печалба правят на дървот,дето за "евро-дизел" го пробутват,при положение,че не внасят митни такси/щото са мутри/,акциз няма или е за друг артикул,т.е. символичен,дърпат после ДДС-то след като фактурират,че внесеното количество е вложено в производство на боя,безир,битуми и др.

28

мин. ТРАЙКОВ.....

преди 13 години

...ОСВОБОДЕТЕ НЕЗАБАВНО СВОБОДНИЯ ВНОС НА ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ ЗА ВСИЧКИ ТРАНСПОРТНИ И СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ, ПРИ ПЪЛНО СПАЗВАНЕ НА МИТНИЧЕСКИТЕ ПРАВИЛА В ЕС!АКО НЕ ГО НАПРАВИТЕ ---ВИЕ, ЗАЩИТАВАТЕ МОНОПОЛИСТА "ЛУКОЙЛ" И ОБРИЧАТЕ НА ФАЛИТ , ВСИЧКИ ПРЕВОЗВАЧИ И РАБОТЕЩИЯ БИЗНЕС В СТРАНАТА!АКО НЕ ГО НАПРАВИТЕ ---СЛЕДВА , "НАЦИОНАЛНА СТАЧКА"!!!!!

27

B-s

преди 13 години

Апропо , за акциза на горивата сме поели ангажимент- добре.Но некаГосподин Борисов да каже , поел ли е пред Европа ангажимент , Българина да е най-ниско платеното добиче в тази общност , и ако не е поел защо не прави нищо по въпроса с повишаване доходите на населението. И моля Ви , не призовавйте хората да недоволствуват за бензина.Пак някой ще си напълни гушката от това недоволство.

26

Анонимен

преди 13 години

Правителството да спонсорира развитието на гениалната идея на Илия Вълков и откритието му Браунов газ за развитието на вакуумни двигатели дето вървят с вода. Ако не давайте да се събираме и да го мислим тоя двигател - човека е направил демонстрация 1600 км с 4 литра ............. вода.

25

Анонимен

преди 13 години

ха на бас, че няма ?

24

Коце мамата

преди 13 години

ПИШИ НА БГ бе каиш!!!! Няма да се мъча по 1 час да ти разгадавам глупоста!!! ТИ ДА НЕ СИ БОГ, за кой се мислиш за нещо повече от народа ли? Ще гурба само и единствено за себе си!!! А в неделя ще си правя каквото поискам, кеф ми иху аху кеф ми на протест!!! А като си толкова отворен хайде ПОВЕДИ НИ и ще ги избием!!! Ама това няма да помогне бъди сигурен!!!

23

t666

преди 13 години

Цените няма да паднат. Поне не с много. Проблемът не е внивата на цените, а нивата на доходите в България.При тези нива на доходите, кавато и да е цената на горивата - вси ще ни е висока.Грешна е цялата насока на протеста и на енергията на хората. Но това явно е изгодно на някои и затова си траят, да не се сетят хората къде точно се корени проблемът.