36

Анонимен

преди 13 години

Според Тиквата БГ е ***, значи ние сме ***. И главният свинар ни храни с цвик, както някога е хранил домашното си прасе в Банкя.Долен наглец - вън!

35

Анонимен

преди 13 години

До червените писачи вашата партиа донесе най много вреди на народа ГАДОВЕ МРЪСНИ

34

Анонимен

преди 13 години

БРЕИ КАКВА Е ТАЗИ КРИВОРАЗБРАНА ДИСЦИПЛИНА ,ЗА НАРОДА ГЛАД,МИЗЕРИЯ И СТРОГА ДИСЦИПЛИНА ,А ЗА ГЕРБ И ДЕПУТАТТЕ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА ПО EДНОПОСО4НАТА УЛИЦА КЪМ ЗАПЪЛВАНЕ НА БАНКОВИТЕ ИМ СМЕТКИ.

33

ха ха ха

преди 13 години

Въри си бе некъдърник уууууууууууууууууу...

32

????????????????

преди 13 години

Какви пенсии е увеличил,ако може някой да обясни!

31

Анонимен

преди 13 години

По-кратко определение за управлението на Борисов не бях чувал и от самия него:) Борисов превърна БГ в *** и това си е факт!

30

оптимист

преди 13 години

Относно оптимизма - песимистът казал: "От това по-лошо не може да бъде". Оптимистът: "Може, можеее"

29

пада рейтинга

преди 13 години

Колкото повече се повишават цените, толкова повече пада рейтинга на пожарникаря!

28

Елена

преди 13 години

"Той беше категоричен, че правителството работи много по-добре от миналата година и това си личало по умората на хората."По твоите хора умората не им личи- като краставички са, виж- народа на България наистина го умори! Този ще работи за благото ни, докато не ни усмърти всичките!

27

Глас Народен

преди 13 години

Смешници, истината боли, нали? Колкото и минуси да слагате няма да промените фактите. Благодаря на 15 ТОНИ, че изясни какво по-точно имах предвид. Мене ме домързя, като едно прасе...

26

аз

преди 13 години

Герберската *** е най-добрата ***!

25

Един Българин

преди 13 години

Принципно си прав, бате, обаче под ред аз разбирам и вътрешна сигурност. Не само финансова. Не е редно големите магазини или да нямат камери или докато се задества МВР записите да са изтрити и да немогат да хванат каквото и да е престъпление. Не е редно полицаите да знаят че изчезналия ти хлдилник е в близката ***'ала и да ги е страх (или да ги мързи) да влезнат. Държавата трябва да се управлява със здрава ръка (вкл и ***) за да има инвестиции. Така ще има за всички дори и за ***.

24

Петьо-Еврей

преди 13 години

Само Бойко само Бойко само Бойко най добрият премиер после комунизма Бойко ние разумните граждани на България сме с тебе заедно ще построим велика България. България България България да живее.

23

Анонимен

преди 13 години

И как ще станат магистралите оазис,като се строят с основа от пепел ли?Далаверите ви станаха много вече,ВРЕМЕ Е ДА СЕ МАХАТЕ ОТ ВЛАСТ!!!

22

asdasdwe

преди 13 години

"Колкото повече врагове имаш, значи, че толкова по-добре работиш. Ако всички ни харесват, това означава, че не работим" на 1/2 от булгарите не го харесват, остават още малко да го намразят и Бойко ще е най-добрия

21

Анонимен

преди 13 години

"Сега има световна финансова криза, икономическа криза, земетресение и цунами", обясни ситуацията премиерът пред TV7."Е той вече си прави гаргара с БГ народа. Намеси даже земетресението и цунамито за положението на страната ни. Баси жалкия ***!

20

Ралф

преди 13 години

Тоя национален предател сега майка България *** ли нарича бе??? Борисов МЪРТЪВ СИ РАЗБИРАШ ЛИ!!!!

19

до утре на власт

преди 13 години

Борисов: Докато до утре съм на власт - ще има дисциплина в контрабандата!

18

Анонимен

преди 13 години

Брово Борисов аз съм част от този народ и те подрепям

17

ХХЛ

преди 13 години

Млъкнете и хващайте мотиките! Лозето не ще молитва, а мотика!