232

123

преди 13 години

Колко сте наивни ***! Ти как си мислиш дали на червената мутра му пука дали пак ще го избереш или не...той си има *** за тая работа, а в най-лошия случай ще предаде властта на червените си авери от абв, бсп, дпс.... и т.н.Защото знае, че само лаете...

231

левскар

преди 13 години

Тези за какви се помислиха а ние им плащаме заплатите а те се правят на войводи"крайна мярка".А да видиме сега колко грешки ще станат с тази "крайна мярка".Тая милиционерска партийка се самозабрави вече ,а да видим на изборите ББ да ли няма да гледа като прецуцал ако вземат и 5% са им много.Тая тяхната наглост вече няма граници,в НСО половината за психиатрия а те и пистолети им дават а и 'крайни мерки",ВЪН МИЛИЦИОНЕРИТЕ ОТ ВЛАСТА

230

ves666

преди 13 години

i az izkam edin granatomed ,da vi razkaja igrata .da vidim po kogo shte streliate.

229

Ще ме изтрият цензур

преди 13 години

Хора не се ли радвате , че властта ще ви убива вече на законово основание :)

228

Ру

преди 13 години

До 181 . Абе *** нещастен , заради такива като тебе си намразвам страната . Гласувай за който искаш ама недей да агитираш , че м...а ти , човеко с неизвестен баща .

227

Ру

преди 13 години

НСО - мутри със законни права

226

ура

преди 13 години

Да живее НСО-служба занимаваща се с зареждане на хладилниците на 3-4 тарикати.....власт ползващи!!!!

225

Деян

преди 13 години

Защо трябва да чакаме едноклетъчно с пистолет и правомощия да убие някой за да скочим, а това е България. Хората не скачат, само мрънкат и псуват на ум. Защо ли? Ами защото вече около 600 години живеем в страх, страх да не загубим нещо, а не с вярата, че можем да спечелим нещо.Лек ден на всички!

224

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

След толкова катастрофи по тяхна вина сега имат право и да стрелят. Само чакам кога ще се издънят и ще застрелят някои невинен гражданин. И тогава всички вече ще скочим както в Гърция. Надявам се.

223

Електорат

преди 13 години

Колите със специално предназначение освен лампите имат и цветна маркировка - за МВР бели със синя лента, Линейките бели с оранжева лента, на пожарната червен цвят, на ГЗ - оранжеви със синя лента.Щом и на НСО са специални предлагам да ги боядисат - РОЗОВИ.Така ще знаем че са специални и ще се виждат от далече.Преди син цвят на сигналната светлина ползваха МВР, червен на пожарната и линейките и оранжев на ГЗ.Сега и Кушлев и Цвета Маркова и националния треньор по футбол имат в автомобилите си светлинна сигнализация.Така че да си боядисат НСО колите и да им правим път.А най-добре като в Русия да имат лента за движение само за тях.Този тоталитарен начин на обозначаване следва да го съхраним.Спомнете си през 1990 год. СДС как искаше да се премахне този сигнал и да няма правителствени трасета и полицай по бул. България.Значи тототалитаризмът не ние напускал и демокрацията за равенство не ние споходила все още.

222

И.К. - сиганина

преди 13 години

А аз си потривам доволно ръце и подсвирквам си wind of change.

221

Анонимен

преди 13 години

не е ли ги срам да помислят за народа поне малко гледат все да граят ипосле друг е виновен не се ли изтърка вече този лаф дайте нещо поразлично как е тръгнало след 5-10год. на палатка ше ни изкарате Българина е в криза веднага след като се роди.

220

Анонимен

преди 13 години

а няма всички да избиват а пари откаде само по преценка но интересно на кого като ги знаем какви са

219

ангел

преди 13 години

последно - могат ли да стрелят "по преценка" по преминаващи коли, или не? щото ако могат, сме на крачка от диктатура - или от гражданска война.

218

Балканец

преди 13 години

Спомнете си какво направи МВР на стадион Герена преди месец.Мислили, мислили, пак мислили и накрая се опасявали 5 - 6 вандали да не нахлуят на терена и решили да извадят с насилие 3 000 души.Ако така мислят и от НСО скоро да чакаме ипрестрелки в стил Кадафи. Той така стреля по народа си.

217

АТЛАНТИК

преди 13 години

Вярно че е крайна мярка.Първо те удрят с колата и те изхвърлят извън пътя. Доказателства от т.г. Плевен и Петрохан, и м.г. на бул България с дедо Аню

216

Анонимен

преди 13 години

1

215

Анонимен

преди 13 години

Избийте ни като кучета ,кво чакате най накрая да ни отървете от мъките на глада

214

Bo

преди 13 години

Абе защо у мен се е насадило усещането, че всички представители на НСО и по-точно шофьорите са едни брутални *** с изключително ограничен умствун багаж. Как пък нямат грам усет как да спазват по-интелигентно поведение на пътя. Понеже са намерили връзка с некой генерал, който да ги назначи като шофьори, те си мислят, че са богопомазани и са нещо повече от обикновените хора на пътя. Проблемът се корени в в тези, които ги назначават. Бас държа, че половината от тях са с основно образование.3

213

Анонимен

преди 13 години

Националната служба за охрана ще могат да стрелят по преминаващи около кортеж на властта коли, ако преценят, че се създава потенциална опасност за охранявания - няма начин да не се създава потенциална опасност за болните им мозъци.Те и така досега се държаха като улични хулигани - арогантни и ненаказуеми.Жалко за нормалните българи.За това ги издържаме - вече да ни разстрелват по улиците и пътищата.Те наистина са заплаха за всички ни.