569

панчо

преди 13 години

Кога започва войната,да знаете къде се продават калашници,да се запасим???

568

Анонимен

преди 13 години

До buchi: Колега, къде прочете, че съм стрелял по някой. Казвам само, че ми се е искало, но все пак имам някакви задръжки. В противен случай си абсолютно прав, че ще се *** за нула време. Мисълта ми беше, че едва ли колите на НСО са най-големия проблем по пътищата ни. Колко техни коли има по улиците всеки ден? 20? 30? 50? А в София ежедневно се движат над 1 000 000. За това говорех колега. Желая ти късмет. N

567

Анонимен

преди 13 години

В първия момент прочетох: 'Гадовете на властта' , Ей, ама много правилно си си го прочетох

566

Анонимен

преди 13 години

Смъртна присъда без съд и присъда. Просто по преценка?!

565

Handel

преди 13 години

Бойко намери начин да принуди хората да го "уважават". Бойко, вземи пример от *** Костов - той почна да колекционира вина и да играе тенис за да покаже какъв аристократ е станал; почни и ти нещо по-безопасно за хората да демонстрираш за да си избиеш комплексите - играй голф или нещо подобно.Много ще те уважаваме само не ни тепай.

564

buchi

преди 13 години

ДО NДобре, Бе пич. Аз като имам законен пистолет от 8 години, да го нася винаги с мене и да стрелям по каквото ми падне по пътя ли? И от 11години имам книжка, като от 8 г. шофирам активно и моя автомобил и със служебния. Така, че твоето изказване, води до извода, че трябва всеки да си купи оръжие и да се стреляме по пътищата. И тогава за около 2-3 години няма да има останал българин и може да закрием държавата, оппппппсссссссс ***! Хайде със здраве.

563

Удивен

преди 13 години

Та кои може да желае лошото на прекрасните ни управляващи

562

оо7

преди 13 години

УБО Убиваи БЕЗ да ОтговаряшТака беше преди ДНЕС може би Не Стреляи по Овцете

561

манол

преди 13 години

тия да не си мислят цял живот да са на власт ,нанайсиииииииии до септември и ЗБОГОМ

560

Спартак

преди 13 години

"на всички, избрали герб, пожелавам да ги отстрелят около кортежа на премиера слънце, другата новина от днес правителството е готово за се откаже от задължението на лук оил да подържа резерв за негова сметка както е по закон, в замяна на намаляване на цената на горивата с 6-7 стотинки, от този ход държавата ще загуби стоци милиони левове, а цените ще се вдигнат така или иначе след 2 3 месеца пак, да живее, герб не само ни крадът най безочливо, но и ще ни стрелят, следващата стъпка каква ще е?"

559

Спартак

преди 13 години

Цитат от неизвестен поет:Що за чудо става тук,В нашта мъничка държава.Тихо, не издавай звук,Че НСО сега минава.От джипа черен гледа картечар,Дали не диша някой тежко.Защото карат скъп товар,За да не му се случи нещо.Ах че наглост, някой се прокашля,Останал беше той без дъх,Но всяка волност се заплаща,Застреляха го като плъх!

558

N

преди 13 години

За какво е всичкия този шум? За това, че вестниците написаха какво правят гардовете в определени ситуации? Ами те от край време си го правят така. Я се поинтересувайте преди да вдигате вой до небесата. За какво иначе носят оръжие. И още нещо. Шофирам от 10 години. Не се смятам за "ГОЛЯМ ШОФЬОР" и се старая да спазвам закона за движение по пътищата. Понякога, но много рядко не успявам. Участвал съм в 4 ПТП-та. Слава Богу без жертви и без моя вина. И ежедневно имам по няколко случая когато пишман шофьори, джигити, дупета с купени книжки и както се сетите още да ги наречете ме карат да искам да си купя оръжие или най-малкото да се изказвам по адрес на роднините им по женска линия. И за същите тези 10 години нито веднъж не ми се е случвало да имам проблем с коли на НСО. Оставям изводите на Вас колеги. И нека подчертая, че не защитавам шофьорите и гардовете от НСО. Само назовавам фактите. Изводите всеки сам да си ги прави. Ако може.

557

emos

преди 13 години

Точно ако си мин.председател или президент не би го закрил.

556

Анонимен

преди 13 години

На войниците при Сталинград са раздавали по пет патрона, а на тези по 50. И то в мирно време...

555

qsno e

преди 13 години

Е то е ясно, като те блъснат с колата, поне после идват да те застрелят, за да няма живи свидетели! :D

554

ор

преди 13 години

До какво може да доведе, разрешението за стреляне на НСО? До създаване на шумов фон, при който да се получат условия за "случайно прострелване", "нещастен случай" от приятелски огън, на охранявано лице. Абе, аз това НСО, ако бях Мин.председател, или Президент, бих го закрил! Персонална охрана и хора на ротация и при повикване! За какво са ми тия, от НСО, да ми надничат в спалната ли? А... да им давам големи заплати, огромни права, без гаранции от тяхна страна, а в замяна народен гняв!

553

ПоП

преди 13 години

Добре че имам запазено място в гробищния парк!Може би скоро няма да има место.Казват че имало много желаещи ,гладни а сега и НСО.Бог да ни е на помош!!!!!!Бойко ще затваря капака на ковчега ,а опелото от Дянков.ДДС-20%-за по големи бройки ,ще има намаление 10%!!!!!!!

552

Анонимен

преди 13 години

Desert Eagle cal .50 AE

551

анонимен

преди 13 години

Чудесно , значи вече не само ще предизвикват катастрови ,за които няма да са виновни естествено , но ще могат и свободно да стрелят по хорта ! Направо чудесно ! Живеем в най -*** държава

550

Анонимен

преди 13 години

да хващаме БАЛКАНА И ДА СТАВАМЕ ПАРТИЗАНИ.явно ще има въоръжена борба добре че стрелям задоволително от кашимерията.